Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jsem na facebooku teprve kratce, takze jsem se do toho jeste nedostala. Posilala jsem brachovi a segre zadost o pratelstvi a oba mi nezavisle na sobe rekli, ze jim zadost neprisla.Je to mozne???a jeste dodatecna otazka.Kdyz pisu zpravu nekomu, koho v pratelich nemam, tak se mu ma zprava odesle a zobrazi nebo ne?
Zpráva se odešle, ale skočí to do vedlejší složky, kterou spousty lidí nekontroluje vůbec. Jak je to s žádostí si nejsem jistá, většinou se zobrazuje ihned ![]()
@Knedlice tu první otázku nevím, máš u nich napsáno „žádost odeslána“? Možná si toho jen nevšimli.
A ty zprávy, zpráva se dotyčnému doručí, ale bude jí mít ve složce „Další“, kam se moc lidí nedívá. Nebude mít upozornění nahoře u ikonky zpráv.
Jestli jim ta žádost nejde tak se domluvte at jí pošlou oni tobě
ta zpráva se odešle ale nemusí jí hned vidět, třeba pokud má ten dotyčný messenger tak by měla přijít normálně, pokud má jenom fb tak skočí do vedlejší složky…
@Knedlice tak ať pošlou žádost o přátelství oni. Pokud byla žádost z tvé strany odeslána, tak oni tam budou mít rovnou „potvrdit žádost“.
Zprávy spadnou do složky „ostatní“ a kdo to netuší a nepřeklikne si v těch zprávách, ten se to ani nedozví.
Aha. A kdyz nechci od nekoho prijmout pratelstvi, tak se mi ukaze i moznost odmitnout pratelstvi? A tomu dotycnemu se pak zobrazi treba zadost byla odmitnuta nebo co?
@Knedlice ne když někomu odmítneš tak on to nevidí, prostě mu nepřibudeš v přátelích
stejně jako když si někoho z přátel smažeš ![]()