Osobní dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
1.8.10 10:46

A myslíš že ted si pečlivě vše schovává? Když jsi mu na to přišla tehda že si vypisoval, třeba něco najdeš i teď… Ale držím palečky at to v tom není, je to to nejhorší co může chlap udělat, ještě když je miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.5.12 09:47

My mame taky sex jednou za uherak.Je pravda,ze kdyz jsem otehotnela na sex jsem nemela ani pomysleni a naopak mi vadilo,kdyz ho muj muz chtel,ale vyhovela jsem mu ackoliv jsem z toho nic nemela.Pak jeste 7 mesicu po porodu jsem na to vubec nemela chut a tak jsem navstivila psychiatra zda-li je to normalni a ze uz me to docela trapi.No a taky to,ze jsem z 59kg pribrala v tehu na 92kg a necitim se dobre naha a ten mi rekl,ze to speje k tomu,ze si najde milenku a,ze to musim zkouset ikdyz jsem oplacana,ze i oplacany lidi maji sex,aby ta chut zase prisla a opravdu prisla a mela jsem i po roce a pul orgasmus,ale ted mam pocit,ze kdo je sexualne neschopnej je ma polovicka.Takze to dospelo zase k tomu,ze nic,ale milenku teda nema.Nemel by na ni cas a prachy,pac prehled o rozpoctu mam ja vzhledem k tomu ze splacime.Tak tim ti chci poradit aby jsi to zkousela a byla vytrvala jdi si za svym.Kazdopadne ja bych asi zurila,kdyby muj chlap psal nejakym s prominutim d… ze je chce o.....! :pocitac: No a co si s nim promluvit narovinu jak se veci maj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová