Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
30.8.15 23:35
@atominnka píše:
USA se nevyjadřuje? prosím? vždyt tam mají armádu

Jen na oko, jen na oko, po tom co je vycvičili a dali jim zbrane. Občas něco udělají, aby bylo vidět, jak proti ním bojují.
Kdyby ta armáda chtěla prostředky mají celá krajina už by lehla popelem i s plevelem, ale ne dal se přihlíží, jak IS páchá ty své zvěrstva.

Jasné, že obyčejný muslim za to nemůže, ale když sem dojdou, jak poznás slušného a toho který patří k radikálům, když v civilu se bude chovat stejně, jak ten slušný?
Mi se to třeba dotýká, že chlap dělá v Německu, to je pro mě ted příchodem uprchlíků jedna z nejvíc ohrožených zemi, mám s hrůzou čekat kdy zazvoni tel. že jim ropnou věž v Německu vyhodil nějaký terorista do vzduchu nebo v hospodě, kde šli na oběd nebo hotelu, kde jsou ubytovani byla nastražená bomba? Bohužel, ale stát se to může.
Bys viděla, kdyby uprchlíky poslali do te Ameriky, jak rychle by se ztrácely lodě na moři, nevzali by je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 23:39
@Chytrak píše:
Cože? 8o Co neudělali bezdůvodně, myslíš tu vystřílenou redakci anebo ten kosher obchod? Pokud je pro tebe nějaká blbá srandovní malůvka důvod k zabíjení lidí, tak sorry, ale myslím, že tady se pak už spolu nemáme o čem bavit… :nevim:
Přesně tímto začíná postupný konec svobody slova a bát se si udělat z čehokoli srandu, abych se náhodou nedotkl někoho zakomplexovaného…jj, politická korektnost a multikulturalismus = cesta do pekla. Ne, fakt díky. :nevim:
Nic končím s diskuzí.

pro mě to důvod není, ale pro někoho holt ano. Takhle to vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 23:41
@Kelsey píše:
Jen na oko, jen na oko, po tom co je vycvičili a dali jim zbrane. Občas něco udělají, aby bylo vidět, jak proti ním bojují.
Kdyby ta armáda chtěla prostředky mají celá krajina už by lehla popelem i s plevelem, ale ne dal se přihlíží, jak IS páchá ty své zvěrstva.Jasné, že obyčejný muslim za to nemůže, ale když sem dojdou, jak poznás slušného a toho který patří k radikálům, když v civilu se bude chovat stejně, jak ten slušný?
Mi se to třeba dotýká, že chlap dělá v Německu, to je pro mě ted příchodem uprchlíků jedna z nejvíc ohrožených zemi, mám s hrůzou čekat kdy zazvoni tel. že jim ropnou věž v Německu vyhodil nějaký terorista do vzduchu nebo v hospodě, kde šli na oběd nebo hotelu, kde jsou ubytovani byla nastražená bomba? Bohužel, ale stát se to může.
Bys viděla, kdyby uprchlíky poslali do te Ameriky, jak rychle by se ztrácely lodě na moři, nevzali by je tam.
:roll:
taky mi manžel dělá v Německu, ale mám spíš větší strach z toho, že ho cestou sejmě ožralý hovado
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.8.15 23:55

A ještě jedna věc mi vadí, že pro uprchlíky prachy jsou, aby je tady hostili.
Ale na Klokanky se stát vy…vykaslal, že není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
31.8.15 00:04
@Kelsey píše:
Ale na Klokanky se stát vy…vykaslal, že není.

Stát se na Klokánky nevykašlal, víte vůbec, že Klokánek, stejně jako všechny další zařízení pro deti ať jsou to domovy či zařízení mimořádné péče, dostávají každý měsíc na jedno dítě cca 24 tis Kč??? Qa to není vše, Klokánky mají i sponzory. Proč tedy pak ostatní zařízení mohou za své zaměstnance platit soc a zdrav. pojištění?? Poslouchala jsem totiž tiskovku ministerstva právě kvůli lžím co tu o klokáncích vytváří paní zakladatelka…milionářka, které ty peníze skončily za nehtíkama..
Stejně jako už Klokánku byla mimořádná dotace poskytnuta jednou v r 2008. ostatní nedostali nic - proč?? protože madam jeří v televizi a ostatní ne,
jinak lži o tom jak děti brečí…jde o zařízení na přechodnou dobu a nejdelší pobyt dítěte je 6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
31.8.15 00:27
@Kelsey píše:

S těmi Klokánky je to složitější. Pro děti je škoda, že mimořádku nedostali, ale jinak je to spravedlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
31.8.15 00:30

Některé příspěvky tady mi připomněly hlášku „z. urvení uprchlíci! Nepracujou a berou nám práci“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.8.15 00:38
@Kelsey píše:

to ale není pravda… je to daleko, daleko složitější než jak se píše v novinách a říká v TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.8.15 01:06
@atominnka píše:
pro mě to důvod není, ale pro někoho holt ano. Takhle to vidím já.

No to si děláš p.del, ne? 8o 8o 8o Ty tímto obhajuješ ty islamistický howada? 8o :roll: Ty, před kterými většina běženců utíká? No to mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362
31.8.15 01:43

Normální člověk pokud bude utíkat před válkou tak bude štastný že ho někde vezmou, naučí se jazyk a zapojí se. Nebude likvidovat věci na ubytovně a ještě si klást podmínky :jazyk:. Tohle dopadne špatně. Stačí se kouknout na Švédsko, Francii taky je přijali a to co se tam děje je hnus. Muslim je vychováván že je víc než ostatní takže on bude jen brát a ještě řvát že má málo a až jich tady bude větší počet tak to teprve začne :? .https://www.youtube.com/watch?v=iZG4Rp1HH44 tohle tady nikdo normální chtít nemůže, nikdo nemůže čekat že se budou chovat jako my :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
31.8.15 02:08

@Ester13 chlopovi přišel na FB příspěvek: Sejde se Rom, Žid, imigrant a klimatická změna, aby si vylosovali, kdo z nich dneska může za z. kurvený život Čechů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.8.15 07:18
@onajeblond píše:
No hodně, já si třeba nedovedu představit že by moje dítě vyšlo ven a někdo mu jen tak ze srandy ufikl hlavu že

A tohle se prosím stalo kde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.8.15 07:21
@LadyLada píše:
Navíc ti imigranti sem putují na úkor našich nenarozených dětí. My, abychom se tu měli „dobře“, rodíme 1 - 2 děti. Více si v průměru nemůžeme dovolit, abychom nevyčerpali veškeré ekonomické i přírodní zdroje, neboť možnosti a území České republiky není nafukovací. Stav obyvatelstva ČR se od jeho vzniku v roce 1918 takřka nezměnil, vyjma období před a po 2.světové válce.

Tohle je ale blbost. Dvě děti si většina pořizuje proto, že chce žít lépe než s 5ti dětma. Takže určitě ne proto, aby se ušetřili ekonomické zdroje státu, nebuď směšná. Lidi si pořizují dvě děti proto, že jim osobně to stačí a nechtějí se více na úkor dětí uskrovnit. Chtějí budovat kariery a pod… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.8.15 07:26
@onajeblond píše:
Byli jste někdy v arabské zemi? Poznali jste jejich zvyky? Já nejsem žádná jinakost, jsem člověk kterej miluje svoje zemi a nechce parazity je to tak těžké pochpit? ted si říkate jo oni jsou chudáci, ale až by vám některej z nich udělal něco s dítem, chtěla bych slyšet vaše řeči? já nikdy nic neměla proti černochům, arabům a nikomu jasný, ale ve své zemi je prostě nechci, každý má svuj domov tam kde se narodil a hotovo

Tak běž na opuštěný ostrov, nechci ti brát iluze, ale doprčic, i Čech zabije dítě, dokonce i české matky je zabíjí. Rozumíš? Co ta zabitá a znásilněná Klárka nedávno? Zabil a znásilnil ji Čech! Ne imigrant. tyhle zvěrstva páchá i to tvoje opěvované pokolení. Tohle není o rase, ale o člověku. Vrahů a zmetků máme i my češi hodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.8.15 07:28
@sunshinegirl píše:
V poměru k této situaci. Kolik lidí v tom období emigrovalo? A kolik lidí k nám teď imigruje? Je to docela nepoměr, že?

A nebude to proto, že dnes jsou hranice otevřené? je to naprosto logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová