Otcovský test - jak se zachovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.11 09:11

Otcovský test - jak se zachovat?

Omlouvám se za anonym - citlivé téma. :oops:

Přítel si myslí, že jsem ho podvedla, nemá k tomu ani žádný pádný důvod, ale prostě si to myslí. Jde o to, že se rozhodl až se malá narodí (tak 2 měsíce) si udělat test otcovství. Ono by mi to nějak něvadilo, kdyby normálně vydělával peníze, ale nepracoval 6.měsíců, ani si práci nehledal a žil za moje peníze (3 měsíce z mojí nemocenský), teď si našel práci, je tomu 14 dní a chce vyhodit jeden svůj plat na nějakej pitomej test? Dost mě to naštvalo a už jsme se kvůli tomu několikrát pohádali, nejsme teď zrovna kvůli té jeho 6ti měsíční dovolené při penězích, i když vydělávám dost, ale musí se ještě nakoupit kočárek a nějaké věco pro malou a on místo toho vyhodí peníza na pitomej test? A on říká, že se tak vztekám, protože to dítě fakt není jeho a říká mi skoro každý den „Stejně to není moje dítě.“ nebo něco takového. Já už jsem zoufalá a nevím, jak se chovat. Zvlášť když malá to všechno v bříšku slyší. :-(

Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
20.7.11 09:25

Muž tohle též říkal - ale z legrace. Pokud to myslí opravdu vážně, tak je s vaším vztahem něco hodně moc v nepořádku :-(
Ono už jen to, že se někdo nechá živit od ženský na nemocenský, tak nějak vypovídá, co je to za člověka… Já bych mu řekla, ať si na ten test klidně jde, ale zdůraznila bych, že to nesmí nijak ovlivnit jeho přispění do domácnosti - že by dal míň peněz než obvykle, takže si na to musí našetřit. A taky bych mu řekla, že se to dítě dozví, že tatínek si na něj dělal test.
Ať si na tu šaškárnu našetří ze svého „kapesného“ a žije s tím, že se to dítě dozví… Když si na to našetří a pak uvidí mimino, tak ho to třeba přejde a najednou bude chtít utratit ty prachy za něco pro malou :wink:

Nicméně tak obrovská nedůvěra v tebe, to musí být strašné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.7.11 09:25

Ahoj, ja bych ty penize za ten klid v rodine klidne obetovala. A neurazilo by me to, ze pochybuje - jsou to jen jeho mindraky, nemuze za to a clovek by mel byt nad veci.
Mej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.7.11 09:29

Jinak, Gladys se vyjadrovala k jeho zamestnani - nezamestnani. Ale na to se nas zakladatelka neptala,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
20.7.11 09:31

A opravdu jsi mu nedala důvod k tomu, proč si to myslí? Nemáš např. nějakého kamaráda, na kterého žárlí apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.7.11 09:31

Já bych ho vykopla, hned a nekompromisně. Nemaká a ještě má blbý řeči, no to se na mě nezlob, stejně vám to nebude do budoucna fungovat. Omlouvám se za přímočarost, ale tenhle vztah nemá budoucnost :evil:

Edit - podle mě není na otcovství vůbec připravený a snaží se zbavit zodpovědnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.7.11 09:36

Pokud chceš mít klid, tak myslím, že ti nezbyde nic jiného než ten test nechat udělat. Protože přesně jak říká on, tak když budeš odmítat, tak to vypadá, že máš co tajit, že si nejsi jistá apod…

Chtít to můj manžel, tak bych ho chtěla naposledy vidět u rozvodového soudu. Přeber si to, jak uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
20.7.11 09:44

Poslední, co bych v této situaci brala v úvahu, je finanční hledisko.
Nevím, jak aktivně přítel tu práci hledal. Ale najít novou práci je v dnešní době docela problém a hledat ji půl roku je vcelu běžné. Přijde mi normální, že pak se žije z platu partnera, třebaže je to obtížné, jak po finanční, tak po psychické stránce.
Přijde mi spíš šílené, že si přítel myslí, že dítě není jeho, když jsi ho nepodvedla a tudíž nemohla nějaká nevěra vyjít najevo. Paranoia tohoto druhu už je snad dost vážná nemoc.
Další možnost je, že to dítě nechce, a zkouší i tu nejabsurdnější možnost nebo má nějaké tupé kamarády, kteří ho hecují.
Já bych s takovým chlapem nebyla, ale nevím, jaké máš ty možnosti a co vlastně chceš. Mě by tohle hrozně uráželo a asi bych to nevydýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.11 09:46

bubulina: Nemám kamarádky, natož kamarády. Musela jsem se za ním odstěhovat dost daleko a nikoho tu nemám, jen jeho a jeho rodinu, což taky není nic moc. Měla jsem jednoho kamaráda a s tím on mi říká, že to dítě mám, ale nebavím se s ním, protože na něj žárlil. :nevim: A stejně mi řekl, že jak vyjde, že malá je jeho, tak to stejně neznamená, že jsem ho nepodvedla, protože to může být štěstí.

Fen-fire: Nevím, dítě bylo chtěné a pokoušeli jsme se o něj rok. :nevim: Určitě není vyzrálej být otcem, to jsem si ale uvědomila až moc pozdě. A o odchodu jsem už přemýšlela, protože taková věc, když mi říká někdy i několikrát denně, že není jeho strašně bolí a taky mě bolí, že to malá všechno slyší a že se z ní neraduje, nedotkne se bříška, nic. Ale četla jsem tu na emiminu, že hodně chlapů to tak má, že těhotenství neprožívaj, tak nevím, jestli je to kvůli tomu, že si myslí, že není jeho.

Gladys: Máme peníze tak nějak dohromady a kdyby měl příspívat na domácnost půlku, tak by musel ještě odněkud přidávat než z té výplaty. Kočár taky zaplatím nejspíš celý sama, to bych musela koupit nějakej levnej, aby na něj on přispěl a já chci xlandera. Prostě by na to z toho platu sám neměl. Dítě je samozřejmě jeho, nevěra mi přijde nechutná a není ani malé procento možnost, že je někoho jiného, jedině, že by mě někdo znásilnil ze spaní. :-D Moje máma ale mojeho tátu několikrát podvedla a on říká, že jsme ta samá krev atd.

tasa: Vím, že bych měla být nad věcí, ale mě už to nebaví, že o všechno kolem malé se starám já, peníze šli ode mně a on se ještě ke mě takhle chová. Navíc malá by si zasloužila věcičky a ne vyhazov peněz za úplnou s prominutím p**ovinu. A když jsem chtěla koupit monitor dechu, tak s tím tvrdě nesouhlasil, že je to na nic atd.

• Citovat
  • Upravit
992
20.7.11 09:49

Řekla bych mu ať si ho nechá klidně udělat, ale už nikdy bych k němu neměla důvěru a vztah by pro mě byl navždy narušen. Určité věci prostě nelze zapomenout :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.7.11 09:52

Zakladatleko, podlě toho co píšeš to bude chorobný žárlivec a věř mi, bude Ti dělat ze života peklo. Mít kamarády a kamarádky je normální, izolovat se kvůli žárlení partnera normální není :cry:

A monitor dechu si kup, je to dobrá věc, jsi pak mnohem klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
20.7.11 10:10

Ať si test nechá udělat. Budeš mít klid a on taky. Peníze nejsou všechno. Horší je ta jeho žárlivost. To si nenech líbit. Kamarády i kamarádky člověk potřebuje. Izolace je strašná a je to vlastně forma týrání. No, přeju hodně štěstí. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.7.11 10:12

Ve vztahu je důležitá důvěra. Sice trocha žárlivosti jistě neškodí, ale tohle je příliš. ve chvíli, kdy spolu čekáte mimino, žena potřebuje oporu a on tě takhle deptá.
Ono je to těžký od chlapa odejít zrovna v těhotenství, ale v případě, že má partner co do činění s chorobnou žárlivostí to do budoucna stejně skončí. Leda že by ses chtěla nechat psychicky týrat do konce života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
20.7.11 10:12

A není problém v tom, že je prostě zakomplexovaný, žárlí na tebe, protože jsi úspěšnější - psalas, že vyděláváš dost, třeba jsi i hodně atraktivní, muži na tebe letí a on si připadá méněcenný, protože on byl nezaměstnaný, u žen neměl nikdy úspěchny, třeba teď dělá práci, která ho nebaví, chtěl něco víc. Je frustrovaný a takhle blbě si to na tobě vybíjí? :think:
Ale nechci se ho nějak zastávat, i kdyby to tak náhodou bylo, pořád ho to neopravňuje k tomu, aby ti říkal takové blb…sti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.7.11 10:13

teď tě buzeruje kvůli testu, když vyjde, že je otec on, tak říká, že jsi ho stejně mohla podvést, co bude dál? Co když se to bude stupňovat? V takovémhle vztahu bych žít nemohla - připomíná mi to záměnu miminek a jakým způsobem na to přišli, taky jsem nechápala, jak s ním může ta žena žít. Být tebou seberu se, řeknu nevěříš mi, podezíráš mě, tomu se nedá říkat vztah a odstěhovala bych se zpátky. Takoví se nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí