Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
30.8.15 21:09
@onajeblond píše:
Nebudu šetřit slovy je toto muj nazor tak ho tak berte.
Zakladatelko nechci je tady stejně jako 80%národa, nechci islám, nechci být zahalená, nechci aby se vraždilo pro zábavu, nechci aby se dívky znásilnovaly, nechci ten hnus. Mám strach z nich, stejně jako ty.Ale když čtu ty články, je mi zle z té politiky ze všeho. Toto je naše země nás bílých, a kdo chce tu být tak se přízpůsobí, jak ne, nazdar, nikdo tě tu nenutí být. Pěkně vzdělání, práce a čistý život a ne přiživovat se na státu, jak parazit.Hnus hnus hnus, nestydím se za muj názor za mě tady tyhle ne, nelituji žádných mrtvých imigrantů NELITUJI.

8o 8o 8o 8o tvůj názor možná, ale nezlob se na mě, tohle je fakt hnus, napsat, že ti není líto lidí, kteří za nic nemohou, jenom chtějí lepší a bezpečnější budoucnost pro sebe a svoje děti a pak se utopí nebo udusí někde na dálnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 21:10
@sunshinegirl píše:
Kdyby byl průser u nás a hromadně jsme začali prchat na jiný kontinent, určitě by na nás všichni čekali s otevřenou náručí. Spíš bych čekala, že nás pokropí ze břehu ještě na člunech Takže na tohle bych fakt nespoléhala. PS: Je vidět, jak ty multikulturně otevřené země už mají problém…viz. Francie, Anglie apod.

já na nic nespoléhám, myslím že oni taky ne. Koukni jak riskují aby se dostali pryč. Jen říkám že bych taky byla ráda kdyby mě a děti přijala jiná země, než se strachovat o život.
Nadšená nejsem, je to jiná kultura, jiný svět. Ale zatím se nic nestalo a pochybuju že stane, třeba jen kvůli tomu že už víme jak to vyadá jinde.
A co podnikáš ty, proti těm imigrantům? to by mě zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@Bibi239 píše:
Prezili jsme Bilou horu, prezijem i imigranty.

27. českých pánů a mnoho dalších nikoli. Dnes se tu řešila znalost dějin, co třeba si nastudovat něco o stavovském povstání a co tomu předcházelo a co třeba období po Bílé hoře? Zkus třeba Wikipedii ;), viz např. tento krátký odstavec: „Exekuce byla pouze jedním z důsledků stavovského povstání, které dopadlo neúspěšně. Dalšími důsledky byla dědičná držba české královské koruny v rukou Habsburků, což znamenalo dalších téměř 300 let jejich nadvlády. Dalším zásadním důsledkem byla následná rekatolizace, a protože většina Čechů byla protestantského vyznání, znamenalo to velkou emigrantskou vlnu (což byla většina české inteligence) a obrácení těch, kteří zůstali. Německý jazyk byl plně zrovnoprávněn s českým, takže došlo i ke germanizaci celkového obyvatelstva, nejen šlechty, která byla vlivem konfiskace majetku nucena sloučit se s novou cizí šlechtou a tím pádem se germanizovala, italizovala a hispanizovala. Šlechta se tak stala mrtvým údem národa, protože se tak smísila s cizími feudály nejrůznějších národností, až se úplně odnárodnila. Exekuce tudíž znamenala radikální změnu v sociálních poměrech stavovské obce.“

Byl spíš zázrak, že se český národ podařilo vzkřísit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
@onajeblond píše:
Zakladatelko nechci je tady stejně jako 80%národa, nechci islám, nechci být zahalená, nechci aby se vraždilo pro zábavu, nechci aby se dívky znásilnovaly, nechci ten hnus. Mám strach z nich, stejně jako ty.Ale když čtu ty články, je mi zle z té politiky ze všeho. Toto je naše země nás bílých, a kdo chce tu být tak se přízpůsobí, jak ne, nazdar, nikdo tě tu nenutí být. Pěkně vzdělání, práce a čistý život a ne přiživovat se na státu, jak parazit.Hnus hnus hnus, nestydím se za muj názor za mě tady tyhle ne, nelituji žádných mrtvých imigrantů NELITUJI.

Souhlas…je mi lito max tech malych deti, kteri za rozhodnuti svych rodicu nemuzou. Jinak se pod tvuj nazor podepisuji, byt si slunickove maminky zde na emimi budou myslet ze jsme nackove…ja je tu taky nechci, jsme mala republika, ktera nezvlada se postarat o sve obcany, a ted tu budeme zivit parazity. A jak se tu nekdo tesil, ze jejich deti obohati decka imigrantu…tak za sebe rikam, ze kdyby do skoly ci skolky kam bude chodit muj syn chodili deti ktere dvakrat denne pri modlitbach tlucou hlavou do koberce, tak tam sve deti chodit proste nenecham. Tecka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.8.15 21:11
@Chytrak píše:
@sunshinegirl téma je důležité a hodně závažné, ale nějak nechápu smysl zakládat duplicitní téma, které už min. jedno tady dlouho běží
 https://www.emimino.cz/…nkovani/564/?…

Další byla založena včera o mrtvých v náklaďáku.

Jinak souhlasím s eva. valois, ale úplně si nemyslím, že o tom nějak rozhodneme my voliči, spíš si současní politici prosadí co budou chtít. Stačí se podívat jak berou ohled na názor lidí v místech, kde zřizují ubytovny pro dotyčné.
Nesedím tu
@Chytrak píše:
@sunshinegirl téma je důležité a hodně závažné, ale nějak nechápu smysl zakládat duplicitní téma, které už min. jedno tady dlouho běží
 https://www.emimino.cz/…nkovani/564/?…

Další byla založena včera o mrtvých v náklaďáku.

Jinak souhlasím s eva. valois, ale úplně si nemyslím, že o tom nějak rozhodneme my voliči, spíš si současní politici prosadí co budou chtít. Stačí se podívat jak berou ohled na názor lidí v místech, kde zřizují ubytovny pro dotyčné.

Promiň, nesedím tu každý den a celý den, tak jsem diskuse nepostřehla a hlavně když jsem napsala slovo Imigranti, nebo pod čím jsem to hledala, tak to na mne nevyběhlo, takže jsem myslela, že diskuse není.

• Citovat
  • Upravit
2940
@onajeblond píše:

tak to je celkem drsný 8o uvědomuješ si, že tam byli i děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
@Natálka26 píše:
8o 8o 8o 8o tvůj názor možná, ale nezlob se na mě, tohle je fakt hnus, napsat, že ti není líto lidí, kteří za nic nemohou, jenom chtějí lepší a bezpečnější budoucnost pro sebe a svoje děti a pak se utopí nebo udusí někde na dálnici.

Jo takže mám jít a koupit věnec s nápisem vzpomínáme? To že tady lidi umírají na rakovinu, v autech, nebo je někdo zabije či znásilní, toto je v čr toto mě zajímá a mrzí tamhle nějací afričani pardon ne, oni o naši zemi dosud nevěděli a najednou potřebují pomoc či se sem dostat, tak ví…ano uznávám je to smutné ale brečet nebudu to mě musíš omluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.8.15 21:12

@Blackova.K Kvůli tomu, že tam byly děti, je musí litovat? Proč by měl člověk víc litovat děti, než staré lidi např.? To zase nechápu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 21:12
@Blackova.K píše:
tak to je celkem drsný 8o uvědomuješ si, že tam byli i děti?

a uvědomuješ si kolik padne našich dětí až tu budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
30.8.15 21:13

Když se tu zmínila Bílá Hora, tj. když se Češi chtěli mít lépe a vymanit se z pod vlády Habsburků, museli se po staletí sakra snažit u sebe doma a ne prchat za lepším do jiné země!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.8.15 21:14

Já mám s imigranty vlastní zkušenost, některé zážitky s nimi by mohly být považovány za úsměvné, kdyby to oni nemysleli vážně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@eva valoi píše:
@Blackova.K Kvůli tomu, že tam byly děti, je musí litovat? Proč by měl člověk víc litovat děti, než staré lidi např.? To zase nechápu já.

protože to jsou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.8.15 21:15

@LadyLada Ohledně Bílé hory mám např. já takový názor, že díky ní se český národ zachoval.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 21:15
@onajeblond píše:
a uvědomuješ si kolik padne našich dětí až tu budou?

nevím, kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová