Orgasmus po hysterektomii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.9.24 18:13
@Anonymní píše: Více

Vaječníky nemam, ale mám substituci, ale podle mého průzkumu se zatím ukazuje, že na ten orgasmus ani tak vaječníky nemají vliv tolik, jako ta odstraněna deloha :nevim:,hormony vaječníku se dají nahradit, ale ty mechanické stahy dělohy žádná substituce nenahradí…škoda, že o tom lékaři většinou vůbec ženy neinformují…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.24 14:17

Ještě ženy bacha, pokud máte cervikální orgasmus, tak o tuto schopnost odstraněním děložního čípku přijdete..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.24 15:58
@Kelen píše: Více

Tak jsem to zkusila a docela to funguje, ještě když u toho zároveň stáhnu svaly pánevního dna, tak je to fakt dobry, diky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.24 15:38
@lucad77 píše: Více

Ještě mě napadlo, zkus kotvičník, je to přírodni testosteron a na tu intenzitu to pomáhá, je divné, že už to máš tak dlouho a nelepší se to…

• Citovat
  • Upravit
24716
14.9.24 18:37

Tak mě evidentně chybí ty stahy dělohy a tu mám pryč, tak jak se to může lepšit? Zvykla jsem si no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.24 18:55
@lucad77 píše: Více

za zkoušku nic nedáš, ale je to samozřejmě na tobě…

• Citovat
  • Upravit
samaji
16.9.24 09:22

Ahoj holky, jsem po hysterektomii a toto téma jsem diskutovala přímo s lékařem. Řekl, že za orgasmus je zodpovědná orgastická manžeta v pochvě, ze které pak jdou stahy přes pochvu do dělohy, někdo ty stahy dělohy prociťuje více a někdo méně a v tom jsou pak ty rozdíly, že někdo na orgasmu po hysterektomii nevidí změnu a někdo ji pociťuje velkou, bavíme se o orgasmu přes klitoris. Vaginální orgasmus způsobuje uterovaginální nervový plexus a o ten žena bohužel hysterektomií, pokud se odstraní i děložní čípek, přijde. Jinak na celkový prožitek mohou mít vliv i hormony, takže pokud jsou zachované vaječníky, či se nasadí substituce, je situace o něco lepší ( i když i to je individuální).

• Citovat
  • Upravit
samaji
16.9.24 09:49

Ale celkově to neznamená, že si žena nemůže užít kvalitní sex…některa si to dokonce užije i více, když ji vymizí problémy, které s dělohou měla…já si to stale uzivam :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.24 11:32

No uprimne, je mi pres 50, prodelala jsem hysteroktomii, i s vajecniky. Do te doby jsem byla vice " zhavejsi," i masturbace probehla. Ted mi staci sex s partnerem a ty stahy delohy mi chybi..ano jsem jinde nez pred operaci nee ze by me to vubec nebavilo i mokry irgasmus probehne, ale je to jine.

• Citovat
  • Upravit
samaji
16.9.24 12:09

Musím napsat, že posledních pár dní mám ty orgasmy fakt bezva a začíná se mi to dokonce i líbit :D, nevím, jestli jsem víc v klidu nebo jestli to fakt chce čas na hojení, někde jsem četla, že to může trva i 1-2 roky než si to úplně sedne…ale posledních pár dní je to supr :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.24 21:14

Prodělala jsem operaci před rokem a je to opravdu všechno hodně jiné, stahy dělohy mi velmi chybí…před tím jsem měla orgasmy, které mě vystřelily do vesmíru, teď mě vystřelí tak maximálně na střechu bungalovu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Meduza543
4.11.24 09:53

Orgasmus bez dělohy už prostě nikdy nebude tak intenzivní, to je prostě fakt, děloha při nem hraje výraznou roli, může být sice dost podobný, ale vždy bude o něco horší…

• Citovat
  • Upravit
24857
4.11.24 10:04
@Meduza543 píše: Více

zásadně nesouhlasím
u mne 100% stejný… (vaječníky ponechány)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meduza543
4.11.24 11:48
@Lucy75 píše: Více

To je dobře, ale jste spíše výjimka…

• Citovat
  • Upravit
24857
4.11.24 11:51

@Meduza543 díkybohu :mrgreen:

ovšem můžu ti říct, že i kdyby to bylo trochu jinak, tak bych neváhala, protože rok krvácet (jako občas i velmi brutálně) - v kuse, tak to bych nějaký ten kousek orgáčku i ráda oželela za ten krásný klid a pohodu bez všech myslitelných menstr. pomůcek celého světa :mrgreen:

a to jsem fakt zkoušela cokoliv, od bylin, homeopatik, přes hormony - nepomohlo nic z toho, naopak to snad bylo ještě horší a poslední měsíce už to nezastavil ani norethisteron…
děkuji, stačilo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria