Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já mám teda chytré kamarádky a trošku opožděné a nevadí mi to, jen vím co s kterou probírat a co ne
ale taky se teda upřímně zasměju když neví pro mě jasnou věc, takoví lidi jsou super pro pořady Nikdo není dokonalý atd ![]()
Není to doopravdy kamarádka.
Co bylo v roce 1968 bys vědět měla.
Kolik vam je? ![]()
A nevedet, co se stalo v roce 1968 je opravdu sila, to se na me nezlob.
Ovsem pokud vase pratelstvi stoji na jinych vecech, tak neznalost historie je pouze detail.
No, zrovna neznalost takto zakladni veci by me taky velmi prekvapila. Na druhou stranu reakce kamaradky je velmi nevhodna a rikat nekomu do oci, ze je blby, svedci hlavne o nizke inteligenci recnika.
A co se stalo? Já to taky nevim, a je mi to u zadnice. A to mám VŠ vzdělání. Historii / dějepis jsem nesnášela a pokud někdo hodnotí lidi podle tohoto, tak je fakt mimo
To asi moc dobrá kamarádka není!
PS. jsem prostě jen inteligentní v jiných směrech ![]()
@jujingova Její reakce mi přijde přehnaná, ale Tvoje neznalost tristní.
@Pšenice Tak ještě se tím vytahuj
.
Určité znalosti prostě patří k základnímu všeobecnému přehledu a je úplně jedno, že historii nesnášíš.
Je mi 27 let.Nebo se mě pořád ptá na nějaký data z historie asi aby mě ztrapnila, když ví, že na dějepis nejsem. vím třeba kdy byly světové války atd.,ale tohle jsem zrovna nevěděla, že bych se měla dívat na tv zprávy a místo kravin na internetu si číst encyklopedie, že by prý pochopila kdyby to nevěděl člověk s výučákem, ale já s maturitou bych to vědět měla, dále, že lidi s výučákem jsou blbci.
@Pšenice píše:
A co se stalo? Já to taky nevim, a je mi to u zadnice. A to mám VŠ vzdělání. Historii / dějepis jsem nesnášela a pokud někdo hodnotí lidi podle tohoto, tak je fakt mimoTo asi moc dobrá kamarádka není!
PS. jsem prostě jen inteligentní v jiných směrech
proboha ![]()
@jujingova Pokud Ti to dělá schválně, tak to opravdu moc kamarádka není.
I když s ní v mnohém souhlasím
.
Já myslím, že by to člověk měl vědět i bez SŠ vzdělání, jsou toho každý rok plné noviny, televize, internet a podobně.
@jujingova píše:
Je mi 27 let.Nebo se mě pořád ptá na nějaký data z historie asi aby mě ztrapnila, když ví, že na dějepis nejsem. vím třeba kdy byly světové války atd.,ale tohle jsem zrovna nevěděla, že bych se měla dívat na tv zprávy a místo kravin na internetu si číst encyklopedie, že by prý pochopila kdyby to nevěděl člověk s výučákem, ale já s maturitou bych to vědět měla, dále, že lidi s výučákem jsou blbci.
Každý se zajímá o něco jiného a je vzdělaný v něčem jiném. Na tvém místě bych jí to vrátila, dej jí otázky o něčem co víš zase ty. A pak jí řekni že je blbá, že by to přece měla vědět. Odpal útok a ztrapni ji taky ![]()
Hele, @jujingova jestli te kamoska zkousi, ac vi, ze historie neni tvoje silna stranka, tak si na tobe akorat honi ego a dokazuje si, jaka je hvezda. To neni kamaradka, ale egotasticky parazit.
Ja taky nezkousim svoje kamarady z biologie, ac si jsem jista, ze mnohe jejich (ne)znalosti by mi pripadaly propastne a tristni.
Ten sedesaty osmy si mozna pro klid duse docti, ale jinak bych „kamosku“ kopla do riti a smazala cislo. Tyhle lidi kolem sebe nikdo nepotrebuje.
Mě ba zajímalo, kolik z vás vysype z rukávu třeba fáze dělení buněk, nebo vzorec kys. sírový.. taky učivo zš…
Ahoj, Už jste se s takovou kamarádkou setkaly? Mám kamarádku známe se asi rok a půl. Včera jsem s ní měla konflikt, protože jsem se mě zeptala co bylo v roce 1968, že neznám důležitý data naší historie, že pokud mám sš vzdělání, tak bych to měla vědět, že to svědčí o mojí inteligenci a že to říkala svému přítelovi, že jsem blbka.
Začínám pochybovat, jestli to je doopravdy kamarádka.