Opustit ho, nebo počkat? - 3x týdně v hospodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
8.7.13 00:05

@Virginia to máš pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
8.7.13 00:07

Já tady souhlasím naprosto s tím, že lidi se nemění. A je třeba toho člověka brát, že takový zkrátka je…zázraky se nedějí a lepší je jít o dům dál, pokud dělá věci, které tobě hodně vadí zvláště teď v začátku. Zakladatelko lepší to nebude bohužel radím z vlastní zkušnosti akorát horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
8.7.13 00:08
@Anonymní píše:
nemuzu mam zavazky. Navic ani nechci, nebavi me to posedavat po hospodach. [/cita
@Anonymní píše:
nemuzu mam zavazky. Navic ani nechci, nebavi me to posedavat po hospodach.

Chápu, tak to je potom jiné. Podle prvního příspěvku jsem měla pocit, že jsi mladá a bez závazků. Zkus mu navrhnout ten jeden večer kdy si budete dejme tomu dělat každý co chcete a zbytek budete trávit spolu. Uvidíš co ti na to řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.7.13 00:14

Pokud hledáš chlapa pro rodinný život, tak bohužel budeš muset hledat dál :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 00:23
@slavuska1 píše:
Pokud hledáš chlapa pro rodinný život, tak bohužel budeš muset hledat dál :?
:? :?
  • Citovat
  • Upravit
4724
8.7.13 00:45

Už teď ti něco výrazně vadí a neslučuje s tvými představami a to po půl roce vztahu, takže je jasno, řekla bych. Lidi se nemění, ve vztahu, co se týká vzájemně tráveného času, pak spíš k horšímu.. A 3× týdně opilost je alkoholismus, ač to přijde někomu normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.7.13 00:45

Pamatuj si jednu vec dozivotne: NIKOHO nikdy nezmenis. Zmenit se muze jen clovek sam.
On se zmenit ochoten neni, proto ho kopni do zadku, jestli ti to vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 00:59

Vsem moc dekuji za prispevky :hug:

Mam strach, strach zase zustat sama :( ale rozum mi radi jasne.Uz mam neco za sebou a boohuzel momentalne prevlada rozum. Krasnou noc vsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.13 06:01

Ahojky, nezměníš ho. Nemysli na to, že zůstaneš sama. Dycky můžeš někoho potkat. Mám přítele, ten se snaží krotit, zkusily jsme to teda spolu, že se prý změní. Vydrží nejvýš 14 dní. Čekáme spolu dítě a já se těším, jak to jednou vyřeším a budu sama. Budeš trápit jen sebe.Bud s ním kamarádka, a čas tě od něj odpoutá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
941
8.7.13 07:01
@Anonymní píše:
Ano zliska, ne do nemoty, ale zliska. Me vadi, ze cas ktery muzem travit spolu, travi radeji v hospode. :nevim: oduvodnuje to tim, ze nema cenu jezdit, kdyz rano vstava do prace :roll:

tak v takovým případě o tebe až tak nestojí, on se nezmění, přemýšlej o tom. rád tě mít třeba může ale klidnej, rodinnej život s ním mít nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.7.13 07:52

Já jsem tedy zastáncem toho, že lidé se nemění. Ale v tomhle případě bych to takhle nepaušalizovala. Záleží kolik mu je. Je spousta mladých kluků, co chodí často do hospody kvůli kamarádům a časem je to přejde.
My jsme byli s bráchou ještě za svobodna taky pořád naložení v hospodě. Tady u nás jiná zábava není, potkali jsme se tam s kamarády, pokecali. Jako neožírali jsme se, to ne. Teď on má ženu a bez ní se nehne na krok a spolu taky moc nikam nechodí.
Můj manžel po rozvodu s první ženou byl pořád v lihu, v hospodě při každé příležitosti a zapíjel tam žal. Ze začátku mě ještě dost „zlobil“, ale teď už ho to taky celkem přešlo, jde tak 2× do měsíce, v létě třeba každý týden, ale to se mnou a s dětmi na fotbal, on si dá pivo, já kecám s ženskýma, děti jsou na vzduchu. Jo, občas mu to ujede a zdrží se. Ale není z něj alkoholik, co by seděl denně v hospě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
8.7.13 08:10

Buď já nebo hospoda. Jestli řekne hospoda, nestoj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.13 08:18

Kéž by mi to taky někdo před x lety řekl… „vykašli se na něj“. Fakt se nezmění, budeš se jen trápit a on časem bude v hospodě častěji a častěji.

• Citovat
  • Upravit
22614
8.7.13 08:25
@Antonie Bolavá píše:
Já jsem tedy zastáncem toho, že lidé se nemění. Ale v tomhle případě bych to takhle nepaušalizovala. Záleží kolik mu je. Je spousta mladých kluků, co chodí často do hospody kvůli kamarádům a časem je to přejde.
My jsme byli s bráchou ještě za svobodna taky pořád naložení v hospodě. Tady u nás jiná zábava není, potkali jsme se tam s kamarády, pokecali.
Jako neožírali jsme se, to ne. Teď on má ženu a bez ní se nehne na krok a spolu taky moc nikam nechodí.

od tohle se podepisuju, za svobodna jsme taky chodívali dost často do hospody - ne se ožrat, ale vypustit trochu páru(např kulečník, šipky) a pokecat se známýma :nevim:
Já si třeba myslím, že na rozchod je vždycky času dost. Neříkám čekat rok, ale dát tomu prostě pár týdnů, s tím, že bych si s ním ještě na to téma důrazně promluvila a vidělo by se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.7.13 08:31

@Antonie Bolavá taky jde možná o to, jestli ho do tý hospy netahají svobodní NEZADANÍ kamarádi se slovy, že když nepůjde, je podpantoflák. Tohle totiž máme doma my. Manželovi bude 30, jsme spolu téměř 8let, 3 roky manželé, čekáme druhé dítě a jeho kamarádi ho neustále někam tahají(ani jeden z nich nemá děti, asi 2-3 mají trvalejší vztah), to není víkend, aby neotravovali. Muž teda do hospody nechodí, spíš výletuje na motorkách, chodí s detektorem kovů…
Neříkám, má mít svůj rozum, říct sorry, dneska ne, dneska jsem chtěl to a to anebo dneska se chci věnovat přítelkyni/manželce/dětem… Ale známe chlapi, že? Teda ne všichni, ale dost jich prostě nechce být za „podpantofláka“, jejich ego to nesnese :mrgreen:. I když ten¨můj „chudák“ za něj často je a kamarádi pak volají mně a držkujou :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová