Oranžové odrosty

Xchikitka3
17.11.24 22:15

Oranžové odrosty

Zdravím :,(
Potřebuju se poradit.
Odbarvovala sem si odrosty a vyšla mi z toho oranžová…
Prosím vás.. můžu na to hodit i zítra jinou barvu?
Například hnědou nebo tmavě vínovou? Myslím na celé vlasy.

:zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
17.11.24 22:54

Šla bych spíš do tmavé plave, světle hnědé. Spis studenější odstíny. Bordova by mohla na těch odbarvených dopadnout dost ohnivě.
Dcera taky několikrát takhle dopadla a celkem jsme to zachránili… Jednou jsme zachraňovali i nějakou šedivou; na těch hodně zesvětlených to bylo podle vzorníku a z kořínku tmavší. Vypadalo to jako by totak melo byt.
Ale kadeřnice by byla lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 01:40

Taky se přimlouvám za kadeřnici. Pokud nechceš/nemůžeš, zkusila bych jako první pomoc stříbrný šampon, ten stáhne tu žlutou. I když ten rozdíl v tmavosti mi přijde docela velký, tak to pak stejně asi bude chtít nějaký další zásah. :nevim:

Ad hnědá - pozor, cokoliv na takhle světle odbarvených vlasech chytne O DOST tmavěji. Zamlada mě tyhle pokusy dost vytrestaly, kdy z karamelové vyšla skoro až dočerna hnědá. :D Znovu se přimlouvám za kadeřnici. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.11.24 08:08

Tobě tahle hrůza nestačí, že chceš dál experimentovat? Dojdi si ke kadeřnici a nevymýšlej další kraviny. Když už se musíš barvit doma, tak na to dej tmavší plavou, všechno ostatní ti chytne hodně tmavé. Ta červená je asi vtip, počítám, s tou budeš mít hlavu jako šašek od kolotočů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.11.24 15:42

Vzhledem k těm odbarveným vlasům bych se vykašlala na domácí experimenty a zašla ke kadeřnici, minimálně se poradit. Abys nenadělala ještě víc škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí