Osteodynamika Praha

Anonymní
12.11.23 14:59

Osteodynamika Praha

Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s osteodynamikou u miminek v Praze? Můžete napsat zkušenost? Stačí napsat pomohlo/nepomohlo.
Chystáme se na první návštěvu a nevím co od toho očekávat. Navíc syn je plačtivý co se týče nového prostředí a cizích lidí, tak snad to nenaruší ošetření. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
12.11.23 23:54

Já ano, s tehdy 4 mesíčním synem. Byli jsme dvakrát na Zbraslavi v Manteře během podzimu.

Třetí termín už jsem zrušila, dospěla jsem k tomu, že je to pseudo medicína na úrovni sarlatansvi a léčitelství.

Probíhala to tak, že jsem syna dovezla jako relativně spokojené mimino. Paní ho následně „ošetrovala“ dokud nespustil hysterák, což byla voda na její mlýn, protože tím objevila tu tzv. blokádu. Tu „odstraňovala“ asi 15 minut za synova šíleného řvu. Pak nám automaticky dala další termín, protože není přece jisté, zdali se odstranili vše 😁 a 900 jen to hvizdlo.

Druhý termín probíhal stejně, opět řev, opět tvrdila, že blokáda stále je, a tudíž bude potřeba další termín 😂. Zpětně tam vidím znaky šmejdství.

Změnu na synovi jsem nezaznamenala žádnou. Napotřetí jsem to tedy zrušila, přece nebudu někomu platit 900 za to, že mi nechá půl hodiny řvát dítě.

Naletěla jsem na to jako zmatená a zoufalá prvorodička s velmi náročným, plactivym a nespavym miminkem a na osteodynamiku jsem dostala v mateřských skupinách mnoho zaručených doporučení. Opravdu jsem tomu věřila, než jsem tzv. prozřela a progooglila, že jde o pseudo vědu.

Jsem zvědavá, co na to budeš říkat po ošetření ty. Klidně pak napiš své dojmy, ráda se dozvím o jiné zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 18:49

@Unintended Bohužel kamarádka má právě podobnou zkušenost jako Vy. Nechali konkrétně u této osteo hodně peněz (hodně sezení) a výsledek žádný. Je to pro nás nejbližší osteodynamika a trošku doufáme, že nám toto ošetření pomůže. Uvidíme tedy po prvním ošetření jaké budou dojmy :think:

• Citovat
  • Upravit
19
26.11.23 19:15
@Anonymní píše:
@Unintended Bohužel kamarádka má právě podobnou zkušenost jako Vy. Nechali konkrétně u této osteo hodně peněz (hodně sezení) a výsledek žádný. Je to pro nás nejbližší osteodynamika a trošku doufáme, že nám toto ošetření pomůže. Uvidíme tedy po prvním ošetření jaké budou dojmy :think:

Tak jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.23 19:25

@Unintended Zatím čekáme na termín, do konce roku mají obsazeno :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure