Osypání po Priorixu

244
8.4.11 14:43

Osypaná po priorixu

Ahoj,nevím jestli sem špatně hledala,ale nemohla jsem k mému dotazu najít odpověď.Dcera byla před 15 dny očkována první dávkou priorixu.Devatý a desátý den po očkování měla zvýšené horečky.No a ten desátý den po očkování se i osypala po celém tělíčku na nožičkách i trochu na pusince.Byla jsem se i pro jistotu zeptat dr. a ta mi potvrdila,že to osypání má z toho očkování.Mě by ale zajímalo za jak dlouho to zmizí už je osypaná 6 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
8.4.11 14:49

Kluk se po Priorixu taky osypal, k tomu ještě kašel a vodová rýma. Teplotu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
8.4.11 15:07

Prosím tě, jak to osypání vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
8.4.11 17:11

on to měl na dvakrát. asi 10dní po očku mě takové pupínky, spíš větší a svědilo ho to. druhý den to zmizelo. ale možná to byla i reakce na kiwi, měl ho prvně. a teď po 14ti dnech taková sotva znatelná krupička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.6.14 22:01

@Lama Lama bylo to něco takovýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.6.14 22:16

Nám se malý také osypal - ale hned v den očkování. Zmizelo to asi za 14 dní. Už si nevzpomínám přesně, ale myslím, že jsem dala párkrát fenistil kapky. Dr. mi to též doporučil. Počet kapek stejný, kolik váží dítě kilogramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
23.6.14 22:45

U nás se dcera taky osypala, po 3 dnech dostala teplotu a nemoc „ruce nohy ústa“ - nějakou mírnou formu (asi 15 pupínků na stehnech a pažích a prý vzadu v krku).
Do toho měla poprvé ananas.
Nevím, zda to byla kombinace všeho dohromady, ale teď, po 10 dnech už je to dobrý. Mazali jsme jí Excipitalem a konopnou mastí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek