Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co jste v tu chvíli dělali?
Ano zaměstnavatel mi dlužil 3 výplaty. Zavolala jsem kamarádce právnicce, ta sepsala dopis s tím co hodlá udělat a za měsíc jsem měla peníze i s úroky na účtu ![]()
Zrovna v patek na koncerte Jarka Nohavici u stanku s obcerstvenim.
Pivo 45, bezinkova 25, davam mu stovku a vrati me 20…
Tak jsem rychle prepocitavala a premyslela, kdo z nas je na tu matiku vetsi deb*l..
A pak se ohradila, ze to je snad spatne…Omluva od pana moc uprimne neznela. ![]()
Jakou částku myslíš? 10 - 30 kč někde v obchodě a nebo hledáš případ kde figurují tisíce? Nebo stovky?
@Anonymní píše:
Ad 1) zalezi na castce. Ano, o drobne se mi parkrat stalo, o vetsi tuktuktuk ne.
Ad2) z uhlu PCR zalezi na castce, prokazanem umyslu apod. Lidsky/ moralne to muze byt problem na vzdy…
Dej vice info
@Anonymní píše:
Jejda, zákazníci, zaměstnavatel, ale nakonec asi nejvíc zamrzí vlastní matka.
Obsluha v restauraci, kde jsme byli s kolegy a to jsme ještě dávali spropitné. Už jsme tam nikdy od té doby nešli.
Jo primo znama na pokladne v obchode, asi schvalne, pak spousta jinych prodavacek, tehdejsi zamestnavatel na brigade mi nedal co slibil
@Rebísek píše:
Zrovna v patek na koncerte Jarka Nohavici u stanku s obcerstvenim.Pivo 45, bezinkova 25, davam mu stovku a vrati me 20…
Tak jsem rychle prepocitavala a premyslela, kdo z nas je na tu matiku vetsi deb*l..
A pak se ohradila, ze to je snad spatne…Omluva od pana moc uprimne neznela.
Taky jsme byli
Ale teda na občerstvení jsem si nechala zajít chuť, když jsem viděla ty fronty ![]()
Ne, ale pokusil se o to: například 2× M&M Reality, pak pošťačka atp.
Jo, kdysi na brigádě mi neproplatili přesčasy. Byla jsem tak mladá a blbá, že jsem nevěděla, co s tím dělat. ![]()
Zamestnavatel - ozvala jsem se a chybejici penize dostala
V obchode - totez, ozvu se a vrati spravnou castku