PROČ JE TU TOLIK NENÁVISTI?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.10 13:46
vulpes píše:
Také se vám stává, že když napíšete nějaký názor, který se někomu jinému nelíbí, tak ten dotyčný se vám hned jde dívat na profil?!? 8-o 8-o
Co tam jako hledá a proč to dělá? :nevim:

Mluvíš mi z duše :palec:

• Citovat
  • Upravit
6093
28.7.10 13:47
vulpes píše:
Také se vám stává, že když napíšete nějaký názor, který se někomu jinému nelíbí, tak ten dotyčný se vám hned jde dívat na profil?!? 8-o 8-o

Taky se mi to už několikrát stalo a dle mého názoru tam hledá něco, co by ho utvrdilo v tom, co si myslí - že jsem prostě blbá 8-) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.7.10 13:47
vulpes píše:

Jo jo, to by mně taky zajímalo… :nevim: :nevim: Nijak mi to sice neva, nikdo mě nezná (skoro nikdo hihi,), profil mám zamknutý, ale to tam dotyčná hledá odpoveď, proč odpovídám tak jak odpovídám? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.7.10 13:48

No a co tam uvidí? Ať se podívá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
28.7.10 13:48
Cappy píše:
vulpes píše:
Taky se mi to už několikrát stalo a dle mého názoru tam hledá něco, co by ho utvrdilo v tom, co si myslí - že jsem prostě blbá 8-) :lol: :lol:

Hmmm :think: tak já si to napíšu dolů pod metřík, že jsem úplně blbá…aby se nemusely obtěžovat až na můj profil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.7.10 13:49

ale přesně toto vystihuje zakladatelčiu otázku.. proč to řešímě, jestli píše tak nebo jinak, je to její volba její názor, že to prostě tak chtěla napsat a vidíte… zase to nerespektujete a řešíme to. :mrgreen: Mně ani nenapadlo řešit, že to píše anonymně, tak píše, no to je její věc… přečtu, odpovím, napíšu názor a je mi fuk, kdo tam je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.7.10 13:51

Vulpes- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
28.7.10 13:51

tak přesně takové otázky mi letěly hlavou dneska, když jsem narazila na diskuzi, kde se zakladatelka ptá, jaké je nejlepší nebankovní půjčka a místo, aby někdo odpověděl tu půjčku, tak píšou, proč si půjčuje, proč se zadlužujou a že to není v jejich situaci rozumné. Tohle fakt nechápu. To jako by po mě někdo chtěl recept na bezmasé jídlo, protože je vegetarián a já mu místo receptu psala, že maso se jíst musí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.7.10 13:54

Davmi- ale tady podle mě každý přesto odpověděl zakladatelce na téma. A cos odpověděšla ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.7.10 13:55

no co by odpověděla, já ji chápu, měla dotaz, co říkáme na nenávist, osočování a vy ji tady vyčítáte anonym, takže to přirovnala , že někdo se ptá na jednu věc, a řeší se jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
28.7.10 13:56

Aladino: no já jsem neodpověděla nic, páč na to nemám slov :lol: nenávistí bych to nenazývala, prostě na „chytráky“ narazíš všude!Toť pro zakladatelku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 14:15

ahoj Vulpes, ja se taky obcas divam na profil, ale z duvodu, že hledam kamaradku v okoli, s kterou bych si padla, naopak nepisi anonymne, za svymi nazory si stojim. Vim, že existuje anonymita, ale pokud to neni vyslovene horke tema, ktere se tyka hodne rodinnych zalezitosti, tak by si kazdy anonym mel uvedomit, ze je dobre se za svuj nazor postavit a stat za nim. Snazim se psat k diskuzi a rozhodne dat k dobru sve zkusenosti a porovnat s jinymi, ale nejsem zastancem do nekoho se navazet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
28.7.10 14:17

Já myslím, že nenávistných a zlostných příspěvků by výrazně ubylo, kdyby ubyla možnost psát anonymně…! Sice namítnete, že i pod nickem je člověk anonymní, schovaný, případně že si může vytvořit X nicků a identit … Ale osobně myslím, že na to, aby se člověk pořád přihlašoval a odhlašoval, je moc líný :)
A pod svým nickem tu člověk moc „anonymní“ není - aspoň já to tak mám, podle příspěvků tak zhruba vím, kdo má na co jaký názor, kdo jak reaguje…

Anonymní příspěvky mi nevadí pouze v případě, že jde o nějaký intimní dotaz, nebo trable v rodině, které tu nechce někdo řešit veřejně. Jinak je to podle mě prostě srabáctví - jako bych tím světu říkala, že se stydím za svůj názor, nebo nejsem schopná přijmout reakci na svůj příspěvek, nebo nemám úplně čisté úmysly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 14:20

baghiro plne s Tebou souhlasim, a navic pokud se k nektere diskuzi nechci vyjadrovat tak se nevyjadrim a necham si to pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.7.10 14:32
baghira píše:
Já myslím, že nenávistných a zlostných příspěvků by výrazně ubylo, kdyby ubyla možnost psát anonymně…! Sice namítnete, že i pod nickem je člověk anonymní, schovaný, případně že si může vytvořit X nicků a identit … Ale osobně myslím, že na to, aby se člověk pořád přihlašoval a odhlašoval, je moc líný :)
A pod svým nickem tu člověk moc „anonymní“ není - aspoň já to tak mám, podle příspěvků tak zhruba vím, kdo má na co jaký názor, kdo jak reaguje…Anonymní příspěvky mi nevadí pouze v případě, že jde o nějaký intimní dotaz, nebo trable v rodině, které tu nechce někdo řešit veřejně. Jinak je to podle mě prostě srabáctví - jako bych tím světu říkala, že se stydím za svůj názor, nebo nejsem schopná přijmout reakci na svůj příspěvek, nebo nemám úplně čisté úmysly :nevim:

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová