Opravy úloh ve 4. třídě

1185
29.9.15 19:45

Opravy úloh ve 4. třídě

Dobrý večer, dnes syn donesl ze školy opravené cvičení z matematiky od žáka z deváté třídy. Paní učitelka tam poté opsala to samé co napsal deváťák. Chtěla jsem se zeptat, jestli to má někdo ve škole také tak. Já vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30332
29.9.15 19:50

U nás ne, opravuje si učitelka sama. Toto jsem zažila pouze na VŠ, při výuce didaktiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.9.15 19:52

@Inam Asi měli nějakou akci…u nás si deváťáci zkoušeli jaké to je být učitel taky…sice neopravovali, ale dělali učitele. Museli si připravit výklad látky pro pátý ročník a látku dětem přednést a vysvětlit. Zjednat si ve třídě pořádek a ticho… :mrgreen: Za mě… :palec: :palec: :palec:
A pokud vám to učitelka překontrolovala, nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185

Já jsem byla taky hodně překvapená. Navíc je to vesnická škola, každý se zná s každým. Znáte děti. Nerada bych, aby došlo k nějakým šarvátkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

Taky jsme na zš občas opravovali ísemky mladších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.9.15 19:53

My jsem to na základce občas dělali, nižším ročníkům, ale občas opravovali i naše písemky nějácí dva „vyvolení“ z naší třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
29.9.15 19:53

@Inam Deváťák to opravil dobře? Pokud ano a paní učitelka to po něm kontrolovala, nevidím na tom nic špatného. Taky mi chodí pomáhat bývalí žáci, kteří jsou dnes už na druhém stupni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
29.9.15 19:54
@Inam píše:
Já jsem byla taky hodně překvapená. Navíc je to vesnická škola, každý se zná s každým. Znáte děti. Nerada bych, aby došlo k nějakým šarvátkám :think:

V čem všem jsou schopni rodiče vidět problém mě nepřestane udivovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.9.15 19:55

@SIMONA1234 Akci určitě žádnou neměli. Akce hlásí vždy dost dopředu. Paní učitelka je na škole nová, ale určitě není začátečnice, jen jsem to vůbec nečekala. Proto jsem se chtěla zeptat na zkušenosti ostatních maminek i jiných paní učitelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
29.9.15 19:56

Pokud to deváťák opravil dobře, nevidím problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.9.15 19:59
@Inam píše:
@SIMONA1234 Akci určitě žádnou neměli. Akce hlásí vždy dost dopředu. Paní učitelka je na škole nová, ale určitě není začátečnice, jen jsem to vůbec nečekala. Proto jsem se chtěla zeptat na zkušenosti ostatních maminek i jiných paní učitelek.

Nám to taky neoznamovali jako „akci“…prostě dcera přišla loni domů s tím, že během hodiny přišly do třídy 3 děti z devítky a dělaly učitele…učitelka seděla vzadu v lavici a vše sledovala. Na webu ani nikde jinde to napsáno nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.9.15 20:00

@neumisa Opravil to správně :palec: Chvíli jsem se na to dívala a přemýšlela, proč synovi píše nějaký deváťák do sešitu. Pak jsem si teprve přečetla, co psala paní učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.9.15 20:02
@SIMONA1234 píše:
Nám to taky neoznamovali jako „akci“…prostě dcera přišla loni domů s tím, že během hodiny přišly do třídy 3 děti z devítky a dělaly učitele…učitelka seděla vzadu v lavici a vše sledovala. Na webu ani nikde jinde to napsáno nebylo…

Tady opravdu to hlásí dopředu. Loni toto bylo na Den dětí. To je jedno, já jsem nic takového nezažila, tak mě to překvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
29.9.15 20:02

Nám taky sešity opravovali starší ročníky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.9.15 20:14
@ka2ka píše: