Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše:
@Michelangelo jak bys definovala demokracii ty?
Odpovídáš otázkou? Hm, dobrá škola ![]()
@matkabagristy píše:
Já nemám vlastní definici, opírám se o objektivní fakta. Chápu, že studiem ultravicových článků se tvůj pohled na svět o dost posunul. Já demokracii chápu přesně tak, jako když si to slovo zadáš do vyhledavače, vyjede ti třeba slovník cizích slov, klikneš a je to
Právě, nechápeš vůbec nic. Víc přemýšlej a méně googli. Co nepoužíváš, to zakrní. Nechtěla bych dopadnout tak, že kliknu a je to
![]()
@Michelangelo píše:
Je to těžké, když ego reaguje na lichotky. Zaslepí tě a nevšimneš si, že s tebou někdo pěkně manipuluje.
Presne tak ![]()
@Reaskiller píše:
@pomenkova Ono..ja chapem aj postoj z humanitarneho hladiska..nie sme krysy aby sme nepomohli..Ale ako pises, nieomu nieco nakazovat..nie je fer proste..ale tak..sme prilis mrnousci aby sme si mohli dovolit vyskakovat..ale inak..suhlasim
I ty mrnosuci plateji dane a drou, to nepodcenuj. Takove svycarko je mrnave a presto ma sva omezeni.
Myslim ze ti co vyskakuji se najdou poredevsim v politice, lide se jen brani a maji k tomu sve duvody. Pomahat je vzdy treba ano, ale jen tem co prisli z valky a potrebuji se nekde schovat ![]()
@pomenkova píše:
I ty mrnosuci plateji dane a drou, to nepodcenuj. Takove svycarko je mrnave a presto ma sva omezeni.Myslim ze ti co vyskakuji se najdou poredevsim v politice, lide se jen brani a maji k tomu sve duvody. Pomahat je vzdy treba ano, ale jen tem co prisli z valky a potrebuji se nekde schovat
Asi tak
ja mile rada pomozem kazdej dobrej dusi..ale to co som videla na ostrove Kos..ako hulakaju, ze chcu davky a neviem co..to ma trosku zarazilo..
@Reaskiller presne tak nekteri uz volaji z povzdali jen germany nebo brtanie, clovek co by byl v tisni a z valky za prve nenici veci co dostal za cizi penize a za druhe nebude si vybirat zemi.Bude rad v te prvni kam dorazi a nebude muset uz zazivat nejake bombardovani.
Nebude riskovat zivoty pres nejake ziletkove ploty a nebude ohrozovat sve deti jinymi zpusoby..Jak rikam plno z nich lze coz uz se tady i vysetrilo. Rikaji neco jineho dopoledbne, odpoledne a vecer..Maji falesne syrske pasy a nechci domyslet jestli jim vubec nekterym tem chlapum statnym patri ty deti..
To jsou ty rozdily ktere neni mozne chapat jako ze je spolecnost xenofobni, ale ze ma obavy o to co jsem vubec jde a kdo to je.Neni mozne zkontrolovat kazdeho a rozdelovat, tisice je jich na ostrove Kos kazdy den, ted 3000 za den..
Je namiste mit obavy z prilivu jinych nemoci, coz uz je prokazane kolik z nich ma TBC, kolik z nich ma HIV a nejhorsi co je, ze sem razi i bojovnici z IS
![]()
@pomenkova Vystihla si to uplne krasne! Kontrolovat vsetkych nejde..Nemame na to celkovo prostriedky, testy na HIV trvaju aj niekolko tyzdnov..TBC - preenosna pomaly ako chripka..mam z toho trosku obavy..
Ved ked sa na to pozzrieme zo zaciatku..prisli v prvom rade clny v ktorych neboli ani deti, ani zeny a starsi ludia..bol to priliv silnych muzov..ktory drzali v ruke iPhone a luxusne handry..
Teraz sa podla mna k nam dostavaju ludia co potrebuju pomoc..ale rozlisujme to..
![]()
@Reaskiller JJ oni pry ze zecatku byli zcela jine obrazky pak nahrazeny rychle jinymi s detickami, ono to vic na lidi pusobi
Ikdyz netvdim ze tady zeny a deti ze Syrie opravdu nejdou.Jsou a je jim dost pomahano.
Ti ostatni at se na me nikdo nezlobi tady nemaji co delat, maji zanckove hadry jak rikas nejlepsi telefony. Takhle nevypadaji zoufalci.Nici kdejake zarizeni jako v Italii hazeji madrace z oken, takhle se normalni clovek co prisel malem o zivot, nechova
![]()
@pomenkova Uplne suhlasim..pre toto tieto ludske bytosti nechcem trpiet..ako som uz spominala..rada pomozem kazdemu ale odtial potial..
@sunshinegirl píše:
Co Tě na tom pobavilo? Mne představa, že moje dítě bude chodit do školky s dětma imigrantů moc vtipná nepřijde.
no to je ale průůůšvihjak vrata!!!
já chodila do školy před více než 15 lety. ve třídě nás bylo 28 z toho 3!!! cizinci. Jeden rus, jedna vietnamka a jedna palestinka takže víc než 10% třídy byli migranti! Vůbec nechápu jak je možný že jsem přežila? Nenakazila se nějakou šílenou chorobou, nevybuchla mi židle pod zadkem nebo někdo mě někdo nestřelil do zad. Jako fakt taková sebranka jako lidi z východu ![]()
seš podle mě jen koza co se nechává ovlivnit medii
@pomenkova píše:
@Ghanaian Princess Ja nemam pocit, ze vsichni lide pisi, ze by je poslali zpatky vscehny..Alespon ja to vnimam tak, ze tady jde o veliky rozpor.My vsichni alespon z nasi skupiny zminujeme, ze je veliky rozdil nechat lidi postizene valkou, deti, zeny.
To o co tady kazdemmu jde je zachovani evropy, nasich zvyku, nasi kultury.
Opravdu nejde jen o to nasytit par hladovych a nejde ani o penizeJde o ekonomicke migranty co falsuji syrske pasy:Pro ne neni nikde misto, nemaji duvod, vetsina z nich porusuji timto dama azylova pravidla a dostava se sem pod falesnymi papiry jako ubozaci ze Syrie coz se ted zjistilo u hodne jich i u nas v Nemecku posilaji zpatky.
Mylsim ze vetsine lidi jde o neco uplne jineho, nez nasytit par lidi co maji hlad.
Je to daleko slozitejsi
Byznys s falešnými doklady se ještě rozjede, až bude hotov seznam zemí, jejichž občané mají nárok žádat o azyl.
@pomenkova
bohuzial ale s tym nic neurobime..tam hore o tom rozhoduju..