Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
30.8.15 22:40
@atominnka píše:
prosím tě a proč by ji někdo měl podřezávat? 8o

pozor ne podřezávat, ale obřezávat to je rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
30.8.15 22:40
@atominnka píše:
já zapomněla… křesťani jsou a byli vlastně strašně mírumilovní a nikdy neublížili bližnímu svému

Samozřejmě! Procesy s čarodějnicema, Křížové výpravy, komploty s nacisty, desátky a v neposlední řadě velmi časté zneužívání malých chlapců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 22:41

@onajeblond znám menšinu, ano.. i přesto si stojím za svým, že většina muslimů nepodřezává, nemučí a neznásilnuje. A proč se to tak řeší? Protože pozitivní zprávy netáhnou. Neříkám, že se to neděje, jen říkám, že nás tu média docela dobře krmí nesmyslama… Je potřeba rozlišovat IS /ISIS/ a islám. to není totéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 22:42

@onajeblond dobře - tak proč by ji měli obřezávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
30.8.15 22:42
@blobfish píše:
Přemýšlím, co za člověka dokáže napsat, že nelituje 71 mrtvých lidí (kteří nikomu nic neudělali - ale v budoucnu by určitě na potkání sekali hlavy mírumilovným Evropanům, žeano). A zcela upřímně, radši budu mít z každé strany baráku mešitu, než abych měla takového člověka a jemu podobné za sousedy. A co se týče spolužáků našich dětí, taky mi budou míň proti srsti „imigranti“ než děti, které si z domova nesou takovou nenávist vůči jinakosti.Na druhou stranu mi diskuse tohoto typu daly k pochopení totalitarismu víc, než mi dala třeba četba Arendtové. Ale radost z toho teda nemám.

K tomuto názoru (nedá mi to :) ):
děti, které si z domova nesou nenávist vůči jinakosti - věř, že muslimské děti si nesou mnohem větší nenávist vůči jinakosti, než jaké je schopna onajeblond, nebo kdo to napsal.
Další:
Z každé strany baráku mešitu - myslíš, že si budete dobrými sousedy? Ty je budeš vítat s otevřenou náručí, oni ti klidně uříznou hlavu, tomu věř.

Jen k zamyšlení - myslíš, že by nějaký muslim napsal, že by chtěl z každé strany baráku křesťanský kostel?
Nepřeháníme to už s tou láskou k bližnímu svému, který nás z celého srdce nenávidí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 22:43
@Natálka26 píše:
Samozřejmě! Procesy s čarodějnicema, Křížové výpravy, komploty s nacisty, desátky a v neposlední řadě velmi časté zneužívání malých chlapců…

na tohle se mi dostalo odpovědi - netahej do toho minulost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
@atominnka píše:
@Natálka26 co? že jsou to fuj lidé a dobře jim tak :roll: protože kdyby nebyli zavvření, tak ji dozajista znásilní a podřežou :roll:

A jo vlastně,.. mě to nedošlo. Zapomněla jsem že přesně tohle je cíl jejich cesty a že mají čas řešit a spřádat plány na to jak si vyhlídnout holku ve městě, zatáhnout jí do křoví tam znásilnit, zabít a nebo ještě líp ukamenovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
@atominnka píše:
@onajeblond dobře - tak proč by ji měli obřezávat?

protože je to pro ně normální, tam se to tak prostě dělá, si něco o tom pročti, když se tak v nich vyznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 22:44
@Klementyna píše:
děti, které si z domova nesou nenávist vůči jinakosti - věř, že muslimské děti si nesou mnohem větší nenávist vůči jinakosti, než jaké je schopna onajeblond, nebo kdo to napsal.
Další:
Z každé strany baráku mešitu - myslíš, že si budete dobrými sousedy? Ty je budeš vítat s otevřenou náručí, oni ti klidně uříznou hlavu, tomu věř.Jen k zamyšlení - myslíš, že by nějaký muslim napsal, že by chtěl z každé strany baráku křesťanský kostel?
Nepřeháníme to už s tou láskou k bližnímu svému, který nás z celého srdce nenávidí? :think:

proč si myslíš, že nás tu každý muslim nenávidí? Každý z IS asi ano… ale každý muslim těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Natálka26 píše:
A jo vlastně,.. mě to nedošlo. Zapomněla jsem že přesně tohle je cíl jejich cesty a že mají čas řešit a spřádat plány na to jak si vyhlídnout holku ve městě, zatáhnout jí do křoví tam znásilnit, zabít a nebo ještě líp ukamenovat…

pozor, kamenovat budou na náměstí nebo na návsi ať to vidí všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@onajeblond já toto mám pročtené, neboj se nic. Ale proč by se toto mělo dít u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 22:45
@onajeblond píše:
protože je to pro ně normální, tam se to tak prostě dělá, si něco o tom pročti, když se tak v nich vyznáš

nedělá se to všude, jsou to jen různé oblasti. Takže zase zavádějící informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
@Chytrak píše:
No to je, ale on je reprezentuje navenek, takže asi mluví když ne za všechny, tak za většinu z nich?
Jak říkám, pomoct ano, ale jen striktně těm kterým hrozí smrt, matkám s dětmi a pouze dle ekonomických možností daného státu. Takže především striktně selektovat, selektovat a zase selektovat komu azyl udělit.
V současné chvíli nejsou naše azylová pravidla nastavená špatně, bohužel vypadá, že hlavně díky Německu, které si to zavařilo svou vstřícnou proimigrační politikou to budem muset změnit a přijímat i ekonomické. A to jsem striktně a zásadně proti.

Ale vzdyt nemecko ekonoicke uprchliky neprijima. Napr. z tech balkansych zemich nemaji zadnou sanci ziskat azyl.
Dokonce pred casem zacalo Nemecku v balkansych zemich s kampani, kde vysvetluji lidem, ze nemaji verit prevadecum, kteri jim slibuji, ze v Nemecku ziskaji praci, azyl nebo bydleni. Tyto lide jsou na vlastni naklady vraceni zpet.
Tady muzes mrknout na to video s kampani.
 http://www.bild.de/…12.bild.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
@Blackova.K píše:
pozor, kamenovat budou na náměstí nebo na návsi ať to vidí všichni.
  • online přenosy z jejich chytrých telefonů. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
@Klementyna píše:
Další:
Z každé strany baráku mešitu - myslíš, že si budete dobrými sousedy? Ty je budeš vítat s otevřenou náručí, oni ti klidně uříznou hlavu, tomu věř.Jen k zamyšlení - myslíš, že by nějaký muslim napsal, že by chtěl z každé strany baráku křesťanský kostel?
Nepřeháníme to už s tou láskou k bližnímu svému, který nás z celého srdce nenávidí? :think:

Ano, taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová