Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A myslíš že ted si pečlivě vše schovává? Když jsi mu na to přišla tehda že si vypisoval, třeba něco najdeš i teď… Ale držím palečky at to v tom není, je to to nejhorší co může chlap udělat, ještě když je miminko…
My mame taky sex jednou za uherak.Je pravda,ze kdyz jsem otehotnela na sex jsem nemela ani pomysleni a naopak mi vadilo,kdyz ho muj muz chtel,ale vyhovela jsem mu ackoliv jsem z toho nic nemela.Pak jeste 7 mesicu po porodu jsem na to vubec nemela chut a tak jsem navstivila psychiatra zda-li je to normalni a ze uz me to docela trapi.No a taky to,ze jsem z 59kg pribrala v tehu na 92kg a necitim se dobre naha a ten mi rekl,ze to speje k tomu,ze si najde milenku a,ze to musim zkouset ikdyz jsem oplacana,ze i oplacany lidi maji sex,aby ta chut zase prisla a opravdu prisla a mela jsem i po roce a pul orgasmus,ale ted mam pocit,ze kdo je sexualne neschopnej je ma polovicka.Takze to dospelo zase k tomu,ze nic,ale milenku teda nema.Nemel by na ni cas a prachy,pac prehled o rozpoctu mam ja vzhledem k tomu ze splacime.Tak tim ti chci poradit aby jsi to zkousela a byla vytrvala jdi si za svym.Kazdopadne ja bych asi zurila,kdyby muj chlap psal nejakym s prominutim d… ze je chce o.....!
No a co si s nim promluvit narovinu jak se veci maj?