Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reaskiller Žiješ v Británii? Takže jsi jedna z mnoha Slováků, kteří přijeli parazitovat na tamním sociálním systému, v lepším případě pracovat načerno, nikdy se pořádně nenaučíš jazyk, protože budeš žít v komunitě dalších Slováků, kteří se nijak zvlášť integrovat nehodlají? Tss… (to si samozřejmě nemyslím, ale dělám přesně to, co ty děláš s muslimy - hážu vás všechny do jednoho pytle).
Jo, ještě jsem zapomněla, že Slováci kradou! Podívej se na tohle video: https://www.youtube.com/watch?… ENJOY!!! (čím víc vykřičníků, tím víc je to pravda)
Můj původní příspěvek jsi nepochopila, třeba ti to dojde takhle.
@merde jeden z nich byl žid, tady je zajímavý projev rabína.
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Prostě mezi náboženstvím a mírumolvností není pojítko. A co třeba Hitler, to byl přece řádný katolík
@blobfish píše:
@Reaskiller Žiješ v Británii? Takže jsi jedna z mnoha Slováků, kteří přijeli parazitovat na tamním sociálním systému, v lepším případě pracovat načerno, nikdy se pořádně nenaučíš jazyk, protože budeš žít v komunitě dalších Slováků, kteří se nijak zvlášť integrovat nehodlají? Tss… (to si samozřejmě nemyslím, ale dělám přesně to, co ty děláš s muslimy - hážu vás všechny do jednoho pytle).Jo, ještě jsem zapomněla, že Slováci kradou! Podívej se na tohle video: https://www.youtube.com/watch?… ENJOY!!! (čím víc vykřičníků, tím víc je to pravda)
Můj původní příspěvek jsi nepochopila, třeba ti to dojde takhle.
Nepotrebujem aby mi dochadzali veci draha
Neparazitujem
ani ja ani moja rodina..pokial necitas poriadne tak nekomentuj
vies preco? Zijem v Brne..pracujem pre nadnarodnu firmu a odvadzam dane ako kazdy normalny obcan
pokial sa tu budeme bit o to ze slovaci kradnu..tak by som mohla tiez vytiahnut par chutoviek o tom, ze ste sa ma tu Vy Cesi pokusali okradnut
ze nastava stala buzeracia a podobne.. a pritom mi dalsi klepu na chrbat a hovoria „SAK SME BRATIA“
potrebujem vytahovat taketo veci? nepotrebujem, lebo si Vas narod vazim..toz..back off missy
Naviac..moja rodina je pracujuca v Irsku, neprizivuju sa na socialnych davkach ani nevycucavaju stat..NEMAME TO TOTIZ V POVAHE..!Sme slusna rodina ako kazda ina..
Draha..mam precestovany svet krizom krazom a mam trosku iny pohlad na vec
so.. I would suggest to calm your little ghetto attitude
Baaaaaaaj ![]()
@Reaskiller
Z nás dvou jedna opravdu neumí „číst pořádně“, ale já to nejsem.
@matkabagristy To sa stava takto po webe
nemam s nou chut o tom dalej diskutovat - zbytocne plytvat energiou nebudem ![]()
@matkabagristy ja chapu tvoji snahu i tve argumenty, ale proste se mnou nehnes. Islam je podle me cely spatny a proste me nepresvedcis o opaku
@blobfish píše:
@ReaskillerZ nás dvou jedna opravdu neumí „číst pořádně“, ale já to nejsem.
Slovne utoky Ti idu dobre ![]()
@blobfish píše:
Ano, a já říkám, že to říká týpek ze skupiny Šaría pro Belgii (kterou označuju za miniskupinu, není to žádých 40 procent obyvatel Bruselu). Nemám důvod si myslet, že je to stanovisko všech muslimů (ani všech belgických muslimů, ani všech bruselských muslimů). Takže znovu, proč podle slov jednoho fanatika soudíš všechny muslimy?
Protože díky jednomu takovému fanatikovi bylo zabito miliony lidí v nedávné historii. Taky to nebylo ze dne na den. A tady ti uniká, že se nejedná pouze o jednoho fanatika.
@Michelangelo píše:
Protože díky jednomu takovému fanatikovi bylo zabito miliony lidí v nedávné historii. Taky to nebylo ze dne na den. A tady ti uniká, že se nejedná pouze o jednoho fanatika.
A nevidíš nebezpečí třeba v tom rabínovi, kterého tu posílala matka bagristy?
@merde ok, já jen uvedla na pravou míru tvé nepravdivé informace. Hnout tebou nechci
@Michelangelo píše:
A jinak ne, miliony lidí nebyly zavražděny kvůli jednomu fanatikovi, ale kvůli miliónům jiných lidí, kteří se nechali přesvědčit o tom, že všichni příslušníci určitých skupin jsou pro ně nebezpečím, kterého je nutné se zbavit.
@Reaskiller Prosím tě, přečti si to ještě jednou. Hlavně to, co jsem napsala do té první závorky. Přijde ti nepatřičné, že by někdo měl házet všechny Slováky do jednoho pytle na základě jedné nebo několika negativních zkušeností (a máš pravdu, je to nepatřičné), ale sama děláš naprosto totéž s muslimy - a připadá ti to v pořádku?
A nemusíš mě přesvědčovat, že nejste paraziti, já si to nemyslím, protože k tomu nemám nejmenší důvod. Stejně tak nemám důvod si myslet o každém jednom muslimovi, že chce ovládnout svět a zotročit nemuslimy.
@blobfish píše:
A jinak ne, miliony lidí nebyly zavražděny kvůli jednomu fanatikovi, ale kvůli miliónům jiných lidí, kteří se nechali přesvědčit o tom, že všichni příslušníci určitých skupin jsou pro ně nebezpečím, kterého je nutné se zbavit.
výstižně řečeno