Opustit ho, nebo počkat? - 3x týdně v hospodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
8.7.13 08:36

@atominnka já si taky myslím, že by to mohl být tenhle případ, co ho to přejde. Kdo chodí do hospody, nemusí být alkoholik. Spíš by mě zajímalo jak přesně se „zlíská“, jak píše zakladatelka. Protože jestli je třikrát týdně fakt ožralý, tak to už je jiná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 08:41

Můj přítel byl taky zvyklej chodit často do hospody, když neměl vztah, protože tam prostě seděli všichni jeho kamarádi z vesnice. :evil: Ovšem od té doby, co jsme spolu (3 roky), tam prakticky skoro nebyl a je z něj vzornej partner. Ovšem jestli tam ten zakladatelčin chodí 3× týdně, ikdyž jsou spolu, tak se to spíš nezmění - naopak se to může zhoršit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
134
8.7.13 08:57

Taky si myslím, že to lepší nebude.On se očividně změnit nechce a nejdůležitější je, aby chtěl sám :nevim: Vidím to u svých tchánovců. Přítel si z dětství pamatuje hlavně na to, jak chodil pro tatínka do hospody :nevim: Jeho rodiče se neustále hádali, až to máma vzdala, nechala ho ať si dělá co chce a už to neřeší- a stal se z něj závislák - každý den, včetně víkendů dopoledne v hospodě, pak navečer a ještě vypije pár plechovek doma.Co by mi vadilo nejvíc, krom toho, že tahle hodně pije, tak je to, že ani nikam nemůžou jet. A když už někam jedou - na větší nákup atd. tak musejí brzy ráno, aby byli do 10 doma, protože to je jeho čas a musí za klukama do hospody :think: A to by mi strašně vadilo, Žádný výlet atd. Tchýně je furt zavřená doma a přítel si pamatuje z dětství 2 výlety - jeden autem a druhý vlakem na hory :nevim: Bydlíme od nich asi 30 km a jezdí za námi vlakem přes hodinu, protože jet autem nemůže :think: a tchýně nemá řidičák… Tím nechci říct, že tvůj přítel bude taky takový.. jen píšu jak je to u nás. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
8.7.13 09:53

Tak pokud tam zajde občas tak ok, ale pokud na úkor toho zanedbává vztah, asi pro něj není tak důležitý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.13 10:45

Ja vam nevim holky, je to clovek, ktereho jsem si vynila za dobu, co jsem byla sama. Zazila jsem s byvalym partnerem opravdu hodne, trvalo mi nekolik let, nez jsem se z toho dostala. Tento jsem si jista, ze nas ma rad, je pozorny, pomuze ve vsem, pohlida, muzeme se bavit o cemkoliv. I se snazil, rusil ruzne,,vyletovani" s kamarady, ted se to ale opravdu zvrtlo asi posledni mesic.Vim, ze potrebuje i cas na sebe, ja ho prece chci taky.Ale nelibi se mi, ze pije. Volny cas jde travit i jinak, bez alkoholu. Byvaly partner sklouzl do alkoholismu, pote zacal hrat rulety a nasledne me fyzicky napadal. Odtud prameni muj strach.Ano jsem asi narusene byv. vztahem.Ale ta kontrolka tam proste je. :(

• Citovat
  • Upravit
evikka
11.7.13 08:52

Co bych za to dala kdyby muj ex chodil jen 3× tydne. ten tam byl pecenej varenej, dokud nebyla mala tak sem chodila s nim, ale po narozeni sem prestala uplne. domluvy nepomahali, posledni v co jsem doufala byla koupe baraku hromada prace tak ze prestane chodit a bude budovat domov pro rodinu. nestalo se, na baraku delal 6hodin tydne a na me rval, ze tam nehnu ani prstem. penize na rekonstrukci zacali mizet a ja dostala nalepku prizivnice. posledni kapkou bylo kdyz sem sla sednout s kamaradkama z vs, ktere sem nekolik mesicu nevidela a po tom co ex dosel me pred nima zacal slovne napadat a urazet (kdyz nevydelavam nemam pravo se bavit - sem na MD), pak sme dojeli dom a dostala sem par facek.
sbalila sem se a odesla a mela sem to udelat uz davno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová