Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sunshinegirl
30.8.15 20:46

Imigranti do ČR

Ahoj holky,

chci se podělit o svůj názor a možná rozproudit diskusi, pokud to tu některá děvčata bude zajímat. Teď čtu na Seznamu kolik už chytli dodávek, v níž byli do ČR převáženi nelegální imigranti. Fascinuje mne, jak je náš národ klidný. Sice se na různých fórech lidé ošívají, jak je to hrozné, ale nikdo nevyjde do ulic, nikdo nic prakticky neřeší, jen se kafrá na fórech a v hospodách. Jak to vnímáte vy? Máte děti, plánujete děti, přemýšlíte nad dopady pro náš stát, pro nás občany ČR, pro nás z „našeho kmene“? Nebojíte se budoucnosti? Nebojíte se toho, jak se budou mít naše děti? V jaké budou žít společnosti? Jaká jim hrozí rizika? Fascinuje mne, jak všichni spoléhají na státní složky, na vládu, která ať se to týká čehokoliv nikdy nebyla schopna naprosto nic vyřešit a spíš mi připadá, že náš stát snad ve všech ohledech potápí. Trošku si říkám, že stát se to o sto let dřív, tak vzniknou, teď mi odpusťte ač mladý ročník, tak mi naskakuje výraz „lidové milice“ a občané budou aktivní. Jsem opravdu překvapena tím, jak jsme neaktivní národ, jak jsme splachovací… Nejen v tomto ohledu imigrantů, ale i v mnoha jiných mi připadá uvažování národa takové, že „Však jsme si v 89tém zacinkali klíčema a vycinkali svobodu, tak dál už nemusíme být aktivní. Přece zase nepůjdeme do ulic.“ No jen si říkám, potěš koště, kam to s tou naší zemí až dojde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
30.8.15 20:49

Sorry, ale to me pri nedelnim veceru pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.8.15 20:50
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.8.15 20:51
@Ali-Ali píše:
Sorry, ale to me pri nedelnim veceru pobavilo :lol:

Co Tě na tom pobavilo? Mne představa, že moje dítě bude chodit do školky s dětma imigrantů moc vtipná nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
11117
30.8.15 20:53
@sunshinegirl píše:
Co Tě na tom pobavilo? Mne představa, že moje dítě bude chodit do školky s dětma imigrantů moc vtipná nepřijde.

pobavila me „hloubka“ tveho prispevku doplnena historickyma znalostma.

a moje deti jsou dost tmave, ony mezi ty deti imigrantu zapadnou v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.8.15 20:53

Prezili jsme Bilou horu, prezijem i imigranty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 20:55

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.8.15 20:55
@Ali-Ali píše:
pobavila me „hloubka“ tveho prispevku doplnena historickyma znalostma.a moje deti jsou dost tmave, ony mezi ty deti imigrantu zapadnou v pohode :mrgreen:

No mne zase pobavila hloubka tvého příspěvku. Barva pleti je to poslední, co by mi vadilo. O tom tu nikdo nemluví…tedy kromě Tebe.

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
30.8.15 20:56
@Bibi239 píše:
Prezili jsme Bilou horu, prezijem i imigranty.

Já se naprosto vážně bojím té kulturní odlišnosti. Dle mne to nemůže dělat dobrotu.

• Citovat
  • Upravit
43
30.8.15 20:56

Nesmis tolik cist faku co se o uprchlicich siri. Ja rozhodne strach nemam. Naopak jsem rada, ze jsou staty, jako Nemecko, kteri uprchliky prijmaji ve velkem. Staci se prece mrkout, co se deje v Syrii nebo Irak, kde snad neni tyden, kde by nekde nevybuchla bomba. Kdybych zila v takove zemi, kde je valka a kde jde o zivot, urcite bych nezustavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
30.8.15 20:57

Nejde o barvu pleti, ale o přijetí našich hodnot, pravidel, kultury, náboženství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.8.15 20:58
@sunshinegirl píše:

Mně to také vtipné nepřijde. Naopak si myslím, že děti cizinců mohou mého syna v něčem obohatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 20:59
@Ali-Ali píše:
pobavila me „hloubka“ tveho prispevku doplnena historickyma znalostma.a moje deti jsou dost tmave, ony mezi ty deti imigrantu zapadnou v pohode :mrgreen:

uf, my jsme taky černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Zde není třeba poučit se z historie, zde stačí poučit se ze současné situace v západní Evropě. Nicméně budeme mít pouze to, co si zasloužíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
@zeppra píše:
Nesmis tolik cist faku co se o uprchlicich siri. Ja rozhodne strach nemam. Naopak jsem rada, ze jsou staty, jako Nemecko, kteri uprchliky prijmaji ve velkem. Staci se prece mrkout, co se deje v Syrii nebo Irak, kde snad neni tyden, kde by nekde nevybuchla bomba. Kdybych zila v takove zemi, kde je valka a kde jde o zivot, urcite bych nezustavala.

Když problém je ten, že se k imigrantům z válečných oblastí přidávají tzv. ekonomičtí migranti, což jsou lidé ze států, kde válka vůbec není, ale prostě se svezou s touhle vlnou a jdou za lepším ekonomickým životem. Opravdu mi ti čistě značkově oblečení a obutí lidé nepřipadají jako kandidáti na humanitární pomoc. :think: Jinak Němci co vím silně protestují, dokonce byly incidenty, kdy zapalovali vesnice nachystané pro imigranty a právě Německo je země, kde nejvíce přišli protesty a kde i Merkelová se vyjádřila tak, že prostě nebudou přijímat každého a ve velkém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová