Osoba v černém plášti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
31.8.15 18:38

Stává se to často. Nejste jediní, ani nejste cvoci! :) Ale dokážu si představit v jaké situaci jste, a jak se cítíte. Pokud sami nejste na takové věci, nepracujete s Dušemi mrtvých nebo energiemi, zkuste (jak už i mnozí přede mnou radili) najít ve vašem okolí někoho, kdo s energiemi nebo Dušemi umí „pracovat“,sice si zaplatíte práci cizího člověka, ale za klid to stojí, navíc ten pán nejspíš chce mít taky klid, pročistí vám to celý byt od negativních energií, a pak se vám bude bydlet mnohem lépe :). Může ho tam držet cokoliv, třeba jeho osobní problémy, nebyl schopný se smířit se smrtí, nebo jakákoliv citová vazba k něčemu v bytě, a nebyl schopen se od toho odpoutat, těch důvodů může být 1000. Tohle se může stát každému z nás (po s mrti..). Každopádně žádnou paniku, i když se to lehko říká, ale můžete mu např. v Duchu říct, že to bude dobré atd., že mu neublížíte, že s ním soucitíte, a jak napsala maddlen pomoci mu do Světla-pokud máte třeba strach, chovejte se k němu, jakoby žil, sice to zní pro mnohé divně, ale tyto bytosti se dokáží živit negacemi z lidí, a pak řádí a lidé se jich bojí. Z osobní zkušenosti jsem se ještě nesetkala s nikým, kdo by mi chtěl ublížit. Po přečtení toho, co jsi napsala, jsem si živě představila, jak asi vypadá..
Přeji Vám spoustu štěstí a lásky při této trabli, určitě se brzy vyřeší :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
31.8.15 19:20

@B4RC3LON4 To, že jste něco neviděl/a, ještě neznamená, že to neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.8.15 20:37

Verim Ti a každopádně jsem natolik pos.ana, že dneska už z postele nevylezu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
31.8.15 22:54

To jo, brrr taky mi jde mráz po zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
1.9.15 11:15
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
1.9.15 15:17

Jejda, to se Vám omlouvám holky :lol: :hug: tak jak bylo moje děťátko ve školce, jsem si teda zkoušela nějaké ty „obřady“ nebo jak to mám nazvat, tak uvidíme, jestli to zabralo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 15:24

Hele, pokud se nerozhaluje a neukazuje ohanbí, tak je dobrý. Takhle jen jukne o jde o byt dál. To je výhoda paneláku, na samotě by se ta osoba zdržela a ještě by se třeba v noci dožadovala kávy. To by mne štvalo víc. Vstát a dát vařit vodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
1.9.15 16:07
@strýček sally píše:
Hele, pokud se nerozhaluje a neukazuje ohanbí, tak je dobrý. Takhle jen jukne o jde o byt dál. To je výhoda paneláku, na samotě by se ta osoba zdržela a ještě by se třeba v noci dožadovala kávy. To by mne štvalo víc. Vstát a dát vařit vodu. ;)

Pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.21 13:46

Dobry den. Osoba v černém plášti me navštěvuje každý den. Nemusíte se čeho bát. :D. Je to vporadku, o dítě se nebojte. Sice mate strach ale nic neprovedl ani neudela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová