Oranžová stolice u kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
22.2.12 17:58

Nechci svym prispevkem nekoho vyplasit, protoze je to vzdy hodne individualni. ALE … patrim mezi ty, ktere diskuze ctou, ale nikterak je nekomentuji. Diky diskuzim jsem zacala resit u sveho syna (6 tydnu) caste blinkani a oranzovou stolici navic s hlenem…resila jsem dnes konzultacne u obvodacky a ted jsem s malym v nemocnici a netrpelive cekam na vysledky. psychika v pytli, drobecek i presto nastesti vypada vcelku spokojene, brouka si, ale taky je vic plactivy. Ale po dnesni zkusenosti doporucuji radsi konzultaci nez neco podcenit. a ze syna je oranzova fakt oranzova!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
22.2.12 18:32

můžu jen říct že my máme 11tydnu a máme stolici hnědou a oranžovou.pokud je stoliček za den několik tak ovšem řešit hned pokud jen jedna je to vpořadku.u malých děti jsou náchylne na změnu počasí já jsem v těch mrazech vůbec nechodila.to starší syn má 8 ten musel do školy tak má chycené průdušky tak antibiotikum a prostřední temu museli pichat bubínky,hod zánět středouší na obou .nakonec se ukázalo že jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.2.12 18:44

tak malá kaká i 4 krát denně, vetšinou do dopoledne, večer už ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
22.2.12 19:24

to my máme problém jen.proprcává se po fenyklovém čaji. my máme problém se vyprazdnit.ale jinak tak 1 sám.a pokud vidím že ho to trápí tak mu pomůžu. vždy na večer má problé když má plno tak nemůže usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.12 23:59

Ahojky tak já to teda mám vyzkoušené vždy když jsem si dala mrkev tak měla malá stolici do oranžova dokonce když byla menší tak ji i kůže šla do oranžova (měla jsem dušenou mrkev) :lol: a opravdu podle jídla jak tu píšou špenát a ostatní potraviny které mají barvivo do mléka jde opravdu všechno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí