Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Andrejka608 píše: Více
Horní zuby super, dolní jsou taky v pořádku. Máš je krásně bílé, takže je neschovávej, žádný ti nechybí, je vidět, že je máš zdravé. Každá druhá by ti urvala ruku.
Me tvoje zuby přijdou moc hezke. Na rovnátka bych se vykaslala, za mě to nepotřebuješ…
Bud rada za svoje krásný a zdravý zuby, za me jsou úplně normální. Ja mam zuby totálně křivé a kvůli dlouhým špičákům mi sjela čelist do leva… kdyz budu chtít rovnátka budu muset na operaci čelisti, zlomit a prodloužit titanem. Fotku sem nedám opravdu se za to stydím. Na každé fotce je ta křivá huba vidět a o zubech ani nemluvě.
@stinga píše: Více
To teda. Ale evidentně jsou to zuby stejného člověka. A jiným úhlem fotky to asi nebude ![]()
@Andrejka608 Máš hezké zuby. Pokud tobě samotné pomůže je ještě nějak vylepšít, tak to klidně udělej, ale řekl bych že už takhle má minimálně 2/3 lidí chrup horší.
Zuby mám pořád stejné jako v mé předchozí diskuzi. Jen takhle vypadají zepředu.
@Andrejka608 píše: Více
Tak zepředu jsou úplně v pohodě. Rovné nejsou, ale není to žádná hrůza, která by nutně vyžadovala korekci. Při úsměvu vypadáš dobře.
Při otevřené puse je to horší. Ale tu asi lidem často neukazuješ.
Neprijdou mi nijak extra krive. Tak nejak prirozene pekne zdrave zuby. Osobne bych s takovymi zuby ani do rovnatek nesla.