Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ester13 píše:
Mně to také vtipné nepřijde. Naopak si myslím, že děti cizinců mohou mého syna v něčem obohatit.
V čem?
Kdyz vidim, co se siri na facebooku - (vsechno samozrejme overene fakta od radikalnich pravicaku
tak si neodpustim poslat fotku, co se taky siri na socilanich siti -
@LadyLada píše:
Nejde o barvu pleti, ale o přijetí našich hodnot, pravidel, kultury, náboženství…
Ano, přesně tak. Zajímavé je, jak tu někteří první začnou řešit barvu pleti. Je mi to jedno, ať jsou třeba fialový se zelenýma puntíkama. Řeším, jak budou respektovat naše hodnoty a přizpůsobí se jim. Ne barvu pleti! ![]()
@sunshinegirl jinak já to vnímám tak, že kdyby byl průser u nás tak jsem taky ráda že mě přijme jiná země. Tím zachrání život třeba mojim dětem, a fakt by mi bylo jedno jestli jsou to eskymáci, Dánové nebo arabové, když jde o život ![]()
@sunshinegirl píše:
Když problém je ten, že se k imigrantům z válečných oblastí přidávají tzv. ekonomičtí migranti, což jsou lidé ze států, kde válka vůbec není, ale prostě se svezou s touhle vlnou a jdou za lepším ekonomickým životem. Opravdu mi ti čistě značkově oblečení a obutí lidé nepřipadají jako kandidáti na humanitární pomoc.Jinak Němci co vím silně protestují, dokonce byly incidenty, kdy zapalovali vesnice nachystané pro imigranty a právě Německo je země, kde nejvíce přišli protesty a kde i Merkelová se vyjádřila tak, že prostě nebudou přijímat každého a ve velkém.
kolik ekonomických imigrantů je ve světě z ČR? myslím že dost. Každý jde za lepším.
Chápeš vůbec proč utíkají? Neříkám, že je tu chci, že jsem nadšená, ale v tuhle chvíli mi žádný z nich nic neudělal, tak nevidím důvod proč bych měla být hned rasistická a po. raná strachy. Uvidíme jak se zapojí do naší do kultury, ale upřímně říkám, že mi jich je líto. Já jako matka si neumím představit sbalit sebe a dvě malý děcka a táhnout se za nejistou budoucností + nevím jestli bychom vůbec přežily cestu.
Z některých reakcí se mi protáčí panenky
Hlavně z těch, které mluví o „hloubce“ příspěvku…
@Blackova.K píše:
@sunshinegirl jinak já to vnímám tak, že kdyby byl průser u nás tak jsem taky ráda že mě přijme jiná země. Tím zachrání život třeba mojim dětem, a fakt by mi bylo jedno jestli jsou to eskymáci, Dánové nebo arabové, když jde o život
Kdyby byl průser u nás a hromadně jsme začali prchat na jiný kontinent, určitě by na nás všichni čekali s otevřenou náručí. Spíš bych čekala, že nás pokropí ze břehu ještě na člunech Takže na tohle bych fakt nespoléhala. PS: Je vidět, jak ty multikulturně otevřené země už mají problém…viz. Francie, Anglie apod.
Nebudu šetřit slovy je toto muj nazor tak ho tak berte.
Zakladatelko nechci je tady stejně jako 80%národa, nechci islám, nechci být zahalená, nechci aby se vraždilo pro zábavu, nechci aby se dívky znásilnovaly, nechci ten hnus. Mám strach z nich, stejně jako ty.Ale když čtu ty články, je mi zle z té politiky ze všeho. Toto je naše země nás bílých, a kdo chce tu být tak se přízpůsobí, jak ne, nazdar, nikdo tě tu nenutí být. Pěkně vzdělání, práce a čistý život a ne přiživovat se na státu, jak parazit.Hnus hnus hnus, nestydím se za muj názor za mě tady tyhle ne, nelituji žádných mrtvých imigrantů NELITUJI.
Zakladatelko a co pro to děláš ty? Sedíš na netu a zakládáš diskuze, ať tu o tom můžeš pěkně kafrat…
![]()
Tak to mas byt na co hrda.
To melo byt pro onajeblod
Příspěvek upraven 30.08.15 v 21:07
@zeppra píše:
Kdyz vidim, co se siri na facebooku - (vsechno samozrejme overene fakta od radikalnich pravicakutak si neodpustim poslat fotku, co se taky siri na socilanich siti -
už mám zabedníno, díky za info ![]()
@LenkaR1989 píše:
Zakladatelko a co pro to děláš ty? Sedíš na netu a zakládáš diskuze, ať tu o tom můžeš pěkně kafrat…![]()
Zjišťuji názory místní komunity. Někde se musí začít. Čekám co z diskuse vyleze. Třeba kdyby tu bylo dost lidí stejného názoru, tak by stálo za to, dát o sobě vědět a do těch ulic vyjít. Co bych dle tebe proto měla udělat? ![]()
Tak si je sem pusťte, ať můžete za pár let se sebrat a utíkat, jestli bude kam. Oni jsou totiž všude, tak nechápu, proč někomu vadí, že si chci tento kousek země uchovat pro sebe a pro své děti.
@sunshinegirl téma je důležité a hodně závažné, ale nějak nechápu smysl zakládat duplicitní téma, které už min. jedno tady dlouho běží
https://www.emimino.cz/…nkovani/564/?…
Další byla založena včera o mrtvých v náklaďáku.
Jinak souhlasím s eva. valois, ale úplně si nemyslím, že o tom nějak rozhodneme my voliči, spíš si současní politici prosadí co budou chtít. Stačí se podívat jak berou ohled na názor lidí v místech, kde zřizují ubytovny pro dotyčné.