Osobní dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
28.7.10 20:58

Osobní dotaz

Holky mám hodně osobní dotáźek.Jak často se milujete z přítelem a jaká byla nejdelší abstinence?Změěnili se nějak sex po porodu?Ptám se protože mám ze svím chlapem docela velikej"problém".Ještě v těhu jsme sexovali každý den…Jenže pak se to začalo nějak „prodlužovat“.Začalo to být jednou za týden,jednou za 14 dnů a to začal slibovat že to bude lepší,ale opak je pravdou :zed: :cry: Teď to jsou dva roky co se malej narodila a máme to tak jednou za měsíc někdy ještě za dýl a to ho musím „ukecávat“.Včera mě dodělal tím,že jsem se naparádila a šla jsem spát tak jak mě bůch vytvořil,což málo který chlap odolá :wink: a řikala jsem si jak mám vyhráno a že ho dostanu,ale nic 8-o 8-o .Tak povídam:snad se ke mě aspoň přitulíš ne?Hm a lehnul si na břicho a přehodil si přezemě ruku :?: :think: Aa začal chrápat.Tak jsem se naštvala a šla spát na gauč do obýváku :pocitac: :zed: :nevim:Ráno mě probudil snídaní připravenou u nosu 8-)

Příspěvek upraven 28.07.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
28.7.10 21:04

Beru miminko teprve čekám, ale to co popisuješ je tak trochu moje noční můra :-?
u nás frekvence poklesla v těhu malounko, dřív to bylo tak 4× týdně a teď jednou do týdne.. hodně je to o tom, že pracuju a chodím domu až večer a to už se nám kolikrát ani jednomu nedostává energie :oops:
a nejdelší abstinence byla cca 10dní (když byla ms).. a pak taky šestinedělí po revizi po zamlklém těhu..
tak sem Ti asi moc nepomohla co :think: sama jsem zvědavá co Tu kdo napíše.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.7.10 21:08

Neboj třeba to bude jinak :pankac: …A mám strach že bude hůř :-( už mě napadlo i to že bych to začala vyhledávat jinde,ale pak jsem zjistila,že na to nemám žaludek :poblion: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.7.10 21:13

Mám přesně opačnej problém … chlap by nejradši dvakrát denně a já bych byla spokojena s frekvencí tak jednou za 14 dní … takže neporadím. Jestli není vysloveně urvanej z toho, jak celý den kácí v lese stoleté smrky, pak se taky mluví o Madonninu syndromu, ale to nejčastěji u mužů, kteří byli přítomni proodu. Prostě jejich žena se stala matkou a je přestala přitahovat. Někteří ani nejsou schopni sexu vůbec. Teda ne že by to byl problém vašeho tatínka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.7.10 21:14

Jo u porodu byl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 21:20

my sexovali naposledy 28. dubna :mrgreen: (to jsme počali miminko) a od té doby chuť na sex upadla a v edmém týdnu jsme dostali zákaz milování, protože jsem špinila. Takže u nás bude sex až v únoru po šestinedělí. :mrgreen: :mrgreen: nejdelší pauza v životě.

jinak jsme sexovali tak jednou, dvakrát do týdne, někdy dvakrát do měsíce, někdy x krát do týdne. Jak kdy, podle chuti, podle pracovního unavení a tak.

Omlouvám se za anonym,ale je to dcela osobní. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43
28.7.10 21:30

To sem se taky chtěla zeptat jak můžu ze sebe udělat anonima :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.7.10 21:32

Manzel byl u porodu, ale nijak ho to nepoznamenalo, to spis ja jsem v nasem sexualnim zivote ta brzda :oops:

Pracuje nejak tezce? Povysil v praci od doby, co jsi porodila? Nema nejake starosti? Nemuze mit milenku?

Pokud jde jen o libido a nechut, zkus mu naordinovat Macu, je to zdrave jako takove, melo by to ovlivnovat i imunitu a celkovou rovnovahu v organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 21:32

berusko, pod příspěvkem, který napíšeš, máš možnosti:

Vložit jako anonymní příspěvek

připojit podpis

tak zaškrtni, že to chceš poslat jako anony,ní příspěvek. :wink:

• Citovat
  • Upravit
8078
28.7.10 21:35

Tak pro tyto případy máme svojí skupinu nedomazlena,je uzavřena,tak zažádej o vstup a pojď pokecat mezi nás:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.7.10 21:40

Myslím,že starosti máme oba ale předtím byli 100% větší.Taky mě napadlo že má milenku protože byl čas kdy si psal z holkama na netu jak by je o..l a pokaždé když sem mu na to přišla tak změnil nick,ale jsem holka šikovná nebo spíše on blbej když vymazal historii ale blbě…Asi jsem na to měla dát větší důraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
28.7.10 21:48

Ty jo beruško, poslední příspěvěk mě dostal… Pokud je to klučina co dá hodně na vzhled, tak u takových je problém že se jim žena přestane líbit když je těhotná ba když je ještě u porodu… Pokud si ale vypisoval s ženskýma na netu že by je ojel a přitom byl s tebou tak to je fakt mazec… A to se stalo i když jsi čekala miminko??? někteří si prostě potřebují dokazovat že jsou žádaní u jiných aby si dodali sebevědomí, ale tohle?? bych s ním asi být nemohla :roll:
A tak jeslti spolu bydlíte tak bys měla poznat jestli má jinou, někam pořád jezdí atd…
Snad to dopadne dobře…u nás je to taky opačné, já po porodu moc chutě nemám, za to můj přítel by chtěl pořád.. je to fakt divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.10 15:19

buď v klidu, my ještě mimčo nemáme a sex máme tak jednou za 2 měsíce, někdy ani to ne ( i když vyjimecne je to treba 2 do mesice)…takže v průměru je to tak 10× za rok, ne-li míň…a to sme spolu tepr 3 roky…nechci ani domyslet co bude po porodu…sex jednou za rok?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29.7.10 15:20

a nemá třeba milenku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.7.10 23:56

Jo taky mě to napadlo,protože doma to vůbec nechce-raději sedí celej večer u televize :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová