"Ošklivá" kamarádka

Anonymní
20.6.14 17:52

ošklivá kamarádka

Ahoj, mám nejlepší kamarádku jsme nejlepší kámarádky už od střední školy. Nikdy to nebyla žádná krasavice, ale co se jí narodil syn vypadá naprosto otřesně. Nemá chlapa takže pořád po někom kouká, ale nikdo jí nechce a já se popravdě ani nedivím je úžasná osoba, ale její vzhled je odradí dřív než jí stačí poznat. Často chodíme do barů a tak jenže chlapi si všímají jen mě a ona nic. Už jsem nevěděla co mám dělat tak jsem jí řekla že s ní dnes rači nepůjdu aby měla šanci.. Strašně se urazila. Takže jsem o ní asi přišla? omlouvat se nehodlám. někdo jí to musel říct nevím co mám dělat už mě nebaví se koukat jak ze sebe dělá ošklivé káčátko. Dokonce se jí někdy i smějí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karfice
20.6.14 17:54

By jsi udělala líp, kdyby jsi jí třeba vzala ke kadeřníkovi? Na kosmetiku???

Co ty nato?

• Citovat
  • Upravit
72725
20.6.14 17:55

A důvod „ošklivosti“? Jinak nechápu - ono se říká, že každé zboží má kupce - né všem se líbí to samé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
@Anonymní píše:
Ahoj, mám nejlepší kamarádku jsme nejlepší kámarádky už od střední školy. Nikdy to nebyla žádná krasavice, ale co se jí narodil syn vypadá naprosto otřesně. Nemá chlapa takže pořád po někom kouká, ale nikdo jí nechce a já se popravdě ani nedivím je úžasná osoba, ale její vzhled je odradí dřív než jí stačí poznat. Často chodíme do barů a tak jenže chlapi si všímají jen mě a ona nic. Už jsem nevěděla co mám dělat tak jsem jí řekla že s ní dnes rači nepůjdu aby měla šanci.. Strašně se urazila. Takže jsem o ní asi přišla? omlouvat se nehodlám. někdo jí to musel říct nevím co mám dělat už mě nebaví se koukat jak ze sebe dělá ošklivé káčátko. Dokonce se jí někdy i smějí :nevim:

nemuzes ji vzit ke kadernici a pomoct ji oblict se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@Anonymní píše:
Ahoj, mám nejlepší kamarádku jsme nejlepší kámarádky už od střední školy. Nikdy to nebyla žádná krasavice, ale co se jí narodil syn vypadá naprosto otřesně. Nemá chlapa takže pořád po někom kouká, ale nikdo jí nechce a já se popravdě ani nedivím je úžasná osoba, ale její vzhled je odradí dřív než jí stačí poznat. Často chodíme do barů a tak jenže chlapi si všímají jen mě a ona nic. Už jsem nevěděla co mám dělat tak jsem jí řekla že s ní dnes rači nepůjdu aby měla šanci.. Strašně se urazila. Takže jsem o ní asi přišla? omlouvat se nehodlám. někdo jí to musel říct nevím co mám dělat už mě nebaví se koukat jak ze sebe dělá ošklivé káčátko. Dokonce se jí někdy i smějí :nevim:

a co manžel??? ten tě pustí do baru? nebude žárlit???

podle stylu psaní a řeší opět zhled, je to ta zakladatelka co stojí ve zlatých botkách a koktejlkách v supermarketu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.6.14 17:56

A proc ji treba nekdy nereknes ze si udelate relax den… zkus ji nalicit, ucesat, nebo jdete na kosmetiku ke kadernici, oblecte se a vyrazte ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
20.6.14 17:56

Možná jsi jí spíš měla nabídnout že jí uděláš účes a make up..a ne tohle, to se nedivím že se urazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.14 17:57

A to hledá partnera? Na baru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
@karfice píše:
By jsi udělala líp, kdyby jsi jí třeba vzala ke kadeřníkovi? Na kosmetiku???Co ty nato?

Asi tak :nevim: Nebo si udělat nějaké babské zkrášlovací odpoledne atd. Řešení, ke kterému si přistoupila mi přijde troch nešťastné :? A čím je ošklivá? To se špatně líčí nebo jaký je důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco

Holka ty budes taky kamoska roku, ze?

• Citovat
  • Upravit
karfice
20.6.14 17:58
@Chocoloco píše:
Holka ty budes taky kamoska roku, ze?
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14809
20.6.14 17:59

Chodíte na lov do baru? Tam by snad nemělo vadit, že jste dvě opice, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836

Zakladatelko, nejsi i autorkou dotazu „Co si mám myslet o tom, co občas o sobě slýchám.“? ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Manžel nežárlí máme harmonogram já chodím v pátek on v sobotu někdy i společně když máme hlídání…ale ona si nepřipadá ošklivá ona nechce kadeřníka nechce abych jí obarvila vlasy ani já sama prostě nic nechce.. jinak popis prostě je taková cuchta je schopná jít večer ven v tričku na spaní ( teda podle mě)mastný vlasy, obočí jak brežněv, jinak postavu má pěknou..lepší jak já ( ale v jejím úboru jaksi není vidět)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.14 18:00

@Nik77 prosím? to tedy nejsem tady nejde přeci omě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky