Otázka k Facebooku

147
23.6.16 12:44

Otazka k facebooku

Ahoj, jsem na facebooku teprve kratce, takze jsem se do toho jeste nedostala. Posilala jsem brachovi a segre zadost o pratelstvi a oba mi nezavisle na sobe rekli, ze jim zadost neprisla.Je to mozne???a jeste dodatecna otazka.Kdyz pisu zpravu nekomu, koho v pratelich nemam, tak se mu ma zprava odesle a zobrazi nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
524
23.6.16 12:48

Zpráva se odešle, ale skočí to do vedlejší složky, kterou spousty lidí nekontroluje vůbec. Jak je to s žádostí si nejsem jistá, většinou se zobrazuje ihned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
23.6.16 12:49

@Knedlice tu první otázku nevím, máš u nich napsáno „žádost odeslána“? Možná si toho jen nevšimli.

A ty zprávy, zpráva se dotyčnému doručí, ale bude jí mít ve složce „Další“, kam se moc lidí nedívá. Nebude mít upozornění nahoře u ikonky zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.6.16 12:55

Jestli jim ta žádost nejde tak se domluvte at jí pošlou oni tobě :D ta zpráva se odešle ale nemusí jí hned vidět, třeba pokud má ten dotyčný messenger tak by měla přijít normálně, pokud má jenom fb tak skočí do vedlejší složky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.6.16 12:56

@Knedlice tak ať pošlou žádost o přátelství oni. Pokud byla žádost z tvé strany odeslána, tak oni tam budou mít rovnou „potvrdit žádost“.

Zprávy spadnou do složky „ostatní“ a kdo to netuší a nepřeklikne si v těch zprávách, ten se to ani nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
23.6.16 13:02

Aha. A kdyz nechci od nekoho prijmout pratelstvi, tak se mi ukaze i moznost odmitnout pratelstvi? A tomu dotycnemu se pak zobrazi treba zadost byla odmitnuta nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
23.6.16 13:03

@Knedlice Další duše, co se upsala ďablu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.6.16 13:05

@Knedlice ne když někomu odmítneš tak on to nevidí, prostě mu nepřibudeš v přátelích :D stejně jako když si někoho z přátel smažeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.6.16 13:42

Prď na facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.6.16 13:51
@KacisHe píše: