Ortéza na koleno padá, jak upevnit?

87
1.4.14 08:55

ortéza na koleno padá

Ahoj, potřebuji radu. Dostala jsem ortezu na koleno a pokaždý, když se někam vydám, mi tak do půl minuty sjede až na kotník. Nemáte někdo tip, aby držela na koleni, alespoň než dojdu do kuchyně a zpátky:-) nepomáhá utahovat, ne oblečení ani bez. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2933
1.4.14 09:05

Ahojky taky nosim ortezu na koleno…me teda nevhali projit jestli nepada mam dva pasy na hore a jeste takovy malinkaty dole. Zkus zajit za ortopedem ze ti pada mel by ti ji vymenit pokud ji dlouhodobe nenosis nebo ji vyper. :) ortezu nosim dlouhodobe mela jsem ASK kolene :) prijemny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.4.14 09:20

Mám jenom nějakou půjčenou z chirurgie do čtvrtka, mám vodu v koleni, tak čekaj jestli se vstřebá nebo půjdu na punkci, takže to do čtvrtka vydržím s nohama na stole a pak se uvidí :) děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.4.14 09:28

@BarboraB6 dali ti špatnou velikost? Máš takovou tu napevno jako dlahu nebo ohýbací? Každopádně jsou tam ty pásy na suchý zip a tím se to musí pořádně utáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.4.14 09:36
@Regina Hero píše:
@BarboraB6 dali ti špatnou velikost? Máš takovou tu napevno jako dlahu nebo ohýbací? Každopádně jsou tam ty pásy na suchý zip a tím se to musí pořádně utáhnout…

Presne! Neni to jen o tech velkych pasech. Ale pod tim jednim dole je i mensi kterym se to stahuje na velikost litka takze by ti nikam sjizdit nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.4.14 09:41

@Mysis já měla dva pásy nad kolenem a dva pod kolenem, takže se dala pěkně utáhnout všude tak, aby seděla a nepadala… ale kromě toho je ještě několik velikostí, mám pocit že to bylo číslované jako trička - od S do XL… paní mi měřila stehno, aby vybrala tu správnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.4.14 09:42

Mám takovou modrou :) ne, je na 6 suchejch zipů, po straně a vzadu takový tý ocelový tyčky. Bude asi nějaká obyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.4.14 09:46
@BarboraB6 píše:
Mám takovou modrou :) ne, je na 6 suchejch zipů, po straně a vzadu takový tý ocelový tyčky. Bude asi nějaká obyč.

Ja mam modrocernou ale jsem po tezkem urazu tri operace. Mam ni delanou presne podle rozmeru protoze mi ostatni drtili cesky…( jak se mi vrtali do kolene tak je krehka) mam jeden pas na hore dalsi ve stredu a dalsi dole a pak jeden na utahovani u lejtka aby nesklouzavala dolu. No a…mam po strane kolecka protoze jsem nemohla 3 roky ohnout nohu tak mi to pomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.4.14 09:47

Já jsem měla tuhle… http://www.ortika.cz/…/or-3b-ii-64

A později tuhle… http://www.ortika.cz/…/or-3b-ii-64

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.4.14 09:52

Tak já mám nejspíš tuhle http://www.ortika.cz/…-10/or-3a-60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.4.14 09:56

@BarboraB6 máš ji prostě velkou, bež si ji vyměnit-dají ti menší-rozhodně tobude pro koleno lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.4.14 12:38

Děkuji všem za rady, „skočím“ si tam a uvidím, co mi dají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí