Oslavy/akce s miminkem

408
7.9.20 07:29

Oslavy/akce s miminkem

Ahoj holky.. jak se stavíte k zahradní párty, oslavě nebo k jakýmkoliv akcím, kde jsou výhradně dospělí a alkohol? Mám 8mesicni miminko a možná trochu cítím z okolí nepochopení, kdy si myslím, že miminko na takové akce moc nepatří… většinou jdu na hodinku dvě, pozdravit ostatní, když usne v kočárku tak se zdržím déle, ale většinou tam dospělí sedí u piva, kouří.. o to více nemusím, když si mimčo předávají z ruky do ruky… většinu času jsem stejně s miminkem někde bokem mimo stoly a snazim se jej zabavit, takže si to neuziju ani já…ale naposled jsem i slyšela větu,,ať si zvyká pěkně od mala"… manžel klidně jít sám může, já moc nemám potřebu někde vysedávat a kecat, ale okolí to většinou moc nechápe no :D… jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
7.9.20 07:34

No já v tom nevidím problém. Teda vadil by mi kouř, ale my v okolí žadného velkého kuřáka nemáme a když, tak chodí kouřit za roh.
Hodně záleží, jestli je to skupina rozumných lidí nebo ne.
My máme s malou třrba zajetý od malička režim, takže chci, abychom byli nejdýl v 7 doma kvůli koupání. Případně spíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
7.9.20 07:36

Tak rodinná oslava je asi něco jiného ale akce s kamarády máme tak že buď malého hlídá moje mamka a já na chvíli jdu s manželem, pak se vracím dřív třeba kolem 22hodiny. Ale nevadí mi to protože nepiju alkohol ani nekouřím takže pak jsem jaksi mimo :lol: :lol:
A manžel buď zůstane nebo jde se mnou. ;)
Takže tak nějak stejně jako vy.
Taky nechci aby byl malý v prostoru kde je zahuleno a už vůbec nesnáším když jsou opilí a chtěli by si chovat to opravdu ne… Takže buď hlídá mamka nebo když to nejde tak jdu s malým ale to třeba jen na 2 hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.9.20 07:40

Jediný co mě vadi je přehazovani děcka. Dcera skoro u každýho řve, takže 159× ji uklidnovat mě nebaví..

• Citovat
  • Upravit
6650
7.9.20 07:41

Na akci kde se kouří a pije ve velkém nemají děti co dělat, žádné a je jedno jak jsou staré, je to na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.9.20 07:41

Jdu di odpoledne sednout s dětmi na zahrádku, ale temto akcím se vyhýbám. Ať si to užije muž, my tam akorát marnime čas.

Příspěvek upraven 07.09.20 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
7.9.20 07:50

My teda moc nějaké akce nepěstujeme. Ale když se nějaká naskytne, tak bych tam své dítě normálně vzala. Stejně odcházím tak, abych byla v sedm doma na koupání (večerní režim striktně dodržuju). A v takovou hodinu snad nikdo nemůže být nějak zvlášť na šlupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
7.9.20 07:59

@g.sandova moje slova… od té doby co se nám narodilo miminko to vidím přesně takto, jen okolí moc nechápe…ale asi se není čemu divit, když na jedné oslavě v uzavřeném prostoru v 20hod blízká příbuzná měla své dvouleté dítě na klíně a klopila do sebe panáky…dítě bylo takové nakraple a vzal jej domů děda kde v noci se rozjeli horečky…ale maminka dítěte si dál vesele pila na akci… do dnes na to vzpomínám a moc nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
7.9.20 07:59
@Čičorečka píše:
My teda moc nějaké akce nepěstujeme. Ale když se nějaká naskytne, tak bych tam své dítě normálně vzala. Stejně odcházím tak, abych byla v sedm doma na koupání (večerní režim striktně dodržuju). A v takovou hodinu snad nikdo nemůže být nějak zvlášť na šlupky.

Přesně. Taky to tak máme… 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.9.20 08:00

Chodila jsme od narození s miminem všude, byl hodný, už od narození jsme chodili posedět na zahrádku k pizzerii/hospodě cca 2× týdne s rodinou a přáteli. Beru ho všude kam chci jít já. Nevidím důvod omezovat cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.9.20 08:00

Naše rodinné akce jsou poklidné a až budu mít dítě, klidně ho tam vezmu na celou dobu.
Pokud ti vadí přehazování, tak co si ho dát do nosítka? Pak si ho jen tak někdo nevezme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
7.9.20 08:03

Na rodinnou akci bych sla, s kamarady ne. Ale my nemame kam chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
7.9.20 08:03
@levandule23 píše:
Naše rodinné akce jsou poklidné a až budu mít dítě, klidně ho tam vezmu na celou dobu.
Pokud ti vadí přehazování, tak co si ho dát do nosítka? Pak si ho jen tak někdo nevezme :)

Ano, občas to řeším nositkem.. ne ze bych se chtěla tento akcim vyhybat..jdu na chvíli.. ale občas mi ta společnost přijde nevhodná pro takhle malé miminko… posedět s pár prateli na zahrádku jdeme a chodíme, stejně jako rodinná oslava…ale vyloženě chlastaci akce za tímto účelem..to mi prostě nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
7.9.20 08:20

Já ho brala všude, kam jsem šla. I na oslavu, navíc mimco muže spát v kočárku, tak nevidím problém. Kuřáky ve svém okolí nemám, a kde by bylo nahuleno, tam bych nesla ani já sama :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68979
7.9.20 08:25

Já takové akce nevyhledávala nikdy, marně přemýšlím, kdy jsem byla naposledy někde, kde se kouřilo :lol: Rodinné akce jsou s pár lahvema vína, beztak většina lidí řídí. Akce s kamarádama jsou ve větším měřítku dost výjimečné, nějaký alkohol se popíjí, ale že by tam byl někdo našrot si taky nevybavuju. Takže jo, já děti s sebou brala všude od narození a dost často tam přetahovaly svou obvyklou večerku. V mimiím věku prostě spaly v kočáru/ šátku a jelo se domů dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí