Otec a zájem o dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mado množné číslo mě překvapuje, protože tu nikde nepíši o sobě
v úvodním příspěvku píšu pouze o synovi
proto píšu jednotné číslo: jak se má syn, co dělá syn - nikoliv ja ![]()
Trosku me to překvapilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe neptam se každý den, kdy ho má, jen občas, když se mi po synovi stýská, tak se zeptám, co syn dělá
neberu to jako kontrolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex ja to mam stejne, pouze řeším syna a věci okolo neho
ale vis jak, kdyby se zeptal na syna, nemam problem mu odpovědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pet852 píše: Více
Ale to ani v nejmenším neznamená, ze on tu bude odpovidat na to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj partner se sve ex taky nevyptaval, kdyz si syna stridali obden, nebo kazdy druhy den. Ona se ze zacatku ptala hodne, co maly dela (bylo mu 2,5) a behem par mesicu taky prestala, byla rada, ze ma chvili klid, kdyz maly prestal byt roztomile batole a zacal byt skolkovni terorista. Chvili spolu resili i vychovu, ale to taky ustalo, protoze muj muz se neumi ptat a ona mela pocit, ze ji kontroluje, kdyz se ptal jak resi nektere situace, aby je resili stejne.
Ted resi provozni veci (kdo co a kdy koupi/zaridi/donese) a poslou si fotky, kdyz nekam s klukem jdou. A pomalu si to zacina kluk resit sam, je mu 8.
A vzdy mne bavi, kdyz si prijde pro syna primo k nam a muj muz nahodou nemuze hned a otevru ja, jak ceka na nej aby se zeptala, kde ma dite nejake obleceni a obuv, ikdyz ji to reknu ja driv, protoze muz akorat tak matne tusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v tom případě je nějaké ptaní se dvouletého dítěte, co bylo u doktora, úplně k ničemu.
Jakože otec má volat a ptát se nemluviciho dvouletého dítěte, co říkal doktor a jak mu chutnal oběd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado Achjooo
Samozřejmě ptát se mě, ale ne ma to, jak se “mame”, ale jak se “MÁ KLUK”
Neni duvod, abychom spolu řešili, jak se mam i ja
rozumíme si uz?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale jak jsem psala, ty to jako kontrolu nebereš, ale on to tak může brát. Prostě má teď on syna a věnuje se mu, když ty ho máš tak se mu věnuješ ty a on to tak bere. Nepotřebuje mít o něm neustále info co kde kdy a jak. Zkus trochu vypnout a přestat to tak hrotit, vždyť se o syna stará a zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale on to tak může brát a nedivila bych se mu. Kluka má 2× týdně a ty hned musíš vědět co dělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se s tím smiř a dej mu pokoj … Prostě nechce komunikovat s tebou. Až bude dítě starší, bude komunikovat přímo s ním …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pet852 Jak už bylo řečeno, nechce komunikovat s tebou, nebaví ho to. Taky jsem to tak měla s ex, otcem mé dcery. Nemela jsem vůbec potřebu si s nim psát, volat, komunikace minimální. Naopak ex mého druhého manžela, dene zprávy, fotky jejich syna, az to někdy lezlo na nervy
ale respektovala jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti rozumím od začátku, ale nechápu, že ti to pořád nedocvaklo. On se nechce bavit s tebou, o ničem, ani o dítěti. Právě proto, že by to musel řešit přes tebe. Prostě ignor, musí tě hodně nesnášet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc kdyby se dítětem něco dělo, asi ví, že mu dáš vědět. Tak proč se ptát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit