Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
31.8.15 08:04
@sunshinegirl píše:
Hranice nejsou otevřené pro tyto státy, odkud přichází uprchlíci!!! Jsou otevřené v rámci států EU, ale tam kde končí, tedy ty okrajové státy, mají normální hranice a tam volný pohyb není.

Tam ne, ale pak je již pohyb volnější. To dřív nebylo… A hlavně, utíkali od nás, malá zemička, dneska je to velký rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
31.8.15 08:06

Přinášíme zakázaný dokumentární film v EU a ČR: Obyčejný fašismus
 http://www.svetkolemnas.info/…jny-fasismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
31.8.15 08:09

Cituji:

Magické záhady kolem „nešťastných běženců“: Jak mohou přežít bez podpůrného týmu? Nijak! Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou nám večer. Proč Kocáb nedemonstruje?

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/…onstruje.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
31.8.15 08:20

Pobírejte dávky na džihád, ovládneme Evropu, radil britským muslimům kazatel
 http://www.novinky.cz/…kazatel.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
31.8.15 08:45

Pravda o Kryme

Americký filmár Miguel Santiago na Kryme, a čo z toho vzišlo
 http://gloria.tv/…/F9po9etKpfP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.8.15 09:19

Nechápu proč to lidi, tak strašně vyhrocují. Ne všichni uprchlíci jsou „zlý“. jsou tam i lidé, kteří potřebují pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59366
31.8.15 09:27
@Michelangelo píše:
Pobírejte dávky na džihád, ovládneme Evropu, radil britským muslimům kazatel
http://www.novinky.cz/…kazatel.html
že mě to nepřekvapuje :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.8.15 11:14
@Gina108 píše:
No to si děláš p.del, ne? 8o 8o 8o Ty tímto obhajuješ ty islamistický howada? 8o :roll: Ty, před kterými většina běženců utíká? No to mi hlava nebere.

neobhajuju je… jen říkám, že každá mince má 2strany

@araw píše:
A tohle se prosím stalo kde? :think:

nikde ;)

@matkabagristy píše:
@Ester13 chlopovi přišel na FB příspěvek: Sejde se Rom, Žid, imigrant a klimatická změna, aby si vylosovali, kdo z nich dneska může za z. kurvený život Čechů :mrgreen:

jo, ten je dobrej, ten jswem sdílea :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
31.8.15 12:41

.

Příspěvek upraven 01.03.16 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 12:45
@sunshinegirl píše:
A kde budou potom pracovat? Není pracovních míst pro nás domácí, natož pro přistěhovalce. To je ono, už teď přijde člověk žádat o práci do fabriky a mají plno…Ukrajinců, Slováků, Mongolů apod.

Hm, a proč mají plno Ukrajinců, Slováků, Mongolů apod.? Protože ty jsou ochotní dělat práci, kterou by nikdo z Čechů nedělal, nebo za peníze, za které by nikdo z Čechů nedělal. Není pravda, že kdyby tu cizinci nebyli, všechna ta místa by byla volná pro Čechy. Spousta těch míst by nejspíš vůbec neexistovala, protože by si je zaměstnavatelé jednoduše nemohli dovolit.

Jinak si myslím, že je ku prospěchu všech, když je pracovní místo obsazené člověkem, který se na něj hodí nejlíp. Právě kvůli svým schopnostem, ne kvůli tomu, že je „domácí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 12:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.8.15 12:51
@Anonymní píše:
Teda je mi smutno z toho, kolik příspěvků je zde jednoznačně pro, to se žádná nebojí o budoucnost svých dětí? I když chápu to, myslí evropsky a civilizovaně a tudíž jim přijdou všechna zmiňovaná rizika naprosto nereálná. Ano oni jsou mírumilovní a budou do té doby než jich bude dostatečný počet. Už s mateřským mlékem sají nenávist k židům a křesťanům. Celý život jsou k tomu vedeni. Nemají svobodu, tudíž nikdy nepřemýšlí o tom, zda ta slova jsou nebo nejsou správná. A pokud jsou to zoufalí uprchlíci tak výrazem vděku za naši pohostinnost je ničení ubytoven a dělání potíží? No taky by mě uráželo, když bych prchala z rozstřílené země, kde nevím dne ani hodiny kdy mi přistane na hlavu bomba, že mi dají jen 3× denně jídlo - ještě si mohu vybrat jestli chci muslimské, vegetariánské či obyč, mám vlastní postel, pitnou vodu, teplo, oblečení a dokonce kapesný. Tyjo kdo by neprotetoval, takové nelidské chování!A k těm mobilům, naco bych s sebou brala mobil, když v rozstříleném státu asi těžko fungují sítě - takže se svými příbuznými se nemám šanci spojit, navíc při prchání si ho nabiju kde? Strčím nabíječku do kořenů stromu? A když už bych ho měla, tak někde hluboko v batohu naco ho mít v ruce…

hrdinný anonym… to se tolik stydíš za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.15 12:55

Ne nejsem ráda.. bydlíme kousek od hranic, před x lety jsme tu měli takto navíc desítky tmavších lidí, nevím národnost na práci a vím, jak to tu vypadalo.. Nejde teda o barvu, jenom, že přesně nevím, co to bylo, jestli nějaký rumuni, či Ukrajinci..
Pár lidi mi nevadí nějaké tisíce ano.. Většinou, ale ukaziují autobusu narvané docela čistě oblečenýma muži.. rodinu jsem v televizi s dítětem viděla snad jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.8.15 13:01

@kvaček moji známí na policii(plzeň, Praha) ale mluví jinak. V 90% zadrží právě rodiny s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.15 13:04

@atominnka tak v otm případě je zajimavé, že když ukazují nějaké pochodující a nebo ukazky někde na dvoře ubytoven, autobusy, že tam docela sjou čistí- docela vhodně oblečení většinou samí muži.. Ne, že by myli něco míň, ale pak mě udiví, že se ještě rozčilují… že to či ono… Možná proto, lidi mají k nim takový postoj, že si neváží, že teda už tu jsou.. Já věřím, být to opačne, že by nás nepustili ani na pevnimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová