Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@onajeblond znám menšinu, ano.. i přesto si stojím za svým, že většina muslimů nepodřezává, nemučí a neznásilnuje. A proč se to tak řeší? Protože pozitivní zprávy netáhnou. Neříkám, že se to neděje, jen říkám, že nás tu média docela dobře krmí nesmyslama… Je potřeba rozlišovat IS /ISIS/ a islám. to není totéž
Hm, tak teorie je to pěkná a teď by mě zajímalo jak to chceš realizovat v praxi mezi tisíci anebo spíš statisíci imigranty, kteří se dostanou do EU každý rok.
Myslíš, že někdo má napsáno na čele jsem bojovník IS anebo když se ho úředník zeptá jestli nesympatizuje s IS a nechystá se tady vymasakrovat nějakou školu anebo synagogu, tak odpoví, ano?
@atominnka píše:
@onajeblond já toto mám pročtené, neboj se nic. Ale proč by se toto mělo dít u nás?
Když tu budou,bude to i u nás,tady nehraje roli mmísto,ale lidi,kde budou oni,budou i tato svinstva
@Blackova.K píše:
nedělá se to všude, jsou to jen různé oblasti. Takže zase zavádějící informace.
a jak ty víš že zrovna tito sem nepříjdou?
@atominnka píše:…a víš co se dělo při vpádech Osmanů a Turků do Evropy (a též i Ruska)?
víš, co to byly křížové výpravy??? a víš, které náboženství je mělo na svědomí? víš co se dělo?
@atominnka píše:
@onajeblond znám menšinu, ano.. i přesto si stojím za svým, že většina muslimů nepodřezává, nemučí a neznásilnuje. A proč se to tak řeší? Protože pozitivní zprávy netáhnou. Neříkám, že se to neděje, jen říkám, že nás tu média docela dobře krmí nesmyslama… Je potřeba rozlišovat IS /ISIS/ a islám. to není totéž
Já žila dlouho mezi muslimy, mešitu jsme měli za barákem. Několik let zpátky pouštěli v televizi skryté nahrávky z mešity v Londýně - tolik nenávisti vůči nemuslimům, kázání, že je potřeba nás pozabíjet všechny, že Evropa musí být muslimská, že to je jejich jediná cesta a cíl, za to musí celý život bojovat. A mnoho a mnoho dalších podobných prohášení. A to nebylo od ISIS, to bylo od běžných muslimů žijících v Londýně.
Opravdu se nám nevyplatí, malovat si je tak na růžovo ![]()
@onajeblond píše:
protože je to pro ně normální, tam se to tak prostě dělá, si něco o tom pročti, když se tak v nich vyznáš
jinak teda nevím o tom, že by např v Sýrii byla nějak moc obřízka rozšířená ![]()
@LadyLada píše: …a víš co se dělo při vpádech Osmanů a Turků do Evropy (a též i Ruska)?
Řekla bych, že každý kdo má všeobecný přehled toto ví. ![]()
@Chytrak píše:
Hm, tak teorie je to pěkná a teď by mě zajímalo jak to chceš realizovat v praxi mezi tisíci anebo spíš statisíci imigranty, kteří se dostanou do EU každý rok.
Myslíš, že někdo má napsáno na čele jsem bojovník IS anebo když se ho úředník zeptá jestli nesympatizuje s IS a nechystá se tady vymasakrovat nějakou školu anebo synagogu, tak odpoví, ano?
já si nemyslím, že příslušníci IS sem půjdou mezi imigranty ![]()
@atominnka píše:
jinak teda nevím o tom, že by např v Sýrii byla nějak moc obřízka rozšířená
Jenže sem se netáhne jen Sýrie, ale i další země, co není muže být
@atominnka píše:
proč si myslíš, že nás tu každý muslim nenávidí? Každý z IS asi ano… ale každý muslim těžko
Vždyť oni jsou k té nenávisti od malička vychováváni. Tvrdí, že jim to přikazuje korán.
@LadyLada píše: …a víš co se dělo při vpádech Osmanů a Turků do Evropy (a též i Ruska)?
samozřejmě, studovala jsem historii ![]()
@onajeblond ještě k té obřízce - to ale není záležitost jen muslimů. dělají to i křesťani a židi. ![]()
@onajeblond píše:
a jak ty víš že zrovna tito sem nepříjdou?
těch co ještě toto provozují je malé procento. Takže nejde říct že se to stane, většinou jsou to kmeny které si žijí někde v buši/poušti.
@atominnka píše:
samozřejmě, studovala jsem historii@onajeblond ještě k té obřízce - to ale není záležitost jen muslimů. dělají to i křesťani a židi.
Africké kmeny také a nemají nic společnýho s Islámem.
@atominnka píše:
já si nemyslím, že příslušníci IS sem půjdou mezi imigranty
To ani nemusejí, ale všeobecně jsou tu ještě lidé, kteří prostě nechtějí žít v Evropě podle koránu. Nechtějí, aby byla Evropa muslimská.
A to se právě děje..
@atominnka píše:
samozřejmě, studovala jsem historii@onajeblond ještě k té obřízce - to ale není záležitost jen muslimů. dělají to i křesťani a židi.
aha a co to u křestana za význam? muslim to má pobožný, ale křestan, neublíží takle hnsuně dívce jen pro nějaký důvody, které ani nemusí být
@onajeblond píše:
Jenže sem se netáhne jen Sýrie, ale i další země, co není muže být
tak může, ale silně o tom pochybuju ![]()