Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zas ten facebook…
Potřebuji radu. Se sví skupiny jsme vyhodila a nechtíc zakázala jednu členku a chci ji vzít zpět. Face se se mnou „nebaví“ a jen mi oznamuje, že "Zakázaný člen nejde vrátit.
Jak tomu človíčkovi ten zákaz zrušit??
Nevím, jak je to při blokaci ve skupině, ale zkus se mrknout přes nastavení (ta hvězdička jak se odhlašuješ) - nastavení účtu - na levo vybrat blokování jestli tam někde ji nemáš zaškrtnutou ![]()
U Skupiny to právě neumím najít :S ![]()
u profilu osoby vím, a le u skupiny nee…
![]()
No jsem prolezla nastavení skupiny a nic jsem nenašla. To nebude asi moc jednoduché ji tam vrátit zpátky :-/
Já chtěla po FB přejmenovat stránku a taky se se mnou na podpoře nikdo nebavil. A to jsem tady hodinu hledala, jak jim vlastně napsat. ![]()
@Markittka píše:
@omites a kam aspoň na podporu napsat??
já to hledala k té stránce. Je tam hlášení chyb a musíš najít přesně tu chybu, kterou chceš nahlásit. Šťourala jsem se v to fakt dlouho. Nějaká všeobecná adresa snad ani neexistuje nebo jsem ji nenašla.
Ahoj potřebuji poradit s něčím jiným.
Když chci sdílet písničku z youtube někomu na zeď neobjeví se mi ta možnost dát to příteli na zed a ani s emi neukaže t amožnost udělat zavináč a vložit jméno, které se najde s přátel, abych tu písničku vložila k dané osobě na zeď. Což mě moc mrzí, protože s partnerem si sem tam takhle vkládáme jednou za čas nějakou písničku co nám něco připomíná společně a vždycky si to vkládáme, když to ani jeden nečeká to větší radost pak je. A ono mi to nejde už půl roku.-/
nevíte čím by to mohlo být?
Ahoj lidi, mám dotaz ohledně FB. Když něco napíšu na zeď nebo vložím na zeď v určitý skupině tak to vidí mí známý který v tý skupině nejsou. Což nechci aby všichni viděli co v jaký skupině dělám. Jak to nastavit??? Prosím o radu???
Když v té skupině něco okomentuju tak jsem zjistila že to nevidí, což je dobře.
@martor musí být skupina tajná. pokud je jen uzavřená nebo dokonce otevřená tak to může číst každý
@martor však skupinu můžete v nastavení změnit na uzavřenou. Pak to čtou jen členové. A skupina je dohledatelná i její členové, ale není vidět, co je psáno…
Když je skupina tajná, není ani dohledatelná…
Ahoj, oživuji, a zeptám se jak negramot ![]()
Když jsem někomu napsala zprávu, a u ní se objevila fajfka-odškrtuno, a zobrazeno v 05:42 odpol. znamená to, že v tu dobu si to adresát přečetl?
Facebook má asi zase novinku - v mobilu, kdyz si ted projíždím zeď, tak se mi u videí okamžitě zapíná zvuk, aniž bych na příspěvek klikala. Jde to nějak vypnout, aby se zvuk nespouštěl, jako to bylo dřív, nevíte?
edit: tak dobrý, už nic, už se mi podařilo dopátrat se návodu, jak to zrušit ![]()
Příspěvek upraven 13.08.18 v 13:01
@Popokatepetla Občas zabira u jednoho videa zvuk uplne ztlumit a další uz jsou zticha.Ale rikam zabira občas. Ja proste vypnu media zvuk v telefonu.