Oslava 1. roku, co připravit?

467
22.10.13 21:16

oslava 1.roku co připravit?

Napadá vás něco co všem vytře zrak? nechci jednohubky, chlebíčky chci něco jiného poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31104
22.10.13 21:19

My jsme měli kuřecí paličky s kuskusem.

A nivové šneky. A koláčky (jako svatební). A tchýně upekla věnečky. A pak teda ten dort.

A ještě místo chlebíčků nakrájíme bagetu a děláme různé pomazánky a každý si namaže sám.

Na vytření zraku to není, nepotřebovala jsem nic takového. Bylo to jen takové milé rodinné setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201

Slušně a slavnostně oblečené dítě ohromí víc než cokoliv :kytka:
upřímně když vidím fotky z načančané oslavy a mezitím lítá dítě v punčocháčích nebo pyžamu tak to kazí dojem.

Syn byl oblečen takto, výzdoba žádná a všichni óchali jak diví :kytka: 

Příspěvek upraven 22.10.13 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milá holka

Zarezervuj příbuzným krásný penzionek a oslavte to tam s mimčem, ještě když k tomu přibude krásný velký dort, víno a nějaký malí představení tak jim vyrazíš dech :palec:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

Borova voda

• Citovat
  • Upravit
6050
22.10.13 21:21

Zkus šneky ty mi vždycky sežerou jako první :cert: :lol: a pak je třeba super nakrájený tvrdý sýr eidam nebo podobný na kostičky a na tom kostička kompotovaného ananasu spojit párátkem, to milují i děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
22.10.13 21:21

@Aletheia fešááák :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.10.13 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

My máme oslavu ve čtyrech (já, přítel, mamka a prcek) za 12 dní. A teda nic neplánuji. Dárek už dostal, uplácáme dort, nafouknem balonek, sfouknem svíčku a nazdar. Udělá se nějaký foto na památku a pak půjdeme někam na oběd. Já na tyhle oslavy nejsem a přijde mi to přehnaný dělat mega oslavu, když z toho prcek stejně bude mít prd a nebude si to ani pamatovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3

@Aletheia souhlas,taky uz resim, co ji oblecu :)

• Citovat
  • Upravit
17363
22.10.13 21:26

My jsme dělali tatarák z lososa, hovězí steaky a steaky z lososa (bylo krásné počasí, tak jsme venku grilovali).
Na stůl šneky z listového těsta, pár jednohubek a samozřejmě dort.
Na ohromení to nebylo, ale všichni si moc pochutnali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.10.13 21:27

@mejdylko
Souhlas, my to meli podobne, nasi, babicka a malej a konec, jeden velkej darek, tri blbosti dohromady za stovku, par fotek, to staci. Malej je malej, nikdy to nezazil, tudiz z toho mel prd, stacilo mu, ze prisel deda. Dort jsem teda pekla sama. Jediny, co si z takovych priprav odnasim, je nutnost provest generalni uklid (grrrrr). Mozna az bude starsi, postavim se k tomu s vetsim nadsenim.

• Citovat
  • Upravit
16365
22.10.13 21:28
@ncc1701 píše:
Borova voda
:pankac: :pankac: :mrgreen:

@anti17 nejak nechapu proc je treba nekomu vytirat zrak 8o 8o oslava prvnich narozenin je snad hlavne pro ditko a rodice ale ja jsem asi divna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
22.10.13 21:31

@ncc1701 my byli ještě originálnější, švára PN po praconím úrazu, tak se ségrou nemohli přijet, brácha v práci, manžel v práci, dědeček v práci, takže tu byla moje mamča já jedna sousedka a dvě starší dítka v pyžamech, jelikož měly střevní chřipku, ani ty chlebíčky jsem nedělala :oops: :oops: :oops: Jožinovi to stejně bylo jedno zajímaly ho jen nové krabice s legem, lego už podstatně méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
22.10.13 21:34

@quinny každej to má jinak… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie