Osypání po příkrmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
3.11.10 15:16

osypání po příkrmu

ahooj, chtěla jsem se zeptat…
předevčírem, jsem zkoušela dát malý špenát a brambor.(už jíme dávno i masíčko, ale ten špenát nám chybel v zelenině)..
dneska jsem jí převlékala a má osypané tělíčko.. dneska měla špenát taky..
ale taky jí dávám odpoledne i ovoce a včera měla jablíčko…
myslíte že je to z jídla?? má osypané jenom tělíčko.. ***po čem všem se vám děti osypali???? ** a když se teda osype, tak to znamená, že to jídlo nesnese a už bych jí ho neměla dávát??
mudra bude až za týden.. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21983
3.11.10 15:32

Osypat se dítě může naprosto po čemkoli…

Špenát nedávej, dokud vyrážka úplně nezmizí… pak to zkus znova a uvidíš. Pokud se vzápětí zase osype, budeš vědět jistě, že jí to působí právě špenát a v takovém případě ho z jídelníčku vypusť úplně (určitě na dalších pár měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 15:54

nojoo ale co když je to z ovoce.. teda z jablíčka v přesnídávce??? ach joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
3.11.10 16:07

Ty jsi dala poprvé i jablko? Pokud ano, tak vynechej i jablko a po nějaké době můžeš zkusit, jestli to byla alergie na jablka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 16:22

ZUZA: NO PRÁVĚ dala i jabko i špenát prvně..na příkrmech jsme skoro 2m, ale asi jsem ji to neměla dávat najednou coo?? sem blbá.. tak joo obojí vynecham.. doufam že to neni nic vážnýho to osypání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
3.11.10 16:25

Ahoj, a to jablíčko bylo syrové? Mě se Mareček vždycky po čerstvím hodně posrajdil, měl průjem ještě 3 dny, z převařeného mu nic není. Ten špenát nevím, ale každému může dělat zle něco jiného. taky to s jídlem nemusí souviset, ale pokud by neměla další příznaky nemoci, třeba teplotu nebo tak něco, tak bych to asi neřešila.Pokud vyrážka do 2 dnů nezmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí