Opravy úloh ve 4. třídě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140244
29.9.15 20:18
@Pipet píše:
Asi málo :mrgreen:
Pardon :kytka:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 20:25
@Inam píše:
@neumisa Opravil to správně :palec: Chvíli jsem se na to dívala a přemýšlela, proč synovi píše nějaký deváťák do sešitu. Pak jsem si teprve přečetla, co psala paní učitelka.

ti deváťáci si tím opakují, učí se..a pro dítě je to taky prospěšné když vidí, že dělá chybu a že to říká nejen paní učitelka, ale i starší spolužák ukazuje - hele toto nemáš dobře.. mě se ta myšlenka moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.9.15 20:26

@hanka.br. naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
29.9.15 20:35
@Pipet píše:
Asi málo :mrgreen:
Pardon :kytka:

jo už si jdu dát pohlavek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.9.15 20:43

My jsme si opravovali nekdy testy i navzajem ve tride, nejake desetiminutovky, uz si to moc nepamatuju. Nejak nevim, co resis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.9.15 20:50

@Bibi239 Nic neřeším, jen se ptám. Není třeba do mě rýpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.9.15 20:52

@jdukolem Děkuji za reakci. Sama jsem zvědavá, jak to bude v matematice pokračovat. Paní učitelka je v pohodě. Místo známek píše spíš slovní hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 21:08
@Inam píše:
@jdukolem Děkuji za reakci. Sama jsem zvědavá, jak to bude v matematice pokračovat. Paní učitelka je v pohodě. Místo známek píše spíš slovní hodnocení.

paní učitelka se mi jeví že bude asi prima.. podobný typ měl starší na prvním stupni a dodnes(třetí ročník sš) čerpá ze základů od ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
29.9.15 21:15
@Inam píše:
Já jsem byla taky hodně překvapená. Navíc je to vesnická škola, každý se zná s každým. Znáte děti. Nerada bych, aby došlo k nějakým šarvátkám :think:

Tak kdyby šlo třeba o slohovku na téma „Moje maminka“ apod., tak by se mi to asi taky moc nelíbilo :lol: Obecně slohovky. Ale příklad z matematiky, diktát apod. je v pohodě, občas jsme si takto opravovali ve třídě navzájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.9.15 21:21

U nás na vesnický základce se to kdysi dávno taky tak dělalo. Opravovali nám písemky starší a když já pak byla v osmičce, devítce, tak jsme taky opravovali. Vždycky jsme se na to jako děti hrozně těšily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí