Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Šla bych spíš do tmavé plave, světle hnědé. Spis studenější odstíny. Bordova by mohla na těch odbarvených dopadnout dost ohnivě.
Dcera taky několikrát takhle dopadla a celkem jsme to zachránili… Jednou jsme zachraňovali i nějakou šedivou; na těch hodně zesvětlených to bylo podle vzorníku a z kořínku tmavší. Vypadalo to jako by totak melo byt.
Ale kadeřnice by byla lepší.
Taky se přimlouvám za kadeřnici. Pokud nechceš/nemůžeš, zkusila bych jako první pomoc stříbrný šampon, ten stáhne tu žlutou. I když ten rozdíl v tmavosti mi přijde docela velký, tak to pak stejně asi bude chtít nějaký další zásah. ![]()
Ad hnědá - pozor, cokoliv na takhle světle odbarvených vlasech chytne O DOST tmavěji. Zamlada mě tyhle pokusy dost vytrestaly, kdy z karamelové vyšla skoro až dočerna hnědá.
Znovu se přimlouvám za kadeřnici. ![]()
Tobě tahle hrůza nestačí, že chceš dál experimentovat? Dojdi si ke kadeřnici a nevymýšlej další kraviny. Když už se musíš barvit doma, tak na to dej tmavší plavou, všechno ostatní ti chytne hodně tmavé. Ta červená je asi vtip, počítám, s tou budeš mít hlavu jako šašek od kolotočů.
Vzhledem k těm odbarveným vlasům bych se vykašlala na domácí experimenty a zašla ke kadeřnici, minimálně se poradit. Abys nenadělala ještě víc škody.
Zdravím
Potřebuju se poradit.
Odbarvovala sem si odrosty a vyšla mi z toho oranžová…
Prosím vás.. můžu na to hodit i zítra jinou barvu?
Například hnědou nebo tmavě vínovou? Myslím na celé vlasy.