A zase ten Facebook - rady

14598
4.7.13 22:09

A zase ten Facebook - rady

A zas ten facebook…

Potřebuji radu. Se sví skupiny jsme vyhodila a nechtíc zakázala jednu členku a chci ji vzít zpět. Face se se mnou „nebaví“ a jen mi oznamuje, že "Zakázaný člen nejde vrátit.

Jak tomu človíčkovi ten zákaz zrušit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
4.7.13 22:22

Nevím, jak je to při blokaci ve skupině, ale zkus se mrknout přes nastavení (ta hvězdička jak se odhlašuješ) - nastavení účtu - na levo vybrat blokování jestli tam někde ji nemáš zaškrtnutou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.13 23:18

U Skupiny to právě neumím najít :S :(
u profilu osoby vím, a le u skupiny nee… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.7.13 23:25

No jsem prolezla nastavení skupiny a nic jsem nenašla. To nebude asi moc jednoduché ji tam vrátit zpátky :-/
Já chtěla po FB přejmenovat stránku a taky se se mnou na podpoře nikdo nebavil. A to jsem tady hodinu hledala, jak jim vlastně napsat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.13 23:27

@omites a kam aspoň na podporu napsat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.7.13 00:05
@Markittka píše:
@omites a kam aspoň na podporu napsat??

já to hledala k té stránce. Je tam hlášení chyb a musíš najít přesně tu chybu, kterou chceš nahlásit. Šťourala jsem se v to fakt dlouho. Nějaká všeobecná adresa snad ani neexistuje nebo jsem ji nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.7.13 11:58

Ahoj potřebuji poradit s něčím jiným.

Když chci sdílet písničku z youtube někomu na zeď neobjeví se mi ta možnost dát to příteli na zed a ani s emi neukaže t amožnost udělat zavináč a vložit jméno, které se najde s přátel, abych tu písničku vložila k dané osobě na zeď. Což mě moc mrzí, protože s partnerem si sem tam takhle vkládáme jednou za čas nějakou písničku co nám něco připomíná společně a vždycky si to vkládáme, když to ani jeden nečeká to větší radost pak je. A ono mi to nejde už půl roku.-/ :zed: :pocitac: nevíte čím by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
179
14.2.14 10:10

Ahoj lidi, mám dotaz ohledně FB. Když něco napíšu na zeď nebo vložím na zeď v určitý skupině tak to vidí mí známý který v tý skupině nejsou. Což nechci aby všichni viděli co v jaký skupině dělám. Jak to nastavit??? Prosím o radu???

Když v té skupině něco okomentuju tak jsem zjistila že to nevidí, což je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.2.14 10:33

@martor musí být skupina tajná. pokud je jen uzavřená nebo dokonce otevřená tak to může číst každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.2.14 10:45

@paola white ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.2.14 16:53

@martor však skupinu můžete v nastavení změnit na uzavřenou. Pak to čtou jen členové. A skupina je dohledatelná i její členové, ale není vidět, co je psáno…

Když je skupina tajná, není ani dohledatelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.2.14 16:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.2.14 14:18

Ahoj, oživuji, a zeptám se jak negramot :oops:
Když jsem někomu napsala zprávu, a u ní se objevila fajfka-odškrtuno, a zobrazeno v 05:42 odpol. znamená to, že v tu dobu si to adresát přečetl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.8.18 12:51

Facebook má asi zase novinku - v mobilu, kdyz si ted projíždím zeď, tak se mi u videí okamžitě zapíná zvuk, aniž bych na příspěvek klikala. Jde to nějak vypnout, aby se zvuk nespouštěl, jako to bylo dřív, nevíte?

edit: tak dobrý, už nic, už se mi podařilo dopátrat se návodu, jak to zrušit :)

Příspěvek upraven 13.08.18 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
13.8.18 12:56

@Popokatepetla Občas zabira u jednoho videa zvuk uplne ztlumit a další uz jsou zticha.Ale rikam zabira občas. Ja proste vypnu media zvuk v telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová