Ostrava-Poruba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9441
13.1.07 12:08

Ostrava-Poruba

Ahoj, najde se nějaká maminka z Ostravy-Poruby, nejlépe 7.-8.obvod? Mám 2. měsíční holčičku a hledáme nějaké kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
13.1.07 14:41

Ahoj,

kdybys chtěla tak se přidej k nám do Severomoraváčku. Rády tě tam uvidíme:-)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.1.07 14:44

Ahoj,

kdybys chtěla tak se přidej k nám do Severomoraváčku. Rády tě tam uvidíme:-)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.1.07 17:43

Ješte pořád se ti mohu ohlásit jako Porubačka, ale nad už jen na pár týdnů… Doufám že se brzy přestěhujeme.
Jen pořád netuším, jak je to s obvody - za těch deset let tady jsem do tajů členění Poruby nějak nepronikla ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.07 14:18

Taky hledám kamarádku

Ahojky,taky hledám kamarádku s podobně starým dítkem, mám holčičku 22 měs. a jsem z OV Poruby.
Zkoušela jsem hledat Severomoraváčka, ale našla jsem nějaké příspěvky, ale nějaké popovídání mezi mamčami ne, můžete mi poradit. Na e-mimino kouknu jen občas a tak se tu moc nevyznám. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni

Taky hledám kamarádku

Ahojky,taky hledám kamarádku s podobně starým dítkem, mám holčičku 22 měs. a jsem z OV Poruby.
Zkoušela jsem hledat Severomoraváčka, ale našla jsem nějaké příspěvky, ale nějaké popovídání mezi mamčami ne, můžete mi poradit. Na e-mimino kouknu jen občas a tak se tu moc nevyznám. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni

Taky hledám kamarádku

• Citovat
  • Upravit
20
30.1.07 22:36

Ahojky, bydlim u Duhy. Je mi 22 a mam 10mesicniho chlapecka. Moje ICQ je :194611029.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
8.2.07 21:37

Ahoj, holky, v Ostravě je nás víc :lol: , pořádáme pravidelně srazíky, většinou 1× týdně (v úterý). najdete nás na:
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Jinak klidně písněte na mail :wink: mariepetra@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
25.7.13 13:34

Ahoj holky Já jsem taky Porubačka. Mám 6 měsíčního chlapečka a byla bych ráda za nějaké kamarádky na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová