Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zeppra píše:
Ted ale promin, ty fakt vubec nemas predstavu, co se v Syrii deje. Tak to vubec nemas cenu se s tebou o necem bavit.
Jen tak pro malou predstavu - http://www.bild.de/…36.bild.htmlDAlsi fotky najdes na netu. Jestli je potom nebudes lidi ze Syrie povazovat za chudaky, tak uz ti neni pomoci.
však to je ten slavnej islám, toto bude za chvíli i u nás až se sem nastěhují
@Blackova.K píše:
ty by jsi neutíkala, ty by jsi vzala zbraň a postavila se na odpor? Já ne, já bych zdrhala.
edit: domů nikoho, jako bych si domů nevzala ani křesťana. Tím se ale nevylučuje že bych nepomohla.Příspěvek upraven 30.08.15 v 22:09
ale neparazitovala na jiné zemi jo? v tom je rozdíl já bych se podřídila zemi do které se stěhuji
@Anonymní píše:
Tak věř tomu, že jestli se tu rozšíří ve větší míře tak brzy poznáš co to je strach o život svůj a své rodiny - pokud se nebudeš ochotná vzdát všech svých práv tak jak je máme nastavená v Evropě. Jediná symbioza, kterou muslim uznává je konvertovat k islámu a to 100 %. Je mi úzko z toho, jak jsme lidumilové, to nás zabije. Na naší lásce a úctě k životu druhých oni krásně parazitují. Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce...
Nebudu komentovat vše, ale kde by ten chudý člověk, který sotva žije vzal na to aby se dostal ze země? Je to poměrně drahá záležitost, takže mě nepřekvapuje ani Iphone ani Adidas souprava.
@Chytrak píše:
@zeppra: O IS dříve ISIS si dovolím tvrdit, že vím mnohem víc než většina lidí tady včetně tebe, takže neboj nemusíš si hrát na chytrouAno, vím dokonce kde leží Aleppo. A pokud se tak orientuješ v problému, tak mi řekni prosím kolik je např. v Calais anebo v tábotech na jihu Itálie v Lampedusa, Neapol atd. procent těch prchajících syrských matek s dětmi před IS?
To ti samozrejme nepovim, ikdyz si hraju na chytrou.
Jasne, do Evropy prichazi hlavne chlapy. A vis co? Ja to uplne chapu. Taky bych rekla chlapovy -
***Vis co, pro me a pro deti je to riskantni cesta. Na tech nafukovacich lodich a tak. Ja s detmi pockam v nejakem uprchlickem tabore, ty se zkus dostat do Evropy a ziskat azyl. Pak prijdem za tebou. ****
Nemam zadnou zkusenosti, ale umim si predstavit, ze nejak tak bychom to udelali. A je zname, ze prave takto to dela spoustu rodin.
@Regina Hero píše:
tak si představ sebe v takové situaci… utíkáš před něčím zlým do cizí neznámé země, máš sebou jen pár švestek, co se ti vejde do tašky a doma necháš všechno, co jsi tu měla… dům, byt, vybavení, všechno to, co jsi roky zdobila a opečovávala, většinu svých příbuzných a přátel… vzpomínky… nebyla bys chudák?
Chudák v oblečení taky ne úplně bezcenném a s chytrým telefonem… ale byla bys ráda, že se dostaneš někam, kde ti může být lépe a kde věříš, že bude bezpečněji…
přesně, vidím to stejně.
@onajeblond píše:
ale neparazitovala na jiné zemi jo? v tom je rozdíl já bych se podřídila zemi do které se stěhuji
a jak víš že oni se nepodřídí, jsi vědma?
jak můžeš říct že budou řezat hlavy, znásilňovat atd.
@Chytrak píše:
Ano, ale pokud by šlo o případy, které ty popisuješ, tak myslím, že by většina lidí neřekla ani ň. Bohužel tak v 75% jde o ekonomické imigranty, kteří nouzí a ohrožením života netrpí, jsou to převážně chlapi v nejlepším produktivním věku 25 až 40 let, kteří jdou za lepším životem a potenciální kandidáti a bojovníci IS. Tohleto jsou ověřená fakta, které se samozřejmě lze dočíst ve spoustě zdrojů, které o tom veřejně píšou. Takže problém není v tom, že lidi v Čechách jsou xenofobní a nechtějí pomáhat, ale vidí jak to nefunguje ve Francii, Německu a jinde. Anebo máš pocit, že ti co rabují kamiony a napadají řidiče v Calaise jsou matky s dětmi prchající před válkou?
Souhlasím, ekonomické migranty bych vůbec nepřijímala ![]()
@zeppra píše:
A ty spis zase veris vsemu, co se siri na socialnich siti. Ja myslela, ze napr. s tim vanocnim stromeckem uz je to davno zname, ze to byl jen fake.
http://www.hatefree.cz/…strom-bruselA ano, uznavam, cerne ovce se najdou i mezi muslimy.
Ne nevěřím všemu a buď si jistá, že přemýšlím dost kriticky na to, abych uvěřil všemu. To s tím stromkem byl příklad, který mě teď první v rychlosti napadl. Nejde o ten stromek, ale o princip, že jim vadí a uráží je křesťanské zvyky. Hlava českých muslimů v ČT24 prohlásila, že by nám neměla vadit šaría. Když se ho zeptal moderátor jestli muslimové nemají dodržovat zvyky země, kde přišli, tak odpověděl, proč by jako oni tu šariu zde mít nemohli. ![]()
Jsem rád, že se shodneme aspoň na tom, že ne všichni muslimové jsou sluníčkoví.
Nejsem apriori proti všem uprchlíkům např. ne proti těm, kteří prchají před válkou, matky s dětma atd, ale bohužel drtivá většina jsou ekonomičtí migranti a mezi nimi spousta potenciálních bojovníků IS, tohle jsou snadno ověřitelná a dohledatelná fakta.
@Natálka26 píše:
Nebudu komentovat vše, ale kde by ten chudý člověk, který sotva žije vzal na to aby se dostal ze země? Je to poměrně drahá záležitost, takže mě nepřekvapuje ani Iphone ani Adidas souprava.
Prave, do Evorpy se dostavaji hlavne ty movitejsi. Kteri prodaji vsechno co maji. Ti chudsi konci v uprchlickych taborech za hranicemi.
@Natálka26 píše:
Ti lidé, kteří sem jdou se nechovají jako hovada, naopak před hovady utíkají. Věřím tomu, že počéítali že to nebude lehký, ale top že je někdo nechá bez vzduchu v autě na dálnici asi fakt ne. Když naši přišli do jiné země tak je přijímali a také byli v táborech než se naučili jazyk.
Přišli sem, dostali střechu nad hlavou v podobě budovy se sociálním zařízením, postelí, jídlo. Místo aby byli vděční, kladli si podmínky, protestovali a ničili. Oni si totiž mysleli, že do té otevřené EU přijdou a budou volně po tisících vpuštěni do ulic. Ten kdo ničí majetek toho, kdo mu chce pomoci se moc jako člověk nechová, ne?
@MUFICE píše:
Souhlasím, ekonomické migranty bych vůbec nepřijímala
Vsak tak to je prave v nemecku. Imigranti z balkanskych zemi pres 90% nemaji sanci dostat azyl a jsou posilani zpet.
@sunshinegirl píše:
Přišli sem, dostali střechu nad hlavou v podobě budovy se sociálním zařízením, postelí, jídlo. Místo aby byli vděční, kladli si podmínky, protestovali a ničili. Oni si totiž mysleli, že do té otevřené EU přijdou a budou volně po tisících vpuštěni do ulic. Ten kdo ničí majetek toho, kdo mu chce pomoci se moc jako člověk nechová, ne?
nj, a co s tím
jak bojuješ proti cikánům, ti tohle dělají taky. Prosím konkrétní případy tvého boje.
@Blackova.K píše:
a jak víš že oni se nepodřídí, jsi vědma?jak můžeš říct že budou řezat hlavy, znásilňovat atd.
stačí se mrknout okolo sebe, kolik měli příležitostí? kolik? kolik? mnoooho, co oni uděli? rozbili a zničili vše co dostali. Proč je v jejich zemi takovej bordel? no protože se chovají jak hovada? proč není válka u nás? proč se v čr neuřezávají hlavy? proč když žena podvede muže není ukamenována? proč? protože tady žijí lidé né zvířata
@Blackova.K píše:
nj, a co s tímjak bojuješ proti cikánům, ti tohle dělají taky. Prosím konkrétní případy tvého boje.
Právě proto je tu nechceme, vidíme jak to je, toto přesně jsou i imigranti
@onajeblond píše:
však to je ten slavnej islám, toto bude za chvíli i u nás až se sem nastěhují
ale ho.vno islám… válka.
@onajeblond píše:
jsi si jistá? pokud plůjdeš do země, kde mají většinově islám, tak se podřídíš?
já vím, tam bys nešla no ![]()