Organizace koupelny ke koupání :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
9.9.12 17:51

Vytápěla jsem zezačátku na 25-24 st, koupala jsem v ložnici, vaničku měla na dvou židlích, cca něco před půl rokem syna (jak se oteplilo, koupelnu bych totiž v mrazech vůbec nevytopila) jsem začala jen sprchovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.9.12 18:27

My jsme koupali úplně ze začátku v ložnici, na postel jsme dali igelit, vaničku, vykoupali a rovnou dali na přebalovák, oblíkli, nakojit jsem šla do jiné místnosti, mezitím se větralo. Nikdy jsme teda na 26 st. vytopeno neměli :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107
9.9.12 18:32

My to mame ted vychytany tak, ze vanicku mame na kuchynske lince, velky kohoutek, kterym napustim vanicku a rovnou vanicku vyleju do drezu a koupu tak v pohodlne vysce, prebalovaci podlozku a ostatni propriety si vzdy prinesu na kuchynsky stul a je to parada, teda dokud bude lezet, az se zacne zvedat, tak se budu bat, ze se bouchne o ty horni kuchynsky skrinky…ale pokud mas v koupelne nejake skrinky, neni nektera z nich tak sikovna, ze by se na ni dala postavit vanicka nekam co nejbliz k umyvadlu nebo sprse, aby se dobre napustila? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.9.12 22:31

No teda děkuji za nápady, šlo by to i s tou kuchyní. Ale zatím mi nejvhodnější kombinace příjde 2 židle, vanička a v ložnicia rovnou šup na přebalovák:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný