Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmm a to se při každý návštěvě hospody zlíská? nebo proč ti to vadí? ![]()
@atominnka píše:
Hmm a to se při každý návštěvě hospody zlíská? nebo proč ti to vadí?
Ano zliska, ne do nemoty, ale zliska. Me vadi, ze cas ktery muzem travit spolu, travi radeji v hospode.
oduvodnuje to tim, ze nema cenu jezdit, kdyz rano vstava do prace ![]()
@Virginia píše:
Pravděpdobně závislost, jdi o dům dál, dokud je čas.
Zavislost si nemyslim
Spise ma,,rad kamaradyy" ![]()
@Anonymní píše:
Ano zliska, ne do nemoty, ale zliska. Me vadi, ze cas ktery muzem travit spolu, travi radeji v hospode.oduvodnuje to tim, ze nema cenu jezdit, kdyz rano vstava do prace
tak pokud se opije, tak by se mi to asi taky nelíbilo.
To, že třeba nejede k tobě chápu, tak nemůže s tebou být každý den, ne? A kolik mu je? jestli byse třeba nedal nějak „převychovat“?
@Anonymní píše:
Zavislost si nemyslimSpise ma,,rad kamaradyy"
Nesváděj to na jeho kamarády (vím, že nesvádíš), pokud se 2-3× týdně opije v hospodě a není ochotný toho nechat kvůli tobě, kvůli tomu, že ty si takhle budoucí společný život nepředstavuješ, potom jde z mého pohledu o závislost.
Nečekej, že se nějak změní, zlepší, pokud ti to vadí teď, v budoucím společném životě ti to bude vadit 100× tolik. Nemám ráda místní balení kufrů, ale pokud tě k němu nepojí nic jiného, jste spolu půl roku a jen koketujete se společným životem, šla bych o dům dál.
@atominnka píše:
tak pokud se opije, tak by se mi to asi taky nelíbilo.To, že třeba nejede k tobě chápu, tak nemůže s tebou být každý den, ne? A kolik mu je? jestli byse třeba nedal nějak „převychovat“?
Chapu jak to myslis a mozna, nebo spis nejspis mas pravdu. Rozum mi veli to co pises ty. Ach jo.
@Virginia ale néééé, já nemyslím s ním zůstávat s tím, že ho převychová. jen jsem tím myslela nějaký kompromis? o om zakl nic nepíše, zda se už o tom bavili a jestli probírali jak to udělat, aby to vyhovovalo oboum?
Pravda, hodně si to rozmysli. Protože kdy jindy by měl něco dělat pro Tebe, když jste spolu tak krátce. Pokud s ním zůstaneš budete mít děti budeš trčet doma a čekat kdy se ti „manžílek“ vrátí domů. Zkus mu navrhnout ať si chodí např pátky pravidelně, každý má nárok na zábavu, ale tři večery v týdnu už jsou celkem dost… A jinak, proč nejdeš s ním?
@atominnka píše:
@Virginia ale néééé, já nemyslím s ním zůstávat s tím, že ho převychová. jen jsem tím myslela nějaký kompromis? o om zakl nic nepíše, zda se už o tom bavili a jestli probírali jak to udělat, aby to vyhovovalo oboum?
Bavili, dle nej je to v poradku, potrebuje si odpocinout.
@luciaasek píše:
Pravda, hodně si to rozmysli. Protože kdy jindy by měl něco dělat pro Tebe, když jste spolu tak krátce. Pokud s ním zůstaneš budete mít děti budeš trčet doma a čekat kdy se ti „manžílek“ vrátí domů. Zkus mu navrhnout ať si chodí např pátky pravidelně, každý má nárok na zábavu, ale tři večery v týdnu už jsou celkem dost… A jinak, proč nejdeš s ním?
nemuzu mam zavazky. Navic ani nechci, nebavi me to posedavat po hospodach.
@Anonymní píše:
Bavili, dle nej je to v poradku, potrebuje si odpocinout.
@atominnka Tak ona píše, že jít to vadí a on, že s tím nepřestal.
Víš co, jsem vdaná spoustu let a kdyby můj muž začal teď dělat něco - třeba zrovna chodit do hospody (je to pro mě velmi citlivé téma, otec byl alkoholik a já bych to netolerovala), tak bych se s ním snažila najít nějaký kompromis, něco, aby i on mohl upustit páru a já abych neměla pocit, že chlastá, já vím, jak to myslíš.
Ale ve chvíli, kdy hledám partnera a vidím, že tráví půl týdne v hospodě - hledala bych jinde. Chci přece najít člověka, se kterým si budeme rozumět, ne člověka, se kterým (obrazně) od prvního dne budu řešit věci, které mi jsou proti srsti.
Prosim o zachovani anonymity.
Tak uz to resim i ja, je to asi pul roku co mam noveho partnera.Vse se zdalo byt v poradku, ale ted resim jednu vec a to, ze partner, ac pracovity travi,,rad" cas v hospode. Ten cas je asi dvakrat, trikrat tydne. Nechci byt za hysterku, ci furii, ale priznavam, ze se mi to prestava libit. Nebydlime od sebe tak daleko, aby misto hospody nemohl prijit za mnou. A ja uz opravdu vazne premyslim o rozchodu. Nekolikrat jsem mu rekla, ze se mi to nelibi a ze hledam rodinny zivot, tohle je pro me tabu. Nereknu jednou si zajit na pivo, ale takto casto?
Co myslite? Vse ostatni je v poradku. zatim.