Oslava pro roční dítě + dárky

3165
21.9.13 13:53

Oslava pro roční dítě + dárky

Ahoj, opět se obracím na vás. Za dva týdny má náš malý bobek jeden rok. A teď stojím před otázkou. Jak to oslavit? Jaká výzdoba - má vůbec smysl to nějak přehánět? Jak jste to měly vy? Předpokládám, že nebudu asi stíhat odpovídat všem, ale určitě si všechny rady a tipy přečtu. Na oslavě bude přítomných asi jen 6 dospělých a náš malý. Bude to u nás doma. Ale vůbec nemám žádný nápad, jak tu oslavu provést. :nevim: Ku všemu si ani nemyslím, že z toho bude mít rozum :oops: Každopádně chci, ať má památku na fotkách, aby viděl, že jsme ani v prvním roce oslavu nezanedbali.

Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Ivy
21.9.13 13:54

Zaujme ho jeden dárek, rozpatlá dort po okolí a výzdoba mu bude šumák :). První oslava je hlavně pro rodiče, takže pokud chceš výzdobu a pěkné fotky, proč to všechno neudělat :).

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
21.9.13 13:55

Žádnou výzdobu jsem nedělala, upekla jsem dort, připravila pohoštění pro návštěvu (naši, brácha, neteř a babička), koupila chlast a bylo. :-) Dárky v balicím papíru byly o ničem, rozbalit to neuměl, co dostal v tašce, to si vyndal a poradoval se víc. :-)

• Citovat
  • Upravit
malinada
21.9.13 13:56

Dort z piškotů, dárky, víc netřeba. Dort dát mrněti k dispozici, ať se v něm samostatně počvachtá, dospělým nabídneš běžné pohoštění.
Jestli chceš pro dítě nějakou extra atrakci, tak mu nafoukni tak 10ks balonků :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11117
21.9.13 13:56

Tak u nas se moc libily balonky a natahnuta girlanda se zviratky, to ho fakt zaujalo. dort jsme meli krasny s krteckem, tak na ten taky zaujate koukal (asi 30s, ale i to se pocita :mrgreen: )
kdyz nebyl v mistnosti, tak jsme mu tam dali darky, nektere zabalene, nektere ne. k tem nezabalenym se vrhnul, zabalene jsem mu postupne odbalovala v dalsich 2 dnech, aby to nemel vsechno najednou - byl dost zaujaty tema prvnima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
21.9.13 13:57

Tak my jsme meli nafoukly balonky a z toho byl celej paf :). A nejvic ze vseho ho bavilo skubat papir na darkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.9.13 13:58

Syn je narozený 24.12., takže výzdoba je u nás vánoční :mrgreen: Slavíme to ale až 25. Na první narozky měl dort (piškoty a banány s choceňským jogurtem, nahoře ovoce (z borůvek - nekřesťansky drahé v prosinci - jsem udělala Tadeáš 1.), jedna svíčka. Má fotku s dortem (pak taky jednu, jak se pokouší šáhnout na tu zapaálenou svíčku a manžel v poslední chvíli zasahuje :mrgreen: ). Dál byly nějaké chlebíčky pro dospělé (plus cukroví samozřejmě, v tu dobu). Myslím, že to nějak extra neprožíval, ale určitě si uvědomoval, že je z nějakého důvodu středem pozornosti. Dárky ho taky extra nebraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
21.9.13 14:01

Dcera dostala dort s marcipánovými zvířátky(hlavně pro mně:-)), kočárek od všech-(nechtěla jsem 10 malých zbytečností)jako hlavní dárek a pár kousků na oblečení. Nafoukli jsme pár balonku, pozvali prarodiče, pojedli, popili, vyfotili fotky na památku. Dárky zabalené byly, dcera miluje trhání papíru…

