Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
30.8.15 21:49
@sunshinegirl píše:
„Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce…“ Moje slova!

nechápu ten údiv… kolik „chudých“, žijících u nás ze sociálních dávek, nosí adidas a má iphone… a nemluvím teď jen o těch snědších…

Jasně, že křesťané a muslimové se nemají zrovna v lásce, ale je spousta vesnic, kde byly mešity naproti kostelům s křížkem na věži a vesnice nebo město nebylo vzájemně vyvražděné… jo a ty adidas soupravy měla polovina vesnice (těch mladších) a brala si je do kostela coby sváteční oblečení… a nejspíš měli i ty iphony… a pididomeček někde na kopci a stádo koz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.8.15 21:50
@zeppra píše:
@eva valoiTo ze CR prijme uprchliky, neznamena, ze se v CR zacnou uplatnovat nejake takove zvyky. Myslim, ze si to vsechno moc beres. :P

To běž říct Francouzům, oni ti to vysvětlí…

• Citovat
  • Upravit
2916
30.8.15 21:51
@Chytrak píše:
Tak tomuhle názoru se jen směju. Viditelně vůbec nevíš, kdo jsou oni uprchlíci „ohrožení“ na životě.
Chtělo by to občas sundat klapky z očí. ;)

přesný podle mě jsou chudáci ti lidé co v africe místo bot mají petlahve, kde ženy chodí několik kiláků aby donesly vodu, kde děti mají nafouknuté bříška z hladu…toto jsou podle mne chudáci a né nějací v adidasu, právě jsem byla taky docela udivena, když jsem viděla jak jsou oháknutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 21:52
@sunshinegirl píše:
To nemyslíš vážně? To přece nejde srovnávat!

proč ne? Taky to byl národ s jinou vírou a já nevím kolik ti je let, ale mě třeba můj děda vypravoval co se o nich povídalo. Jaký dělají „divný“ věci a kolik jich zařvalo, jen kvůli lžím a vymyšleným nesmyslům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.8.15 21:52
@Chytrak píše:
Tak tomuhle názoru se jen směju. Viditelně vůbec nevíš, kdo jsou oni uprchlíci „ohrožení“ na životě.

A u tebe by to chtelo se informovat, co se ve svete deje. Nebo ti nerika nic napr. mesto Aleppo? Nebo organizace ISIS, pred kterou tolik lidi utika?
Zjisti v googlu neco o Syrii, pak urcite ty klapky z ocich sundas ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 21:53
@Blackova.K píše:
jo ten aids jen když se na nějakýho kouknu, já vím.

no vona i taková žloutenka dokáže potrápit že? a to nemluvě o nemocech, které ani neznáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 21:54
@Chytrak píše:

no tak mi ho popiš. Teď průser, musím utéct jako jo prodám co se dá abych měla peníze ale nad hadrama fakt nepřemýšlím. Takže ano budu utíkat v botech za 5000 a mobil si nechám, protože ho budu potřebovat, jako ono Iphon není zas taková vzácnost. Jestli teda voni ty imigranti nemají všichni 6 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.8.15 21:55
@Blackova.K píše:
proč ne? Taky to byl národ s jinou vírou a já nevím kolik ti je let, ale mě třeba můj děda vypravoval co se o nich povídalo. Jaký dělají „divný“ věci a kolik jich zařvalo, jen kvůli lžím a vymyšleným nesmyslům.

Ono „pomluva“ a realita je trošku rozdíl. Židé nezabíjeli…

• Citovat
  • Upravit
14809
30.8.15 21:57

@sunshinegirl Mimochodem židé jsou skupinou, která je islámem relativně dost ohrožena. Opět mám zkušenost s muslimy, kteří jednak židy nenávidí (bojoval a vyvražďoval je již Muhammad) a druhak např. popírají holocaust, což je u nás tuším trestné. S Hitlerem se Arabové paktovali, nakolik je mi známo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@zeppra píše:
@eva valoiTo ze CR prijme uprchliky, neznamena, ze se v CR zacnou uplatnovat nejake takove zvyky. Myslim, ze si to vsechno moc beres. :P

Ano, stačí vidět jak to skvěle zvládají si poradit s uprchlíky v Calaise, v Neapoli a taky imigranty, kteří tam několik generací žijí ve spoustě dalších míst západní Evropy např. jižní Francii, kde jsou NOGO zóny(tj. policie tam ani po setmění nejezdí). Ano v Belgii jim vadí vámoční stromky, jinde Velikonoce, někde že chodí místní Evropanky nezahalené, tak je to uráží, ale tak důležité je, že pokud všichni budou skákat z mostu, tak my se přidáme, abychom šli s davem…
Viditelně se buď vůbec neorientuješ anebo spíš to bude sluníčkové vidění světa. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@sunshinegirl píše:
Ono „pomluva“ a realita je trošku rozdíl. Židé nezabíjeli…

jo protože v té době nebyla tak rozšířená media. Myslím že kdyby Áda žil teď, tak budou zprávy plný videí o tom co ty židi dělají za zvěrstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.8.15 21:58
@onajeblond píše:
přesný podle mě jsou chudáci ti lidé co v africe místo bot mají petlahve, kde ženy chodí několik kiláků aby donesly vodu, kde děti mají nafouknuté bříška z hladu…toto jsou podle mne chudáci a né nějací v adidasu, právě jsem byla taky docela udivena, když jsem viděla jak jsou oháknutí

To se chce taky informovat. Spoustu imigrantu je ze Syrie, coz nebyl zandy chudy stat. A ve mestech, jako je Aleppo urcite vodu nenosily zensky nekolik kilaku.
Treba taky mrkni na fotky, a uvidis jak to mesto vypadalo. Nebo celkove zjisti neco o Syrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 21:59
@zeppra píše:
To se chce taky informovat. Spoustu imigrantu je ze Syrie, coz nebyl zandy chudy stat. A ve mestech, jako je Aleppo urcite vodu nenosily zensky nekolik kilaku.
Treba taky mrkni na fotky, a uvidis jak to mesto vypadalo. Nebo celkove zjisti neco o Syrii.

Právě proto je nepovažuji za chudáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.8.15 22:00
@onajeblond píše:
Právě proto je nepovažuji za chudáky…

a bohatí lidé tedy nemají nárok utéct před hrůzami v jejich zemi? To je výsadou jen těch chudých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.8.15 22:00

@Chytrak V Teplicích kopou lidem do psů, ale to nejsou imigranti, to jsou hosté vlastně, co se přijeli léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová