Imigranti do ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
2.9.15 13:50

@Reaskiller jo coz je to hotove nestesti, podle me, na referendum lide narok maji :think:
No ale jak rikas, oni si to zase udelaji po svem tak ci tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.9.15 13:52

@pomenkova Ja hlavne nechapem fakt, ze sa k tomu stavaju k tomu tak ako sa stavaju..proste.. budto je to iba banda sebeckych krys a idiotov alebo je za tym nieco viac..volebne preferencie..prachy..bohvie.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 14:30
@Reaskiller píše:
@pomenkova Ja hlavne nechapem fakt, ze sa k tomu stavaju k tomu tak ako sa stavaju..proste.. budto je to iba banda sebeckych krys a idiotov alebo je za tym nieco viac..volebne preferencie..prachy..bohvie.. :nevim:

Za vsim hledej prachy bohuzel :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 14:32
@Yuzi píše:
Byznys s falešnými doklady se ještě rozjede, až bude hotov seznam zemí, jejichž občané mají nárok žádat o azyl.

jo bohuzel :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.9.15 15:31
@pomenkova píše:
Za vsim hledej prachy bohuzel :? :?

No prave..uz ani porekadlo „Za vsetkym hladaj zenu“ neplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 16:22
@Reaskiller píše:
No prave..uz ani porekadlo „Za vsetkym hladaj zenu“ neplati

Mozna to v tomto pripade to plati o Merklove :roll: :roll: :roll: netusila jsme ze ma prava nekomu radit do jinych statu koho maji prijmout :roll: A dost me nastvalo, jak se meni kam vitr, tam plast.Pred 5.ti lety pise jak multikulty v Nemecku doslova selhalo 80 procent lidi imigrantu jsou na davkach socialnich a nechteji nic menit, od kultury, po jazyk,(Mesit je tady vic jak kostelu).Ted bude rikat, jak je vsichni vitaji s otevrenou naruci a ze by to tak melo byt..Asi jit ten Obama zavyhrozoval trochu vic nez je treba :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
2.9.15 19:33
@paola white píše:
no to je ale průůůšvihjak vrata!!!
já chodila do školy před více než 15 lety. ve třídě nás bylo 28 z toho 3!!! cizinci. Jeden rus, jedna vietnamka a jedna palestinka takže víc než 10% třídy byli migranti! Vůbec nechápu jak je možný že jsem přežila? Nenakazila se nějakou šílenou chorobou, nevybuchla mi židle pod zadkem nebo někdo mě někdo nestřelil do zad. Jako fakt taková sebranka jako lidi z východu :zed:seš podle mě jen koza co se nechává ovlivnit medii

Utíkej urážet jinam a jiné lidi. Už jen to, že mi napíšeš, že jsem „koza“, protože mám jiný názor než Ty, o něčem vypovídá. Já tu nikoho neurážím. Jak jsi na tom Ty?

• Citovat
  • Upravit
26842
2.9.15 19:39

@sunshinegirl nevsimej si jich :hug: Co tady vidis i na jinych diskuzich a vsude je vic lidi co vidi to co ty sama. Tohle jsou jen provokateri a kazdy kdo ma odlisny nazor je jejich nepritel, namisto aby se zamyslely, ze jde i o jejich deti :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 19:44

@sunshinegirl Tady mas primej dukaz, toho co pises, ze se bere v Nemecku naprosto vazne :palec: :palec:

http://pravyprostor. cz/…cku-nepatri/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
2.9.15 19:47
@pomenkova píše:
@sunshinegirl Tady mas primej dukaz, toho co pises, ze se bere v Nemecku naprosto vazne :palec: :palec:http://pravyprostor. cz/…cku-nepatri/

Bohužel mi odkaz nefunguje :(

• Citovat
  • Upravit
26842
2.9.15 19:48

@sunshinegirl :D tady moje chyba-
http://pravyprostor. cz/…cku-nepatri/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 19:49

Ja to okopiruji cele pokazde, kdyz sem dam odkaz zcerna ta duha pulka ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 19:59

Překvapivý otevřený dopis německého muslima Angele Merkel: Islám k Německu nepatří
Publikováno v 31 Srpen 2015 od redakce Pravý prostor
JURAJ POLÁČEK 31|08|2015
Hamed Abdel-Samad je muslim, žijící v Německu a zveřejnil otevřený dopis, v němž protestuje proti slovům Angely Merkel ze začátku roku, kdy se v diskusi vyjádřila při komentování protestů Pegida, že „islám patří do Německa“.
Hamed kancléřku upozorňuje, že je sice představitelkou všech Němců a také v Německu žijících muslimů, ale islám k Německu nepatří.

Dále tvrdí, že úkolem politika je zastupovat lidi a ne ideologie, kteří tito lidé vyznávají a už vůbec nemá tyto ideologie vysvětlovat a hodnotit. A žádá, aby předtím, než vypustí podobné tvrzení po světě, v první řadě vysvětlila lidem co vlastně islám znamená! Jmenuje následující body:
Slyšeli jste o rozdělení světa na svět věřících a nevěřících, které platí i pro Německo?
Co je to džihád?
Něco o polygamii?
A co o trest smrti pro odpadlíky?
Co tělesné tresty pro zloděje, cizoložníky, konzumenty alkoholu a jinak smýšlející?
Co práva žen, které v islámu prakticky neexistují?
Co otroctví, které v islámu není zakázáno?
Co práva dětí vyrůstat ve výchově bez strachu a bez hrozby utrpení?
Slyšeli jste o tom všem v Německu nebo v Evropě?
A dále tvrdí: „Buď nevíte, že to všechno patří také k islámu, pak nejste kvalifikovaná vyslovit svůj výrok. Nebo to víte a záměrně lžete občanům této země kvůli profitu obchodní lobby – například, abyste mohli prodat tanky do Saúdské Arábie (které lidé nepotřebují), a aby to neobtěžovalo turecké obchodní partnery!
pegida-nemecko-drazdany-protest
Já, Abdel-Samad jsem také občanem této země a říkám Vám jako mé kancléřce: Mýlíte se. Lžete nám. Vy neděláte zdejším muslimům žádnou laskavost, když říkáte něco, co není pravda a co většina Němců vidí jinak; mimochodem právě politici, jako jste Vy ohrožují falešnou „politickou korektností“ a globalizačními žvásty mnoho německých muslimů a bývalých muslimů, kteří museli utéct od islámu ve svých bývalých domovských zemích do této otevřené svobodné společnosti. Ano, vy, politici ničíte mír v této zemi, a ženete lidi do krajnosti.“

Na závěr dopisu připomíná, že politici využívají zhoršování situace na omezování lidských práv. Říká, že základem pro porozumění je úcta k jiným a při této podmínce je i vysoká tolerance. Lidé se nebrání přijmout nové věci, části kultury a jídelníčku, ale to přece neobsahuje požadavek likvidovat kříže na kostelech a přejmenovávat festivaly jen proto, že se to nějaké menšině nelíbí.
Ti, kteří zde žijí, musí přijmout německé hodnoty!
Základem je podle něj respekt. Stát sice zaručuje svobodu náboženského vyznání, ale ne jako veřejnou záležitost, náboženství je věc soukromá. Varuje kancléřku, že trpělivost německé společnosti je napnuta do krajnosti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
2.9.15 20:01

@Ghanaian Princess Já rozumím tomu, že by bylo fajn, kdyby všichni měli možnost jít za lepším, do bezpečí atd. Je fajn, když je možnost se sbalit a odejít do Anglie, Německa nebo USA a zkusit si tam nějakou dobu pracovat.

Ale Evropa (a jiné nejbohatší země 1. světa) nemůže zachránit svět a přijmout miliony uprchlíků z půlky světa, kteří jsou chudí, žijí v místě válečných konfliktů nebo se jim tam střídají Islamisti s diktátory.
Musíme myslet i na sebe, miliony chudých a negramotných lidí z jiných kultur mohou časem být nebezpečím pro naši kulturu nebo děti. Už druhá generace imigrantů je často frustrovaná, nesžije se s místní kulturou a prostředím(a to někdy ani není možné, protože jejich hodnoty jsou velmi odlišné), jsou frustrovaní, nemají práci a začínají hledat své kořeny v radikálním Islámu apod. Může dojít k nepokojům, náboženským a jiným válkám.

Evropa prostě není nafukovací, ani pracovní trh a na světě je několik miliard lidí žijících z dolaru na den, opravdu je nemlůžeme všechny zachránit. Určité procento uprchlíků klidně, ale ta zvyšující se uprchlická vlna je varující.

Nedávno jsem četla o tom, jak v některých zemích severní a střední Afriky a blízkého východu dochází k obrovské populační explozi, zlepšila se zdravotní péče a klesla úmrtnost, což je pozitivní. Negativní ale je, že porodnost je obrovská a populace se za posledních pár let zmnohonásobila. tamní ekosystém není schopen takové množství lidí uživit, přijdou katastrofální sucha a hladomory, třeba se do Evropy brzy povalí další miliony lidí, kteří tu budou hledat spásu. přitom spása je spíš v tom, nemít 10 dětí, a ale myslet na budoucnost a na to, jak zlepšit místo, kde žijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.9.15 20:17

@ospalámyš A je take dobre pripomenut, ze kdekoliv byla krize ci valky -muzi chranili rodiny, tiskli plakaty sli proti rezimu a ne ze opousteli rodiny a nechavaly bombardovat sve zeny a deti, a prchali jako prvni----protoze oni jsou vzdy muzi- neco vic, nez oni zeny. A ne proto ze rekl ladik Anicce ja tam jedu zeno a sezenu vam azyl a ty pak prijdes za mnou..Tam zeny nic neznamenaji 8)

Takovy hory chlapu a nepostavi se IS??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová