Otcovský test - jak se zachovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
20.7.11 10:20

zřejmě vidí jak tě to trápí a dělá ti to naschvál.Zkusila bych pozici mrtvého brouka.Dělat že je ti to jedno at si dělá co chce.Pouze s tím jak tu někdo psal že to neovlivní příjmy vaší domácnosti.Další věc je,jestliže to skutečně udělá tak důvěra z tvé strany ve vašem vztahu.Už navždy bych měla v sobě blok a nejspíš by to časem vygradovalo v rozchod protože tyhle typy chlapů se pak rádi šťourají i v jiných věcech když vidí že to může aspon trochu ublížit.
Rozhodně bych mu ale v testu nebránila,nezakazovala neb by se púouze utvrdil ve svém podezření.
Nebo - si ho nech udělat sama.Tím mu zavřeš hubu a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
20.7.11 10:26

Rozešla bych se sním,i když se lehce říká,těžce koná :think: ,soud mu test stejně nařídí,pak si může mlátit hlavou do zdi,bo se mu to ještě víc prodraží.Nevěří ti,nebude ti věřit nikdy,s dítětem se to nespraví,spíš vystupňuje,a bude otázka času,kdy tě obviní znovu.

Pokud chceš ve vztahu zůstat,skousla bych peníze,a ať si test udělá,DNA domácí testy stojí cca od 5-6 tis.budeš mít klid.Je to dost peněz,ale lepší,než na sebe nechat házet špínu.

• Citovat
  • Upravit
46669
20.7.11 10:28

Nečetla jsem všechny reakce, ale nedá mi to…
Ať si test udělá, když mu na tom tolik záleží. Mě by se to dotklo, pokud bych věděla, že nemá důvod, ale budiž. Spíš mi nejde do hlavy, jak se jako bude chovat potom. Teď se hádáte, je na tebe jako na cizí a ve finále zjistí, že je dítě jeho a zklidní se? O tom dost pochybuju, už jen touto nedůvěrou je podle mě váš vztah narušený… /omlouvám se, jestli nereaguji přímo na otázku. Chtěla jsem se vyjádřit k situaci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
20.7.11 10:36

a má taková vztah smasl? jako mě kdyby jednou jedninkrát řekl přítel že je napochybách jestli je to jeho, tak bych se asi rozplakala.. to je fakt hrozný totiž… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
20.7.11 10:50

já bych ho to nechALA Udělat a pak bych mu to nechala sežrat!:D :mrgreen: a pak mu říkej..kdyz se zjisti ze je fakt jeho-coz nepochybuji:D-ze ze az vyroste tak ji reknes jak tatinek nechtel uznat detatko:Da tim ho splavís uvidís jak bude jak milius!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.7.11 10:53

Kdyby si můj manžel chtěl udělat test DNA na kterékoliv z našich dětí (jakože nemusí, protože jsou všechny jako by ho naklonovali- tak to ostatně může dopadnout i u vás) tak bych se na něj nezlobila. Já tu jistotu mám, že jsou ty děti moje, proč mu mít za zlé, že ji chce mít taky. Ale čekala bych, že s tím přijde až po porodu, po šestinedělí, nebo si to odbude diskrétně a řekne mi to třeba až dodatečně, ne že mě s tím bude otravovat celé těhotenství, když se s tím stejně zatím nic dělat nedá. To ukazuje trochu na vadu charakteru…pak vyjde najevo, že dítě jeho je, ale tvoje vzpomínky na celou dobu těhotenství už budou mít vždycky hořkou příchuť.
Asi bych také odešla…finančně to utáhneš evidentně bez něj, psychicky tě nepodpoří a na mimino se netěší (můj manžel tedy také nebyl typ, co by mi pusinkoval bříško, ale tohle už je trochu jiný level netěšení se) k čemu tedy takový partner- otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
20.7.11 11:47

já bych mu ten test odsouhlasila aneřešila bych to .. také jsme to doma měli.. sama jsem mu to navrhla, našla kde to dělají abych měla klid a sám se pak uklidnil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.7.11 12:19

Trochu mi to připomělo mojí minulost, když můj bývalý přítel tenkrát žárlil. Šla jsem s kamarádkou na koncert, koncert se trochu protáhnul, měla jsem pak asi 10 sms…, že určitě nejsem s kamarádkou, bůh ví kde jsem…, chtěl abych tu kamarádku vyfotila apod., ale k tomu jsem se nesnížila. A to jsem byla v 6 měsíci těhotenství. Co jsem se nabrečela, proč mi to dělá, no a 14 dní po porodu hurá za jinou. :)Teď už se tomu směju, ale tenkrát mi do smíchu nebylo. A když jsem se zmínila o monitoru dechu, reakce byla naprosto stejná, že je to zbytečný a to tenkrát malá měla při narození 1,5 kg, takže monitor dechu byl nutný. No, a nedávno jsem se dozvěděla, že už podvádí i tu, kvůli který malou opustil… Věřím, že na každého dojde. Držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.11 13:06

Tak jsem se rozhodla, že až přijde z práce, tak mu nabídnu, že po tom, co se koupí kočár, tak začneme šetřit nějaké peníze na ten test (tak aby to neovlivnilo domácnost) a přitom se našetří mě taky 6000 a koupím si něco jen pro sebe i já (chci nový telefon, líbí se mi růžová Nokie za 3 tisíce, solárko, fitness), stejně, co vím, že jsem těhotná, tak jsem si nekoupila ani ň a všechno šlo na malou a nebo na těhotenství. Znamená to, že tak ve 4.-5. měsíci malé by měl ty peníze na test mít. Taky mu ale řeknu, že z mé strany se hodně naruší důvěra, ale to mi nejspíš řekne, že mu je jedno, protože už jsem mu něco podobného řekla a on mi řekl, že mu je to jedno, že on mi nevěří skoro v ničem. Taky mu řeknu, že nechci, aby ani ceknul, že malá není jeho. Ode dneška. Ať si to prostě myslí, ale neříká to a zvlášť ne před ní.

Přemýšlím, jestli to vůbec má cenu ten vztah, protože se v poslední době i dost hádáme a já bych měla být v těhotenství v klidu a né řešit kraviny.. Ale na druhou stranu vím, že to nedokážu se rozejít nebo nic takového, tak nemá ani smysl o tom přemýšlet.

Díky moc holky, pomohly jste mi. Bude to těžké, ale snad to zvládnu.

Ještě se zeptám, nikdo asi neví, jak jsou ty testy spolehlivé? Nemůže to ukázat, že není jeho dcera i když je? Příjde mi to divný, že se to dá takhle i ze slin dokázat. :think: Aby to nebylo jako se screeningem nebo tak, že na 60% je jeho dcera nebo něco takového. :-D

• Citovat
  • Upravit
8940
20.7.11 13:18

Zakladatelko je to Tvoje rozhodnutí, přeju Ti hodně štěstí a buď opatrná :think:

Co se týče testu - většinou jsou výsledky kolem 99%, snad to Tvého přítele přesvědčí :roll:

A přeju zdravé miminko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
20.7.11 13:22

muj ex byl neco podobnyho. co se mala narodila, tak jsem jen poslouchala jak neni jeho, ze ji mam se sousedem (bydli tu jen duchodci),mala jak jeho kopie,on to nevidel. zarlil, nemohla jsem ve meste ani nikoho pozdravit, protoze pak jsem jen poslouchala ze jsem s nim urcite s..ala, ze jsem k.rva, ze se nikdy nezmenim, vycital mi predchozi partnery. nikam jsem nemohla. ted je to rok co jsme od sebe a jsem fakt stastna :pankac:

tobe bych poradila, test si nechte udelat, ale bohuzel nevidim v takovem vztahu budoucnost :-?

posilam hodne sil :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46669
20.7.11 13:29
SayaSt píše:
muj ex byl neco podobnyho. co se mala narodila, tak jsem jen poslouchala jak neni jeho, ze ji mam se sousedem (bydli tu jen duchodci),mala jak jeho kopie,on to nevidel. zarlil, nemohla jsem ve meste ani nikoho pozdravit, protoze pak jsem jen poslouchala ze jsem s nim urcite s..ala, ze jsem k.rva, ze se nikdy nezmenim, vycital mi predchozi partnery. nikam jsem nemohla. ted je to rok co jsme od sebe a jsem fakt stastna :pankac:

To už je ale diagnóza tohle 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.7.11 13:29

Teď mě napadlo, určitě zakladatelko do toho testu jdi, aspoň Ti pak v budoucnu nebude dělat partner problémy s alimentama :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.7.11 13:45

A schovávej si všechny paragony za věci na malou a za sebe, jednou se Ti mohou hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
20.7.11 14:11

Ahoj,
hmm, tak me by jeho podezrivani urazilo a to tak, ze bych mu to asi nebyla schopna nikdy odpustit.
Prijde mi, ze je to chorobny zarlivec a radsi bych sla od neho, protoze to testem DNA neskonci.

Preju hodne stesti.
j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí