Praha mimi a bazén

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
3.11.10 11:48

praha mimi a bazén

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli chodíte někdterá plavat s mrnětem tady v praze.. našla jsem jeden kurz,,(ccaza 4tis) začíná ale doma ve vaně a končí nejspíš v bazenu… připadá mi to teda moc drahý..
chtěla jsem se zeptat, jestli a jaký máte zkušenosti vy. a jestli nemáte ňáký dobrý kontakt na mimikurz plavání v bazénu.. mooooooc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
3.11.10 12:02

http://www.modrytygrik.cz/

Odtrhlo se to od Kenny. Začínali jsme se stejnou instruktorkou už v Kenny ve 3 měsících a chodíme k ní pořád i tady.
Co se týče ceny, tak záleží, co v těch 4000 Kč je, ale tady se taky cena pohybuje okolo 400 Kč za hodinu. To je podle mě v Praze dost běžná taxa a nic dramaticky levnějšího neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
3.11.10 12:09

Ahoj, možná by bylo dobré upřesnit kde v Praze bydlíš, těch kurzů je tam strašná spousta a i dost cenově odlišných. Já sháněla před rokem a našla třeba na P9 na Proseku pl. bazén DUO, miminka od 6 měsíců 10lekcí 2600kč, ještě bylo něco na Černém mostě(dokonce levnější), ale s dopravou bych byla na tom samém. Ale asi 5min. od baráku byl kurz za 4 600kč a to jsem fakt nedala. Teď již bydlíme mimo Prahu a platíme 1000kč a to je sakra rozdíl. Upřesni a určitě tě někdo navede na levnější, dobře pořiď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 12:14

noo my jsme z čerňáku.. ted jsem našla na nettu něco na p5,, ale nejsou tam ceny.. a je to asi daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 12:38

jj žabička.. už to maaam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
3.11.10 12:56

Jj žabička to je myslím ono, jen teda podražili, ale říkám sháněla jsem to před rokem, ještě je na černým mostě LAVODA, kurz je za stejný peníze tak uvidíš co máte blíž. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 13:07
mihe píše:
Jj žabička to je myslím ono, jen teda podražili, ale říkám sháněla jsem to před rokem, ještě je na černým mostě LAVODA, kurz je za stejný peníze tak uvidíš co máte blíž. :wink:

ty jo Lavoda je fain, 10min od baráku, ale skoro 4tis.. to je teda fakt moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
3.11.10 13:39

Lavoda 6měs.-12měs. 11lekcí 3300, 3960 je to od roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.11.10 13:44

lavoda

Ahoj, my jsme chodili na plavání s Lavodou letos v lednu na Smíchov, spokojenost, bylo to za 3.300 myslím , 11 lekcí, super, 20 minut lekce a pak sauna a vířivka.Nevýhodou toho holmes placu je, že tam jsi s mimi v šatně kde chodí i další navštěvnice fitka - některé s menším pochopením pro děti občas........chtěli jsme pokračovat i v září,ale hrozně podražili, nám to vyhcázelo na 4.600, tak jsem našla Vydrýska, plavou na Hůrce,ale jukni se na jejich stránky.Je to 300 za lekci,bez sauny a vířivky(školní bazén gymplu) co s e týče samotného průběhu lekcí, tak je to O.K.ale ta komunikace s něma po e-mailu je jakási zmateční, rezervační systém na internetu taky nefunguje úplně na 100 %.S Lavodou v tomhle smyslu to bylo jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 13:56

vydrísek. ok. mrknu…
noo lavoda dobrý super, kousíček ale ty ceny sou přehnaný 3,779.. je fakt moc.. ta praha v tomhle je fakt na hovno…
na severu platí 1000 na dva měsíce.. ach jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.11.10 14:12

ceny v Praze

Ahoj, je to šílené třeba takový Juklík, to je teprve pálka!kamrádka z MOravy, jezdí plavat do Kroměříže a platí něco maálo kolem 1000,– taky, mě s tím ráda provokuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
3.11.10 17:28

Vyzkoušela jsem víc mopžností, ale nejlepší to bylo tady:
 http://www.studio-motylek.cz/index.php?…

Super teplý bazének, spousta hraček, výborně vedené lekce, bezvadně zařízená šatna i herna s barem. Chodili jsme tam i na cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.10 17:49

nojoo to je moc daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie