Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, asi jsme se s mým manželem zcvokli, bydlíme v panelovém domě, když vejdete do bytu jste v dlouhé chodbě, po levé straně je kuchyň, po pravé dětský pokoj, a před nosem obyvák, ze kterého se jde do ložnice (napravo).. Několikrát se mi stalo, že jsem se v noci probudila a u noh jsem měla osobu v černém plášti, otočila se a prošla stěnou do dětského pokoje, když se to stalo po prvé, tak jsem na to nebrala zřetel, to samé se mi stalo po druhé, po třetí… pak jsem to řekla manželovi a on to prý taky viděl, jednou jsme se tak bavili se sousedem který bydlí pod námi, že prý když jsme tam ještě nebydleli byla ložnice a ten pokoj propojený dveřmi… Co si o tom myslíte? Jsme zralí na cvokaře nebo co? ![]()
Nejste.. v domě může být duch předchozího majitele. Kterému se něco nelíbí. Podívej se na diskuzi duch v domě. Tam je napsané co proti tomu dělat.
Hlavně nechoďte ke cvokaři, jinak budete zobat prášky a ta osoba dál bude bydlet s vámi, jen vám to bude méně vadit.
Asi tam máte nějakou duši. Je otázka, jestli něco chce nebo proč tam je. Každopádně by bylo dobré ji odvést. Existují lidé, kteří se tím zabývají. Měla jsem doma tři takové stvoření, začalo to tím, že dcera nechtěla na chodbu nebo sama spát v pokoji. Přijeli dvě úžasné dámy, pomohli a je lépe. I mě ![]()
Záleží, jak moc věříš a čemu. Možná když to budete chtít řešit, tak se dozvíte i něco důležitého pro sebe ![]()
Blázni nejste, taky jsem si to o sobě před měsícem myslela. „Něco“ se mnou ve spánku cloumalo a mluvilo to na mě dvě noci po sobě. Taky jsme požádali odborníka a od té doby mě nic nebudí, ale z toho pokoje zatím nemám dobrý pocit a nespím tam, snad to časem přejde.
Pozvat někoho, kdo spálí energie, já bych se tam zbláznila
vidět to.
Díky holky, no řešit to určitě nějak budu, my to nějak dáme, ale ať pak ještě nemá problémy dcerka ![]()
Ale mám takový pocit, že to začalo jak nám umřela kočka, nemůže v tom být souvislost?
@janca0101 píše:
Ahoj maminy, asi jsme se s mým manželem zcvokli, bydlíme v panelovém domě, když vejdete do bytu jste v dlouhé chodbě, po levé straně je kuchyň, po pravé dětský pokoj, a před nosem obyvák, ze kterého se jde do ložnice (napravo).. Několikrát se mi stalo, že jsem se v noci probudila a u noh jsem měla osobu v černém plášti, otočila se a prošla stěnou do dětského pokoje, když se to stalo po prvé, tak jsem na to nebrala zřetel, to samé se mi stalo po druhé, po třetí… pak jsem to řekla manželovi a on to prý taky viděl, jednou jsme se tak bavili se sousedem který bydlí pod námi, že prý když jsme tam ještě nebydleli byla ložnice a ten pokoj propojený dveřmi… Co si o tom myslíte? Jsme zralí na cvokaře nebo co?
to jako myslite vazne vzdit to je naprosta blbost to spis mate v hlave videl to i nekdo dalsi krome vas dvou?
Ne, stává se to jenom v noci.. Pokaždé stejný scénář, vzbudím se, přeběhne mi mráz po zádech, když otevřu oči tak u noh stojí postava v černém hábytu a se skloněnou hlavou, pomalu se otočí a projde tou zdí…
@janca0101 píše:
Ne, stává se to jenom v noci.. Pokaždé stejný scénář, vzbudím se, přeběhne mi mráz po zádech, když otevřu oči tak u noh stojí postava v černém hábytu a se skloněnou hlavou, pomalu se otočí a projde tou zdí…
a videli to treba nekdy rodice nebo sourozenci nebo tak? chcito taky videt neverim tomu
Ne, ale teď máme pejska (yorkšíra) a někdy když nám leží na posteli večer tak v klidu leží a najednou zvedne hlavu a napne tak ty uši a kouká na kraj té postele… Ale nevím jestli třeba neslyší něco od sousedů nebo tak.. Nestává se to každý den
Ano, já na to věřím. Teorií je povícero, co se děje. Je vceku zytečné to tady rozebírat, to je na déle a spíš bych doporučila to probrat s lidmi, kteří o tom taky víc ví. Laik tě spíš zblbne - mluvím o sobě. Byť se zkušenostmi, ne jen teoretik. Minimáně pokud je to duše, která prostě zůstala viset v místě a čase, zkus jí požádat, aby odešla, aby tě nestrašila, neubližovala tvé rodině. Uvidíš. Pokud to nepřestane, je na čase vyhledat někoho, kdo ví víc.
Kdo na to nevěří, bude vám řikat, že jste cvok a není to možný. Nejlépe by vás poslali k psychoušovi. Kdo věří, tak vám řekne, ať si najdete někoho, do pracuje s energiema. Můžete tam mít ducha a prostě jen chce odvíst kam patří. Pokud nic nedělá, tak nebude zlý a nebála bych se. Jen je to nepříjemný.. já jsem takhle měla v pokoji chlapa s kloboukem (můj praděda) a málem jsem se poserinkala. Máma mi ho pak s kamarádkou odvedla, jinak bych tam nespala ![]()
@Halamka píše:
Hlavně nechoďte ke cvokaři, jinak budete zobat prášky a ta osoba dál bude bydlet s vámi, jen vám to bude méně vadit.
Nejste blázni.
Radím najít někoho, kdo umí duši odvést. Co můžete udělat vy… nasypat sůl okolo okenních parapetů, případně do rohů místnosti Zkuste se postavit postupně do každého rohu a kde ucítíte největší chlad nebo prostě kde budete mít nejdivnější pocit, tam to posolte víc, dobré je i umístit křišťál. Máte-li v ložnici zrcadlo - odstranit, nebo aspoň zakrýt. A když už se osoba objeví, zkuste u klidným a pevným hlasem nahlas říct „Odpouštím ti. Jdi do světla!“