PROČ JE TU TOLIK NENÁVISTI?

Anonymní
28.7.10 13:20

PROČ JE TU TOLIK NENÁVISTI?

Zakládám nové téma a přemýšlím.
Proč je tu tolik nenávisti a netolerance?
Proč se tu i závidí? Kolikrát čtu různé deníčky a komenty pod nimi a tu si přečtu, že ta zase založila ono téma , ten deníček je hrozný, no a o hádání žen v diskusích, deníčcích, kam ani neměly lézt, ani nemluvě.
Nevím jak pro vás, ale pro mě platí nepsané pravidlo nekomentovat nic, čemu nerozumím. Třeba deníček z psychiky snažilek, diskuse o kojení, diskuse bývalek, manželek, milenek a různá jiná témata.
Myslím že kdyby tu bylo víc tolerance a respektu, tak by ubylo hádek a osočování na webu.
Jak se říká papír a klávesnice snesou všechno.
Co si o tom myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44199
28.7.10 13:27

A proč anonymně, to zase nechápu já :nevim:

Diskuzí na toto téma tu bylo hodně, odkazy hledat nebudu, ale např. Co je SLUŠNOST na emiminu, nebo Rozmohla se na emiminu snad šikana?…
Stejně se touto diskuzí nic moc nevyřeší. Jsme na veřejném foru, a to by měl každý brát na vědomí.

Příspěvek upraven 28.07.10 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
28.7.10 13:28

prvně si myslím, že jsi to nemusela psát jako anonym 8-)

když jsem přišla na tyto stránky z jiného fora, tak první co mě překvapilo bylo, jak to tu žije a když jsem se začala zapojovat do diskuzí, tak jsem se zhrozila, jak se tu dovedou lidi do sebe navážet, nadávat i urážet 8-o , neodradilo mě to, zůstala jsem a stále někdy žasnu, co čtu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
28.7.10 13:32

Já jsem se s nenávistí,zlobou a závistí setkala pouze od anonymních pisatelek/pisatelů,jak je to možný?mají snad nějaké mindráky?proč nevystoupí z anonymity a pak teprve nenapíší,co si myslí,ať je to cokoliv?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 13:32

Anonymně proto, že tu ta možnost je. Tak proč jí nevyužít, ne? Nevidím na tom nic špatného :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
14335
28.7.10 13:34

právě já ten anonym chápu… trochu to ukazuje, že to napsala anonymně a už se vám to nelíbí.. to je ta tolerance, že to prostě chtěla napsat tak , jak napsala, tak to beru já, že je každého věc, jestlinapíše anonymně nebo ne.. Já jsem taky pár věci psala anonymně a ne se hádat, ale prostě jsem to tak vnitřně cítila, že nechci, aby někdo věděl, že jde o mně.. ale jinak soulasím, že někdy je to tady drsné.Ale kdo se nechce hádat, tak prostě nemusí odpovídat a dohadovat se. Já si někdy řeknu.. je mi to zhapotřebí se tady s někým přít, neni, tak už neodpovídám.. spíš si říkám, že některé jsou hodnněě vytrvalé a dokáží pořád se dohadovat a pořád mlít to své :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
28.7.10 13:36
Anonymní píše:
Anonymně proto, že tu ta možnost je. Tak proč jí nevyužít, ne? Nevidím na tom nic špatného :nevim: .

Nezlob se na mě, ale přijde mi, že chceš založit další přesdržkové téma..Diskuze na toto téma tu fakt jsou, nejen ty 2, na které jsem si vzpomněla. Zkus použít rychlé vyhledávání :wink:
Je sice super, že je ta možnost psát anonymně, někdy je to vhodné, ale jindy prostě ne.
Trošku mi to přijde jako: „super, ony se zase pohádají, já se budu smát , krytá“ :jazyk:
Mám pocit, že zakladatelé podobných diskuzí aspoň vystoupili z anonymity.

Mám svůj názor, do podobných diskuzí jsem psala, ale fakt se tím nic nevyřeší. Jsme na veřejném webu a občas by to chtělo nebrat diskuze smrtelně vážně, ale trochu nadsázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.7.10 13:36

No nevím, podle mě se v téhle diskusi nic nevyřeší, jako v těch, co uváděly holky výše. Maximálně se to tu ještě jednou zhádá :mrgreen:

Jsi ve veřejném diskusním foru, takže musíš předpokládat, že se tu budou střetávat různé názory a různými způsoby.

Pokud na některou diskusi, kde se to vaří a hádá, narazím, prostě ji vypnu a už neotevřu, když to nechci číst :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7584
28.7.10 13:37

já Ti nevim. Přečti si diskuse, na který odkazuje Jana. tam už bylo vše 100× řečeno.

PS: Nezaložila jsi žádné tabu téma, tak proto taky nechápu, proč píšeš jako anonym. Samo, že je to jen Tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 13:38

Píšu to anonymně přesně z toho důvodu,co jsi napsala.
A docela zase nechápu,že se nad tím někdo pozastavuje.Tak když se to někomu nelíbí,tak mají admini tuhle možnost vzít a každý by mohl teda psát pod svým nickem.Ale to je zase na nic,protože si každý může vytvořit nespočet jiných nicků,ze kterých bude psát a které mu budou sloužit jako anonym.
Já tak píšu proto, že ta možnost nám tu byla dána. Hádat se nechci,jen mě zajímá co na to vše říkají ostatní.

• Citovat
  • Upravit
5597
28.7.10 13:39

já třeba ten anonym beru, že ho někdo využívá, ale tahle téma mi nepříjde tak nějak vzláštní, že bych se k němu jako nezveřejnila , ale to ted nemyslím jako nějakou narážku, každého věc

ted jsem na to přišla, bude to v tom že mluvené slovo člověk ovlivní intonací hlasu a taky i když se můžu snažit psát jak chci , tak si to prostě okolí může vyložit špatně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 13:40

Ne,já tohle téma nezkakládala s úmyslem aby se tu zase někdo pohádal.
V tomhle případě teda prosím ať ho admini smažou :-( . Klidně ho nahlašte jako nevhodné.

• Citovat
  • Upravit
7584
28.7.10 13:42

Kvačku- nezlob se, opravdu ne. Ale jak bych měla napsat, že nevím, proč zrovna toto téma je napsané anonymně? Fakt v tom nehledej rejpanec.

PS: Třeba by na toto téma šla založit nějaká uzavřená diskuse. Aby tam nelezli lidi, co si nechtěj postěžovat. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
28.7.10 13:44

Také se vám stává, že když napíšete nějaký názor, který se někomu jinému nelíbí, tak ten dotyčný se vám hned jde dívat na profil?!? 8-o 8-o
Co tam jako hledá a proč to dělá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 13:45

S uzavřenýma diskusema nemám žádné zkušenosti,navíc se tu moc neorientuju.Zatím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová