Může po očkování mezi děti?

474
1.4.11 08:37

Může po očkování mezi děti?

Zdravím holky, malá byla toto úterý na očkování proti spalničkám, přiušnicím a zarděnkám, zatím je bez reakce, akorát je trochu ukňouraná. Chtěla jsem se zeptat, zda můžeme mezi děti? A můžu jí dát na posílení vitamíny Sanostol? Doktorka mi neřekla, že by jsme nemohli mezi lidi, ale raději se ptám na Vaše zkušenosti. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
1.4.11 08:40

mě teda ani nenapadlo, že by nemohlo dítě mezi děti po očkování :-) je něco jiného když je očkované a něco jiného nemocné. reakce u spalniček bývá za 8-10dní, tak nám to řekla děts. lékařka.
s vitamínama aj. přípravkama eporadím, nejsem lékařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.4.11 08:40

My se poočkování kolektivu vyhýbáme, přece jen mám prcek oslabenou imunitu a mnohem snadněji něco chytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.4.11 08:42

Taky jsem si to myslela, spíš mě napadlo, jestli nebude více oslabená a mohla by něco od dětí chytit. Kamarádka mi říkala, že její doktorka jim řekla, že nemají s malým chodit mezi lidi cca týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
1.4.11 08:46

Myslim, ze spousta maminek asi chodi, ale mi radeji nechodime. Ockovani oslabi organismus, takze kdyz pak okolo proleti nejaky bacil, tak se krasne uchyti. Tak je to alespon u nas. My po kazdem ockovani marodime, takze se snazim radeji kontaktu s pripadnymi marody vyhnout.
Ja bych vybrala spis neco prirodniho, chemicke vitaminy vetsinou nedokaze telo vyuzit a vylouci je. Takze podle meho jsou to vyhozene penize. Na to ma ale asi kazdy jiny nazor. Urcite je ale posileni imunity dobra vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101917
1.4.11 08:47

Tak nám doktorka nic neříkala a jediné co jsem týden po očkování vynechala bylo plavání. Plus jsem tedy omezila návštěvy, protože byl protivka protivná, ale mezi lidi jsme normálně chodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.4.11 08:48

já bych mu taky radči dala ovoce, ale nechce ho, pouze přesnídávky. Asi se kolektivu raději vyhneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.4.11 08:53

Nas prcek po tomhle ockovani nastesti zadnou reakci nemel.Doktorka nam rikala,ze tak ten tyden by jsme nemeli delat nejake velke prochazky,ale jinak nic vic nerikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
1.4.11 08:56

Papopy, kolik je dcerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.4.11 09:02

záleží na tom kam mezi děti.. ven na hřiště klidně, mezi kamarády (1-2-3) někde ukamarádky, klidně, ale do nějakého veřejného místa, spíš ne.

Vojta, ač mohl mít sklony k snížené imunitě, snášel očko výborně, reakce nikdy na nic, ale přesto jsem s ním dovnitř mezi (cizí) děti nešla, většinou 2-3dny. ale hlavně proto, aby byl v klidu, nelítal a tak (to dr. říkala, že má být pár dní v klidu).

multisanostol klidně dej, dávám ho preventivně každý den, celou zimu.. (synek mi taky bojkotuje veškeré ovoce už od malinka… :( )ještě teda dávám probiotika. a musím zaklepat, ač první rok ve školce, zimu jsme přečkali s jednou rýmou a jedním průjmem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.4.11 10:10

po ocku je tyden snizena imunita, tak z toho duvodu taky nechodime do MHD a obchodaku, ale ven joo.
V den ockovani se akorat nema koupat a cvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.4.11 10:17

Myslím, že záleží na tobě, kde půjdete a jaké tam budou děti :think:
My jsme pokaždé pak skončili nachrblaní, protože většinou i na hřišti byly děti, které kašlaly a děti jsou děti, že, takže se spolu hrály…
Osobně bych šla ven na procházku nebo někde , kde víš, že dítě neni nemocné - kamarádka..
Jednou mi tak i švagrová dovedla na návštěvu chrchlající dítě a do večera jsme to měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.4.11 19:48

Dceři bude 16 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie