Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
By jsi udělala líp, kdyby jsi jí třeba vzala ke kadeřníkovi? Na kosmetiku???
Co ty nato?
A důvod „ošklivosti“? Jinak nechápu - ono se říká, že každé zboží má kupce - né všem se líbí to samé..
@Anonymní píše:
Ahoj, mám nejlepší kamarádku jsme nejlepší kámarádky už od střední školy. Nikdy to nebyla žádná krasavice, ale co se jí narodil syn vypadá naprosto otřesně. Nemá chlapa takže pořád po někom kouká, ale nikdo jí nechce a já se popravdě ani nedivím je úžasná osoba, ale její vzhled je odradí dřív než jí stačí poznat. Často chodíme do barů a tak jenže chlapi si všímají jen mě a ona nic. Už jsem nevěděla co mám dělat tak jsem jí řekla že s ní dnes rači nepůjdu aby měla šanci.. Strašně se urazila. Takže jsem o ní asi přišla? omlouvat se nehodlám. někdo jí to musel říct nevím co mám dělat už mě nebaví se koukat jak ze sebe dělá ošklivé káčátko. Dokonce se jí někdy i smějí
nemuzes ji vzit ke kadernici a pomoct ji oblict se?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám nejlepší kamarádku jsme nejlepší kámarádky už od střední školy. Nikdy to nebyla žádná krasavice, ale co se jí narodil syn vypadá naprosto otřesně. Nemá chlapa takže pořád po někom kouká, ale nikdo jí nechce a já se popravdě ani nedivím je úžasná osoba, ale její vzhled je odradí dřív než jí stačí poznat. Často chodíme do barů a tak jenže chlapi si všímají jen mě a ona nic. Už jsem nevěděla co mám dělat tak jsem jí řekla že s ní dnes rači nepůjdu aby měla šanci.. Strašně se urazila. Takže jsem o ní asi přišla? omlouvat se nehodlám. někdo jí to musel říct nevím co mám dělat už mě nebaví se koukat jak ze sebe dělá ošklivé káčátko. Dokonce se jí někdy i smějí
a co manžel??? ten tě pustí do baru? nebude žárlit???
podle stylu psaní a řeší opět zhled, je to ta zakladatelka co stojí ve zlatých botkách a koktejlkách v supermarketu
![]()
Příspěvek upraven 20.06.14 v 17:57
A proc ji treba nekdy nereknes ze si udelate relax den… zkus ji nalicit, ucesat, nebo jdete na kosmetiku ke kadernici, oblecte se a vyrazte ven…
Možná jsi jí spíš měla nabídnout že jí uděláš účes a make up..a ne tohle, to se nedivím že se urazila ![]()
@karfice píše:
By jsi udělala líp, kdyby jsi jí třeba vzala ke kadeřníkovi? Na kosmetiku???Co ty nato?
Asi tak
Nebo si udělat nějaké babské zkrášlovací odpoledne atd. Řešení, ke kterému si přistoupila mi přijde troch nešťastné
A čím je ošklivá? To se špatně líčí nebo jaký je důvod?
Chodíte na lov do baru? Tam by snad nemělo vadit, že jste dvě opice, ne? ![]()
Zakladatelko, nejsi i autorkou dotazu „Co si mám myslet o tom, co občas o sobě slýchám.“?
![]()
Manžel nežárlí máme harmonogram já chodím v pátek on v sobotu někdy i společně když máme hlídání…ale ona si nepřipadá ošklivá ona nechce kadeřníka nechce abych jí obarvila vlasy ani já sama prostě nic nechce.. jinak popis prostě je taková cuchta je schopná jít večer ven v tričku na spaní ( teda podle mě)mastný vlasy, obočí jak brežněv, jinak postavu má pěknou..lepší jak já ( ale v jejím úboru jaksi není vidět)