• Citovat
  • Upravit
515
21.9.13 14:17

oslava byla v srpnu

Synka zaujali především příchozí lidi (byli jsme úzká rodina 8 osob plus prcek), malí bratranci se na něj hned vrhli s dárky, co mu vybrali a ukazovali mu jak a co funguje, dostal nepečený piškotový dort na rozpatlání (pak o pár dní později ještě u jedné babičky krásný od cukrářky s figurkama), výzdoba byla fáborky a balonky. Hračky pořádně využíváme až teď, první den toho na něj bylo hodně. Hlavně odrážedlo, co dostal od tatínka. Celkově si myslím, že jsme si to užili všichni. Máme nějaké fotky do miminkovské knížky a záběry na kameru. Ještě jsme byli na procházce. Kromě miminkovského dortu jsme měli pudink. košíčky od mé mámy, k jídlu jsem všem udělala maso-zeleninové špízy a koupila tortilly, kluci jedli ještě tyčinky. Stačilo to a nic moc práce. Tak si to užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.9.13 14:31

Malá potrhala balicí papíry, letmo prošla dárky a oždibovala dort…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.9.13 16:07

Nedělali jsme žádnou vyloženě oficiální oslavu. Jeden den se stavily naši, druhý manželovi rodiče. Popřálo se, daly dárky, dort a prostě jsme si pohrály. Popravdě to bylo, jako klasická návštěva. Malá byla spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
21.9.13 16:16

Dcerka slavila letos v kvetnu, s tim ze prislo 5 dospelich s 5 detma. Udelala jsem oblozene misy, detem jsem nakoupila presnidavky, jogurty krupky. Vyzdobu jsem nedelala, nepotrpim si na to. Jedine co jsem chtela, tak ze se koupil hezky dort a s tim mela fotky na pamatku a symbolicke rozbalovani darku.

Pak jsme sami byli na dvou oslavach a obe deti mely lehkou vyzdobu v podobe par nafukovacich balonku, oslavenci meli cepicky na fotku. Na jedne oslave se grilovalo, plus buchty a salaty, na druhe donesl kazdy neco, takze byly rizky, salaty, kolace… ;)

Vse to bylo spis pro dospele, ty deti z toho moc nemaji, teda tim, ze tam mely dalsi deti, tak si spolu hraly, ale jinak bych nejaky program moc neresila. Jestli chces mit narozeninove fotky, tak myslim, ze uplne staci koupit tech par balonku, pripadne cepicku, vic nema smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Flyingfrog
21.9.13 22:23

Nezdobím, zlá jsem tak, že dárky ani nezabalím. :-) Kluk rok, holka tři, slavit budou spolu (páč mají narozeniny skoro na den stejně), společný i dort (na něm si pochutnají dospělí).
Na velké oslavy tu nemám prostory, takže jen úzká rodina.

Oba už dostali puding se svíčkou. Roční do něj šťouchl a chtěl sníst svíčku, tříletá už si pochutnala. :-)

• Citovat
  • Upravit
3165
21.9.13 23:41

Děkuji vám všem za komentáře. :kytka: Usnadnily mi rozhodování.

Ještě jsem se chtěla zeptat jen tak pro inspiraci, jaké dárečky jsou vhodné pro ročního, co jste koupili třeba spolu s rodinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 23:50

Starší 2,5. Roční oslavu měl dort, dárky nezabalené :D Ale užil si to :). Taky dárky by stejně nerozbalil… i o vánocích jsem mu je rozbalovala ale měl šílenou radost. Rozdával dárky, každýmu dal komu jsem řekla že to patří a svoje dárky si lakotnicky odnášel z pokoje a skoval je do kuchyně :D.

Mladší kluk má rok za týden :) Takže taky bude dortík, dárky dám do pěkné tašky.. mám drobnost i pro staršího aby nežárlil :think:. No a tak si to užijem nějaké fotečky uděláme. Chlebíčky pro rodinu, chlast nepřipadá v úvahu :D.

tak to pěkně oslavte a hodně štěstíčka a zdravíčka hlavně mrňousovi :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný