Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nechci svym prispevkem nekoho vyplasit, protoze je to vzdy hodne individualni. ALE … patrim mezi ty, ktere diskuze ctou, ale nikterak je nekomentuji. Diky diskuzim jsem zacala resit u sveho syna (6 tydnu) caste blinkani a oranzovou stolici navic s hlenem…resila jsem dnes konzultacne u obvodacky a ted jsem s malym v nemocnici a netrpelive cekam na vysledky. psychika v pytli, drobecek i presto nastesti vypada vcelku spokojene, brouka si, ale taky je vic plactivy. Ale po dnesni zkusenosti doporucuji radsi konzultaci nez neco podcenit. a ze syna je oranzova fakt oranzova!
můžu jen říct že my máme 11tydnu a máme stolici hnědou a oranžovou.pokud je stoliček za den několik tak ovšem řešit hned pokud jen jedna je to vpořadku.u malých děti jsou náchylne na změnu počasí já jsem v těch mrazech vůbec nechodila.to starší syn má 8 ten musel do školy tak má chycené průdušky tak antibiotikum a prostřední temu museli pichat bubínky,hod zánět středouší na obou .nakonec se ukázalo že jen jedno
tak malá kaká i 4 krát denně, vetšinou do dopoledne, večer už ne… ![]()
to my máme problém jen.proprcává se po fenyklovém čaji. my máme problém se vyprazdnit.ale jinak tak 1 sám.a pokud vidím že ho to trápí tak mu pomůžu. vždy na večer má problé když má plno tak nemůže usnout
Ahojky tak já to teda mám vyzkoušené vždy když jsem si dala mrkev tak měla malá stolici do oranžova dokonce když byla menší tak ji i kůže šla do oranžova (měla jsem dušenou mrkev)
a opravdu podle jídla jak tu píšou špenát a ostatní potraviny které mají barvivo do mléka jde opravdu všechno ![]()