Švagrová mě nesnáší?

babunka45
17.6.14 17:18

Švagrová mě nesnáší?

Musím si o tom s někým popovídat. Můj manžel je skvělý chlap. Pomáhá mi s dítětem, stará se o mně, chodí do práce a je zkrátka úžasný. Má ale sestru. Nahrazuje mu teď svým chováním svou matku, která již dávno není naživu. Jsme s manželem 3 roky,1 roky partneři, 2 roky manželé a teď máme dům a společné dítě. Nikdy se mnou nechtěla ani mluvit, neblahopřála nám k manželství, ani narození dítěte. Má dovolenou a sama se rozhodla, že se k nám na chvíli „nastěhuje“. Neptala se na můj názor, manžel je chlap a tak to neudělá :cert: Ve čtvtek 12.6. oznámila, že v pondělí 16. dorazí. Je blázen? Řekla jsem rezolutně ne. Nejdřív až v pátek, 14 dovča u nás je moc. A ani ji neznám, mluvila jsem s jeho bratry i tátou a s ní řeč takhle narychlo najdu asi těžko. Přijela až v sobotu večer 21. Neupřímná, nemá názor jen opakuje manželův, přestavuje nám dům i zahradu. Uklízí za mě nádobí, jen co je prázdné, něco udělám, předělá to. Všude za mnou chodí a pořád se snaží vetřít. Totální faleš z jejího chování jen čiší. Manželovi je skoro 40, jí skoro 35, nemá trvalý vztah, chce děti, bydlí v podnájmu a je asi nespokojená. Mám chuť s ní už od! neděle! vyrazit dveře. Radí mi s mojí rodinou, o našich vztazích nic neví, říká mi, jak obléct dítě, rozhoduje za nás a zazdila jakoukoliv konverzaci tím, že prohlásila, že až bude mít 3 dny volna, zase přijede. To znamená každý měsíc! Ještě ani neodjela a už zkouší tohle? Manžel jí asi nadržuje, snaží se mě uklidnit, ale ona mu v lese natrhá jahody a vnucuje mu je, jakoby byla jeho máma. Je to na zbláznění a už chci být sprostá a hnusná. Co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karfice
17.6.14 17:23

Tak kurec, kdo má u vás doma slovo? Ty nebo manžel?
A jak dlouho u vás zůstane? S tou bych si hodně rychle popovídala o tom, jak se má chovat!

• Citovat
  • Upravit
8959
17.6.14 17:24

Vykopla bych ji ze svého domu se slovy, že až bude chtít přijet na normální návštěvu jako host a na kafčo ne na měsíc, tak ji ráda uvidím:)
Ale s takovou ji tam už vícekrát nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.6.14 17:26

Jí hezky řekni, že si nenecháš radit ohledně dítěte od někoho, kdo děti nemá. Jako bezdětná bych si radit jakékoli mámě teda nedovolila, ikdybych si myslela, že vím něco určitě líp (a to mám zkušenosti s hlídáním spousty děti, takže spoustu věcí o nich vím…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.6.14 17:26

A to ostatní bych teda taky nesnesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.6.14 17:27

Řekla bych to rovnou ji. Klidně tak, aby se ji už k vám nikdy nechtělo. Tohle tak nesnáším :roll: nejsem teda v ty situaci, ale to je tak těžký si s tím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.6.14 17:27

Řekla bych důrazně manželovi, ať jí vyprovodí nebo s ní vyrazíš dveře. Tohle bych nestrpěla, kdo si myslí, že je?
Jak je možné, že je tam, když jsi řekla důrazné ne? Hlavní problém vidím v komunikaci mezi tebou a maželem, kdybych řekla ne, prostě by se mi do mého domu nikdo nenakvartýroval. A když už by, nikdy bych si nenechala dělat na hlavu, řekla bych jí polož to nádobí, já jsem doma, udělám si to sama, kdyby začala něco předělávat, řekla bych jí olamžitě to polož a nebuď drzá, tohle je můj dům, ty jsi tu návštěva, tak se chovej slušně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.14 17:31

Já bych spíš řekla, že ty nesnášíš švagrovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.6.14 17:38

K takové návštěvě bych byla klidně hnusná.
Pokud jí to z nějakého důvodu neřekne manžel, tak bych teď na nic nečekala a klidně bez obalu bych dala znát, jak to bude chodit a kdo bude rozhodovat. úklid nádobí a přesuny v domě - nech to, bydlíme tady my, buď tak hodná a nestěhuj nic, jsi tu jen na návštěvě
rady ohledně rodiny, dítětě - nezlob se, do toho mi nemluv, o tom málo víš
vyhlídka na pravidelné ježdění - ne, my ti dáme vědět, kdy by se nám to hodilo, ale příští/přespříští měsíc určitě ne.

Řekla bych, že na bratrovi teda hodně visí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 17:41

Siiiila 8o. Jako toto je problem tveho chlapa, musis mu rict, co ti dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.6.14 17:45

12.6. se ozvala, že přijede 16.6. a dorazila v sobotu 21. Kdy tedy dorazila? V sobotu 14.6.? A nebo to bylo minulý rok? Ztrácím se. No ráda ji nemáš, ale možná si to ona zaslouží! Kolik je tobě let? Ona je asi starší, než ty. Musíš si doma udělat pořádek a to teď hned. Jak k vám bude jezdit častěji, už se ti to nepovede. Z kuchyně ji vyraž okamžitě. Jen ji urči dny, kdy bude pro všechny vařit ona a upozorni ji, že všechno má zůstat na svém místě. Jestli tam má být 14 dní, tak se musí zapojit do běhu rodiny. Já si to tedy nedovedu představit. Ještě tak, kdyby k vám chodila jen přespat a jinak měla svůj program, ale co tam bude celé dny dělat? :cert:

• Citovat
  • Upravit
34473
17.6.14 17:49
@wildcherry píše:
Siiiila 8o. Jako toto je problem tveho chlapa, musis mu rict, co ti dela

proč jeho? Chlap s ní evidentně problém nemá. To zakl. nemá pusu aby jí to řekla sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.14 17:50

Taky mám v těch datech trochu chaos, poněvadž 21. ještě nebylo :think: :mrgreen:

Osobně mi teda přijde, že se to dá vidět z různých úhlů - jako co je špatného na tom, když jsem někde u někoho na dýl, chci mu nějak pomoct, tak sklidím nádobí? 8o Kdyby to neudělala, tak to bude taky špatně. Myslím si, že ona ani neví, že zakladatelka řekla nějaké důrazné ne a že je nějaký problém. „Furt za mnou lozí“ by taky mohlo znamenat „snaží se spřátelit…“.

Mám pocit, že zakladatelka na manželovu sestru spíš tak trochu žárlí, asi s ní má manžel dobrý vztah a to je vždycky špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.6.14 17:50

Absolutně bych nesnesla, aby v mém domě kdokoli něco dělal bez mého souhlasu. A upřímně řečeno, vyrazila bych s ní dveře. Ani by si nestačila zabalit, kufry by letěly hned za ní. Chlap nechlap… Pokud je normální, tak tohle musí pochopit…

A ty datumy radši neřeším :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
17.6.14 17:55
@terien píše:
proč jeho? Chlap s ní evidentně problém nemá. To zakl. nemá pusu aby jí to řekla sama?

ja teda nevim, ale kdyby mi peklo delala moje svagrova, prvni bych poprosila chlapa, kdyz maji lepsi vztahy, at s ni promluvi, nebo vymete dvere. Kdyby se nedarilo, pak bych zakrocila ja rekla ji do oci svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová