Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
31.8.15 22:20
@blobfish píše:
No, zatím nedošlo k dalším úpravám ani ve prospěch občanů EU (ani k tomu není důvod), takže nevím, kde to bereš.
Ani nevím, proč by ministerstvo spravedlnosti a vnitra mělo reagovat na každý výrok? Navíc šéfa organizace, která má, pokud mám věřit tomuhle, jen 15 členů? http://echo24.cz/…jen-15-clenu
Slýchávám mnohem kontroverznější výroky, které projdou bez povšimnutí.

dodala jsem ti ještě video, snad ti to bude jasnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 22:24
@Michelangelo píše:
@blobfish, pusť si prosím toto video a poslechni si, co sami zcela vážně říkají:
https://www.youtube.com/watch?…

Pustila jsem si ho. Je to malá skupina extremistů, náboženských fanatiků. Proč podle této jedné skupiny soudíš všechny? To je jak kdybych někomu pustila výroky Marty Semelové nebo Miroslava Sládka a řekla bych, že Češi jsou nebezpeční, protože schvalují justiční vraždy a volají po genocidě Romů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
31.8.15 22:34

@blobfish me ano, prijde mi to malo. To vse muzou prokazat a ziskat obcanstvi a presto muzou tihnout k radikalnimu Islamu, tohle se uz normalne v Zapadni Evrope deje. Do hlavy nikomu nevidis, navic se s nimi poji pojem two faces.

• Citovat
  • Upravit
5950
31.8.15 22:39

@Michelangelo Ale já to chápu. Také mám strach z IS, nebo z Boko Haram a podobných organizací. Z terorismu, proti kterému v zásadě neexistuje obrana. Ale muslimů je na světě kolik, 1,6 miliardy? Mnoho z nich je samo obětí těch islamistických skupin, kterých se bojíme, nebo těch teroristických útoků, a mají z nich přinejmenším stejný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 22:42
@merde píše:
@blobfish me ano, prijde mi to malo. To vse muzou prokazat a ziskat obcanstvi a presto muzou tihnout k radikalnimu Islamu, tohle se uz normalne v Zapadni Evrope deje. Do hlavy nikomu nevidis, navic se s nimi poji pojem two faces.

Aha, a jak bys to nastavila líp? Fakt si myslíš, že někdo tu x let žije spořádaně a snaží se zapadnout do společnosti, aby získal volební právo a mohl se pokusit o islamistický převrat prostřednictvím demokratických voleb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
31.8.15 22:47

@blobfish ano myslim, dokonce si myslim, ze cely Islam je spatny, nedemokraticky a netolerantni a nevidim sebemensi duvod, proc by jsme ho meli tolerovat. Utikaji a nelibi se jim zit v islamskych zemich?? Dobre, tak at pak ale stejny system nebuduji v zemich novych nepreji si v Evrope mesity, muslm. skoly atd. To jsou prave mista, kde se radikalizuji.

• Citovat
  • Upravit
4624
31.8.15 22:50
@araw píše:
Tohle je ale blbost. Dvě děti si většina pořizuje proto, že chce žít lépe než s 5ti dětma. Takže určitě ne proto, aby se ušetřili ekonomické zdroje státu, nebuď směšná. Lidi si pořizují dvě děti proto, že jim osobně to stačí a nechtějí se více na úkor dětí uskrovnit. Chtějí budovat kariery a pod… :mrgreen: :mrgreen:

Odpověděla sis sama hned v druhé větě prvního souvětí… „chtějí žít lépe“ a de facto v celém svém příspěvku. Takže, jaká je podstata toho, že se jim žije lépe se 2 než 5 dětmi? Nevadí mi, že to nejenom z makroekonomického hlediska nedáš dohromady, ale vadí mi, že nejsi uctivá k diskutujícím a k příspěvkům, kterým nerozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 22:55

@merde Aha, tak v tom případě je jakákoli další diskuse zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
31.8.15 22:57

@blobfish kdyz myslis, tak asi ano :mavam:

• Citovat
  • Upravit
merde
31.8.15 22:57
  • Citovat
  • Upravit
54030
31.8.15 23:06
@blobfish píše:
@Michelangelo Ale já to chápu. Také mám strach z IS, nebo z Boko Haram a podobných organizací. Z terorismu, proti kterému v zásadě neexistuje obrana. Ale muslimů je na světě kolik, 1,6 miliardy? Mnoho z nich je samo obětí těch islamistických skupin, kterých se bojíme, nebo těch teroristických útoků, a mají z nich přinejmenším stejný strach.

Viděla jsi to video celé? Nebo nerozumíš větě, že ovládnou celou Evropu a svět? Nerozumíš větě, že demokracie je špatná? Pak ti nelze pomoct a přeji ti hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 23:12
@Michelangelo píše:
Viděla jsi to video celé? Nebo nerozumíš větě, že ovládnou celou Evropu a svět? Nerozumíš větě, že demokracie je špatná? Pak ti nelze pomoct a přeji ti hodně štěstí :kytka:

Jo, říká to ten chlápek z miniskupiny Šaría pro Belgii. A ty z toho vyvozuješ, že takto smýšlí všichni muslimové. Aha, a mně nelze pomoct.

A neodpověděla jsi:

@blobfish píše:
Pustila jsem si ho. Je to malá skupina extremistů, náboženských fanatiků. Proč podle této jedné skupiny soudíš všechny? To je jak kdybych někomu pustila výroky Marty Semelové nebo Miroslava Sládka a řekla bych, že Češi jsou nebezpeční, protože schvalují justiční vraždy a volají po genocidě Romů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
31.8.15 23:20
@matkabagristy píše:
@Gina108 tak polopatě. Imigranti mají povinnost požádat o azyl v první bezpečné zemi, kkde se ocinou. Článek jsem nečetla, ale pokud to byl tranzit odněkud z nárazníkových států, budou tam vráceni. Pročti si ten azylový zákon celý a pochopíš, proč u nás žádají o azyl 2% imigrantů. Máme hodně přísný azylový zákon.

No jistě, protože u nás na rozdíl od Německa anebo UK nic moc nedostanou, další důkaz, že jde ve většině o ekonomické ilegály. ;) Ale sama určitě víš moc dobře, že se musíme řídit Dublinem III, takže se nemusíš tvářit, že to funguje, když to tak není. Déle než 3 měsíce je zadržovat nesmíme a pak si stejně můžou dělat co chtějí, navíc Maďaři mají stop stav. Navíc co je dnes nám bude zítra houby platné, když dupne Merkelová na Bohouška a řekne se dotace anebo migranti, tak si můžem s naším skvělým azylovým zákonem, tak akorát mávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
31.8.15 23:40
@blobfish píše:
Jo, říká to ten chlápek z miniskupiny Šaría pro Belgii. A ty z toho vyvozuješ, že takto smýšlí všichni muslimové. Aha, a mně nelze pomoct.

40% obyvatel Bruselu je u tebe miniskupina? K tvému druhému dotazu: nejedná se o jednu takovou skupinu a srovnávat výroky dvou lidí, s činy tisíců je podle mne úplně mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.15 23:46
@Michelangelo píše:
40% obyvatel Bruselu je u tebe miniskupina? K tvému druhému dotazu: nejedná se o jednu takovou skupinu a srovnávat výroky dvou lidí, s činy tisíců je podle mne úplně mimo mísu.

To jsem nějak přehlédla, kde se tam říká, že 40 procent obyvatel Bruselu je členem skupiny Šaría pro Belgii?

No tak to nejsou dva lidé, ale celé skupiny lidí, kteří za nimi stojí/stáli, žejo. Ale samozřejmě si myslím, že podle toho nemůžeš soudit všechny Čechy, proto jsem to uvedla jako příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová