Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najde se nějaká maminka z Ostravy-Poruby, nejlépe 7.-8.obvod? Mám 2. měsíční holčičku a hledáme nějaké kamarádky.
Ahoj,
kdybys chtěla tak se přidej k nám do Severomoraváčku. Rády tě tam uvidíme:-)
Andrea
Ahoj,
kdybys chtěla tak se přidej k nám do Severomoraváčku. Rády tě tam uvidíme:-)
Andrea
Ješte pořád se ti mohu ohlásit jako Porubačka, ale nad už jen na pár týdnů… Doufám že se brzy přestěhujeme.
Jen pořád netuším, jak je to s obvody - za těch deset let tady jsem do tajů členění Poruby nějak nepronikla ![]()
L.
Ahojky,taky hledám kamarádku s podobně starým dítkem, mám holčičku 22 měs. a jsem z OV Poruby.
Zkoušela jsem hledat Severomoraváčka, ale našla jsem nějaké příspěvky, ale nějaké popovídání mezi mamčami ne, můžete mi poradit. Na e-mimino kouknu jen občas a tak se tu moc nevyznám. ![]()
Ahojky,taky hledám kamarádku s podobně starým dítkem, mám holčičku 22 měs. a jsem z OV Poruby.
Zkoušela jsem hledat Severomoraváčka, ale našla jsem nějaké příspěvky, ale nějaké popovídání mezi mamčami ne, můžete mi poradit. Na e-mimino kouknu jen občas a tak se tu moc nevyznám. ![]()
Ahojky, bydlim u Duhy. Je mi 22 a mam 10mesicniho chlapecka. Moje ICQ je :194611029.
Ahoj, holky, v Ostravě je nás víc
, pořádáme pravidelně srazíky, většinou 1× týdně (v úterý). najdete nás na:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Jinak klidně písněte na mail
mariepetra@seznam.cz
Ahoj holky Já jsem taky Porubačka. Mám 6 měsíčního chlapečka a byla bych ráda za nějaké kamarádky na procházky.