Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blobfish píše:
Přemýšlím, co za člověka dokáže napsat, že nelituje 71 mrtvých lidí (kteří nikomu nic neudělali - ale v budoucnu by určitě na potkání sekali hlavy mírumilovným Evropanům, žeano). A zcela upřímně, radši budu mít z každé strany baráku mešitu, než abych měla takového člověka a jemu podobné za sousedy. A co se týče spolužáků našich dětí, taky mi budou míň proti srsti „imigranti“ než děti, které si z domova nesou takovou nenávist vůči jinakosti.Na druhou stranu mi diskuse tohoto typu daly k pochopení totalitarismu víc, než mi dala třeba četba Arendtové. Ale radost z toho teda nemám.
Děkuji!
A to tučné jsem chtěla napsat taky.
@AliTad píše:
To ne, ale lidé odtud emigrovali do zahraničí a ty zahraniční státy je přijímaly.
V poměru k této situaci. Kolik lidí v tom období emigrovalo? A kolik lidí k nám teď imigruje? Je to docela nepoměr, že?
@Kelsey píše:
Souhlasím s tím co pise @onajeblond @eva valoi.
CR s toho ještě možná vyvázne dobře, tady nedostanou takové dávky nastesti, takže přijde pár zbytek chce jinam, my jsme naštěstí jen zastávka.
Nejvíc toho jde do Německá, do Anglie, tam to bude úplně v prd..i do pár let. Aby se člověk bál si tam zajet na víkend. Čím víc jich bude tím víc budou nebezpeční.
Jo pokud by přijali všichni co přijdou nový život, začlenili se v klidu, tak jo ať dojdou. Ale oni budou chtít žít ten svůj, upřímně lidí, kteří schvalují kamenování, znásilňování žen, násilí, jako trest, ted jsem treba cetla otec nechal utopit dceru, jen aby se ji nedotknul plavcik, ne nechci takové sousedy.
Pamatujte si, že všichni nadavate na cikány, že je to verbez, pritez a nevím co a jednou budete říkat zlatí cikáni oproti tady tomu co se všude okolo zene.
děkuji za podporu, já taky souhlasím co píšeš, ono si to lidé zatím neuvědomují ale až to nastane, bude pozdě
@onajeblond píše:
Byli jste někdy v arabské zemi? Poznali jste jejich zvyky? Já nejsem žádná jinakost, jsem člověk kterej miluje svoje zemi a nechce parazity je to tak těžké pochpit? ted si říkate jo oni jsou chudáci, ale až by vám některej z nich udělal něco s dítem, chtěla bych slyšet vaše řeči? já nikdy nic neměla proti černochům, arabům a nikomu jasný, ale ve své zemi je prostě nechci, každý má svuj domov tam kde se narodil a hotovo
jo byla, několikrát.
Bože dítě mi může zabít, znásilnit i Pepa z horní dolní ne? Já třeba nemám ráda cikány, a co? nic s tím neudělám, vadí mi taky jsou jiný.
@Anonymní píše:
Tak věř tomu, že jestli se tu rozšíří ve větší míře tak brzy poznáš co to je strach o život svůj a své rodiny - pokud se nebudeš ochotná vzdát všech svých práv tak jak je máme nastavená v Evropě. Jediná symbioza, kterou muslim uznává je konvertovat k islámu a to 100 %. Je mi úzko z toho, jak jsme lidumilové, to nás zabije. Na naší lásce a úctě k životu druhých oni krásně parazitují. Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce…
a co? se má oblíknout do pytle? My teď muset utíkat tak utíkáme taky s iphonama, akorát tu adidasku bych neměla, to nenosím.
@sunshinegirl píše:
Víš co, to je taky zvláštní. Tihle lidé každého zajímají, ale že na evropské půdě se válčí, že bojuje Ukrajina s Ruskem a taky tam umírají lidi, děti, to nikoho nezajímá, nad tím nikdo nepovzdechne. A to je to kousek od našich hranic.
Opravdu to nikdo neřeší?
@eva valoi píše:
@LadyLada Oni, aby se tu měli dobře, tak my nebudeme moci mít za chvíli děti vůbec.) A do důchodu se chodit nebude, protože na ně bude muset někdo dělat.
Moje zkušenost z jedním z nich: Kde pracuješ? Nikde. Měl jsem pracovat v restauraci, ale to je haram (protože tam připravovali vepřové a nalívali alkohol, tak on tam nemohl mít nádobí). A má nárok práci odmítnout, poněvadž je v rozporu s jeho náboženstvím. Je na dávkách ve Švédsku a nestěžuje si.
Tak to je přímo ze života! Přestože nemám žádnou takovou konkrétní zkušenost, nedělám si iluze. Stačí život s nepřizpůsobivými spoluobčany. Nedokázali se tu přizpůsobit ani za stovky let a tito k nám imigrovali z Indie, že!? To nemáte nikdo obavy, že se vzhledem k počtu rozených dětí a stálému proudění odkudsi stane z minority časem (ne moc dlouhým časem) majorita? Nevidíte v tom analogii s uprchlíky?
@Anonymní píše:
Tak věř tomu, že jestli se tu rozšíří ve větší míře tak brzy poznáš co to je strach o život svůj a své rodiny - pokud se nebudeš ochotná vzdát všech svých práv tak jak je máme nastavená v Evropě. Jediná symbioza, kterou muslim uznává je konvertovat k islámu a to 100 %. Je mi úzko z toho, jak jsme lidumilové, to nás zabije. Na naší lásce a úctě k životu druhých oni krásně parazitují. Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce…
Kdybys ty utikala pred valkou, tak bys vsechno zanechala, i ten telefon? Vzdyt ten telefon je jedinym moznym prostredkem, jak uprchlici zustavaji v kontaktu s rodinou, s jinymi kolegy. Vymenuji si zkusenosti. A ja nevim, proc si tolik lidi mysli, ze napriklad uprchlici ze Syrie by nemeli mit ani na to si poridit telefon? Vzdyt Syrie nebyl zadny chudy stat. Jasne, ti chudsi lide konci v uprchlickych taborech za hranicemi. Ti movitejsi, kteri vetsinou prodaji vsechno, co vlastni a risknou za to cestu do Evropy. Coz uplne chapu, kdyz vidim, jaka situace panuje v uprchlickych taborech.
@Bibi239 píše:
Ja jsem nenapsala, ze to byla prochazka ruzovou zahradou, ani nic o tom, ze by mi to bylo fuk. Jdi se prosim realizovat na nekom jinym. Moje reakce byla zcela spontanni, co me prvni napadlo na zakladatelcin hystericky vylev.
Tak dřív mysli, než něco spontánně vypustíš z úst.
@Blackova.K Znásilnit Tě samozřejmě může i Pepa z vedlejší vsi, ale můžeš hovořit o štěstí, nemusíš shánět 4 svědky, aby ti to dokázali a nebudeš kvůli tomu ukamenována. Mmch ono i kdybys ty 4 svědky sehnala, tak by tě zřejmě zařízl vlastní otec nebo bratr, neboť čest muslima se nachází mezi nohama jeho žen a dcer.
@Bibi239 píše:
Ja jsem nenapsala, ze to byla prochazka ruzovou zahradou, ani nic o tom, ze by mi to bylo fuk. Jdi se prosim realizovat na nekom jinym. Moje reakce byla zcela spontanni, co me prvni napadlo na zakladatelcin hystericky vylev.
Hysterický výlev? Kde jsi to prosím Tě vzala? Hysterie vypadá jinak. Já jsem jen logicky uvažující člověk…
@blobfish píše:
Nevěřím, vždyť tam mají tolik muslimských imigrantů, jak je možné, že ještě nemáš uřízlou hlavu nebo nejsi součástí harému?
@blobfish jj, to je fakt hrozná pr*del. Předpokládám, že o tomhle http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… ve Francii jsi určitě ještě neslyšela, anebo žiješ ve vzduchoprázdnu?
Dotyčná oběť toho zm**da dokonce zaměstnával. ![]()
Ale určitě je fajn, chechtat se tomu jako dobrému vtipu a říkat si nám nic takové nehrozí. Jistě dnes ani za rok možná ne, ale já se toho tady dožít fakt nechci vůbec. ![]()
No já si myslím, že to co se tady povídá(ne na emimi, ale všeobecně) je hodně podobné jako to co vypouštěl z huby Hitler proti židům. Taky to byli kecy a nesmysly.
@eva valoi píše:@Blackova.K Jistě a to nemluvě o těch nemocích že co sebou tahnou
@Blackova.K Znásilnit Tě samozřejmě může i Pepa z vedlejší vsi, ale můžeš hovořit o štěstí, nemusíš shánět 4 svědky, aby ti to dokázali a nebudeš kvůli tomu ukamenována. Mmch ono i kdybys ty 4 svědky sehnala, tak by tě zřejmě zařízl vlastní otec nebo bratr, neboť čest muslima se nachází mezi nohama jeho žen a dcer.