Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak píše:
Ano, stačí vidět jak to skvěle zvládají si poradit s uprchlíky v Calaise, v Neapoli a taky imigranty, kteří tam několik generací žijí ve spoustě dalších míst západní Evropy např. jižní Francii, kde jsou NOGO zóny(tj. policie tam ani po setmění nejezdí). Ano v Belgii jim vadí vámoční stromky, jinde Velikonoce, někde že chodí místní Evropanky nezahalené, tak je to uráží, ale tak důležité je, že pokud všichni budou skákat z mostu, tak my se přidáme, abychom šli s davem…
Viditelně se buď vůbec neorientuješ anebo spíš to bude sluníčkové vidění světa.
A ty spis zase veris vsemu, co se siri na socialnich siti. Ja myslela, ze napr. s tim vanocnim stromeckem uz je to davno zname, ze to byl jen fake.
http://www.hatefree.cz/…strom-brusel
A ano, uznavam, cerne ovce se najdou i mezi muslimy.
@sunshinegirl píše:
Ono „pomluva“ a realita je trošku rozdíl. Židé nezabíjeli…
Těch pomluv o muslimech koluje docela dost. A pak zjistíš, že se jedná o informaci typu JPP („u nás v Dolní lhotě nějací muslimové znásilnili paní, která šla z pole, ale na policii to radši nikdo nehlásil, proto se to nedostalao ani do médií, ale jinak je to naprosto ověřená informace!“ nebo o případ, který se stal před patnácti nebo kolika lety (viz ten pán, který nechal utopit svou dceru, protože nechtěl, aby se jí dotýkal plavčík - co na tom, že ho pak zatkli a soudili, i když to bylo v jedné z těch divných arabských zemí - určitě to byla jen zástěrka pro Západ, jinak takové chování všichni muslimové schvalují).
V čem je to jiné, než povídačky o Židech, kteří rituálně vraždí mladé dívky, aby měli čerstvou krev pro své náboženské obřady?
@sunshinegirl píše:
Ono „pomluva“ a realita je trošku rozdíl. Židé nezabíjeli…
no, za to každý muslim podřízne na koho přijde, že jo ![]()
@Regina Hero píše:
a bohatí lidé tedy nemají nárok utéct před hrůzami v jejich zemi? To je výsadou jen těch chudých?
to nikdo neřekl, tedy aspon já ne, ale že se na ně ukazuje jako na strašný chudáčky, kteří nic nemají no.. ale že támhle v africe se děje toto, už se neví tak přirovnávám
@zeppra píše:
A u tebe by to chtelo se informovat, co se ve svete deje. Nebo ti nerika nic napr. mesto Aleppo? Nebo organizace ISIS, pred kterou tolik lidi utika?
Zjisti v googlu neco o Syrii, pak urcite ty klapky z ocich sundas ty.
@zeppra: O IS dříve ISIS si dovolím tvrdit, že vím mnohem víc než většina lidí tady včetně tebe, takže neboj nemusíš si hrát na chytrou
Ano, vím dokonce kde leží Aleppo. A pokud se tak orientuješ v problému, tak mi řekni prosím kolik je např. v Calais anebo v tábotech na jihu Itálie v Lampedusa, Neapol atd. procent těch prchajících syrských matek s dětmi před IS?
@Chytrak píše:
@blobfish jj, to je fakt hrozná pr*del. Předpokládám, že o tomhle http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… ve Francii jsi určitě ještě neslyšela, anebo žiješ ve vzduchoprázdnu?
Dotyčná oběť toho zm**da dokonce zaměstnával.
Ale určitě je fajn, chechtat se tomu jako dobrému vtipu a říkat si nám nic takové nehrozí. Jistě dnes ani za rok možná ne, ale já se toho tady dožít fakt nechci vůbec.
Jo, může se ti stát, že tě zabije tvůj pošahaný podřízený, ať už kvůli náboženskému fanatismu, nebo že tě prostě nemá rád, nebo má nějakou psychickou poruchu. A dál?
P. S. Přistěhovalce křesťany bereš?
@blobfish píše:
Těch pomluv o muslimech koluje docela dost. A pak zjistíš, že se jedná o informaci typu JPP („u nás v Dolní lhotě nějací muslimové znásilnili paní, která šla z pole, ale na policii to radši nikdo nehlásil, proto se to nedostalao ani do médií, ale jinak je to naprosto ověřená informace!“ nebo o případ, který se stal před patnácti nebo kolika lety (viz ten pán, který nechal utopit svou dceru, protože nechtěl, aby se jí dotýkal plavčík - co na tom, že ho pak zatkli a soudili, i když to bylo v jedné z těch divných arabských zemí - určitě to byla jen zástěrka pro Západ, jinak takové chování všichni muslimové schvalují).
V čem je to jiné, než povídačky o Židech, kteří rituálně vraždí mladé dívky, aby měli čerstvou krev pro své náboženské obřady?
@onajeblond píše:
to nikdo neřekl, tedy aspon já ne, ale že se na ně ukazuje jako na strašný chudáčky, kteří nic nemají no.. ale že támhle v africe se děje toto, už se neví tak přirovnávám
chudák: tak já si pod tímto slovem představím i jiné situace než jen to že člověk nemá jídlo.
Chudák je pro mě paní co ji umře dítě, pán kterýho srazí auto a on je invalida, chudák je člověk co umře partner… a chudák je člověk co musí žít v zemi, kde mu každým dnem může někdo hodit bombu na barák.
@onajeblond píše:
Právě proto je nepovažuji za chudáky…
Ted ale promin, ty fakt vubec nemas predstavu, co se v Syrii deje. Tak to vubec nemas cenu se s tebou o necem bavit.
Jen tak pro malou predstavu - http://www.bild.de/…36.bild.html
DAlsi fotky najdes na netu. Jestli je potom nebudes lidi ze Syrie povazovat za chudaky, tak uz ti neni pomoci.
@Blackova.K píše:
chudák: tak já si pod tímto slovem představím i jiné situace než jen to že člověk nemá jídlo.
Chudák je pro mě paní co ji umře dítě, pán kterýho srazí auto a on je invalida, chudák je člověk co umře partner… a chudák je člověk co musí žít v zemi, kde mu každým dnem může někdo hodit bombu na barák.
Jo a proto vykořistíme zemi, která za to nemuže že se u nás toto děje, však my nic nemusíme dělat oni budou na nás makat, živit nás, oni se postarají, my mužeme ničit, jen at pěkně dřou, chtěla bych vidět kolik by sis jich nastěhovala domů?
@onajeblond píše:
Jo a proto vykořistíme zemi, která za to nemuže že se u nás toto děje, však my nic nemusíme dělat oni budou na nás makat, živit nás, oni se postarají, my mužeme ničit, jen at pěkně dřou, chtěla bych vidět kolik by sis jich nastěhovala domů?
ty by jsi neutíkala, ty by jsi vzala zbraň a postavila se na odpor? Já ne, já bych zdrhala.
edit: domů nikoho, jako bych si domů nevzala ani křesťana. Tím se ale nevylučuje že bych nepomohla.
Příspěvek upraven 30.08.15 v 22:09
@Regina Hero píše:
a bohatí lidé tedy nemají nárok utéct před hrůzami v jejich zemi? To je výsadou jen těch chudých?
Ale jo mají, ale ti bohatí především, kteří mají dostatek prostředků by měli začít jednat a vzbouřit se tomu radikálnímu svinstvu a místo utikani, jednat, hledat reseni, jak ty hovada kvůli kterým utikaji likvidovat, jak svaby.
To, že utečou nepomuze, oni se mají bránit, bránit si svoji zem a sami dělat pořádek s tím svinstvem. To že utečou vyřeší co?
To co je vyhnalo se přesune jinam až všichni utečou.
@zeppra píše:
Ted ale promin, ty fakt vubec nemas predstavu, co se v Syrii deje. Tak to vubec nemas cenu se s tebou o necem bavit.
Jen tak pro malou predstavu - http://www.bild.de/…36.bild.htmlDAlsi fotky najdes na netu. Jestli je potom nebudes lidi ze Syrie povazovat za chudaky, tak uz ti neni pomoci.
ale maji iphone, tak co by jeste chteli, ne? ![]()
@Chytrak píše:
Ano, ale pokud by šlo o případy, které ty popisuješ, tak myslím, že by většina lidí neřekla ani ň. Bohužel tak v75% jde o ekonomické imigranty, kteří nouzí a ohrožením života netrpí, jsou to převážně chlapi v nejlepším produktivním věku 25 až 40 let, kteří jdou za lepším životem a potenciální kandidáti a bojovníci IS. Tohleto jsou ověřená fakta, které se samozřejmě lze dočíst ve spoustě zdrojů, které o tom veřejně píšou. Takže problém není v tom, že lidi v Čechách jsou xenofobní a nechtějí pomáhat, ale vidí jak to nefunguje ve Francii, Německu a jinde. Anebo máš pocit, že ti co rabují kamiony a napadají řidiče v Calaise jsou matky s dětmi prchající před válkou?
Ne ten pocit nemám, a ani nemám v plánu se jich zastávat, ale teď si vem třeba Ameriku - není to tak dávno co tam byl problém s rabováním a to jen díky tomu, že vypadla elektrika/přírodní živly.. A ne nebyli to jenom černoši.
@onajeblond píše:
Já mám uctu ale k lidem, kteří se chovají jak lidi a ne jak hovada s prominutím, ale zase věděli do čeho jdou a že cesta nebude lehká a mohou i umřít, co čekali že je všechny státy přijmou s otevřenou náručí? Kdyby jsme přišli my do jejich země hooo to by byla párty, seš křestan pokračuj dále do řady na smrt, stačí si přečíst o kultuře kouknout se na nějaká filmy é hrané ale podle skutečností typu bez dcerky neodejdu… takle to tam chodí to já bych teda takle nechtěla
Ti lidé, kteří sem jdou se nechovají jako hovada, naopak před hovady utíkají. Věřím tomu, že počéítali že to nebude lehký, ale top že je někdo nechá bez vzduchu v autě na dálnici asi fakt ne. Když naši přišli do jiné země tak je přijímali a také byli v táborech než se naučili jazyk.
@onajeblond píše:
tak si představ sebe v takové situaci… utíkáš před něčím zlým do cizí neznámé země, máš sebou jen pár švestek, co se ti vejde do tašky a doma necháš všechno, co jsi tu měla… dům, byt, vybavení, všechno to, co jsi roky zdobila a opečovávala, většinu svých příbuzných a přátel… vzpomínky… nebyla bys chudák?
Chudák v oblečení taky ne úplně bezcenném a s chytrým telefonem… ale byla bys ráda, že se dostaneš někam, kde ti může být lépe a kde věříš, že bude bezpečněji…